Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 25 10
Call-Girls 51567
Γενική βαθμολογία
 
9.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά από προσπάθεια να συναντήσω την Μπέλα, το συγκεκριμένο ραντεβού δεν "ευδοκίμησε" και έτσι αναγκάστηκα να βρω εναλλακτική λύση. Από το γραφείο μου πρότειναν διάφορες και επέλεξα την Βανέσα.
Και ευτυχώς γιατί πρόκειται για μια πανέμορφη πιτσιρίκα, έξυπνη με χιούμορ που χαίρεσαι οτιδήποτε κάνεις μαζί της (από πηδημα μέχρι συζήτηση). Αν οποιοσδήποτε αναζητά κοπέλα να αφήσει πίσω του τα προβλήματα και να πηδηξει ταυτόχρονα μια πολύ ωραία κοπέλα, δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερη. Φεύγοντας από το ξενοδοχείο ένιωθα ότι έκανα ένα από τα καλύτερα ραντεβού, αφού με ξεζούμισε μια κοπέλα -σαν γκόμενα, με προσωπικότητα ευχάριστη, παρόλο το νεαρό της ηλικίας της. Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ και να μην βιαστείτε να με πείτε αγαπούλη.
Στα του ραντεβού τώρα. Ξεκαθαρίζω αρχικά ότι εγώ είμαι για GFE καταστάσεις. Η Βανέσα σε περιποιήται, με χαμόγελο και δουλεύει πολύ καλά το στόμα της. Έχει σωματάρα, χωρίς κοιλίτσες κτλ αρκετά γυμνασμένη, δίχως να είναι φέτες και στήθος μικρό αλλά πως και και συγκρατήθηκα και δεν το δαγκασα, ούτε εγώ ξέρω... Ετσι, για μένα έχει το ιδανικό κορμί που πρέπει να έχουν οι γυναίκες. Σίγουρα την βοηθάει που είναι μικρή και αυτό φαίνεται στο σώμα της. Το βίντεο της τα λέει όλα!!!
Μουνάκι πανέμορφο καλοσχηματισμενο με καβλωμενη κλειτοριδα που ξεχωρίζει, πολύ καθαρή, σκέτο γλειφιτζούρι.
Αν έδινε και κώλο, θα ήταν ότι καλύτερο, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος... Βέβαια καλύτερα να στο λέει ξεκάθαρα από την αρχή ότι δεν είναι διαθέσιμος, παρά να σου το λέει στο ραντεβού βρίσκοντας δικαιολογίες.
Επίσης ίσως κάποιοι θα την προτιμούσαν ψηλότερη, όμως βλέποντας την σελίδα της στο site του magic, ξέρεις τι να περιμένεις και είναι βλακεια να βάζεις μείον για κάτι που το ξέρεις από πριν.
Σχέση απόδοσης με τιμή, το οποίο είναι πονηρός συντελεστής, θα έβαζα το μέγιστο αλλά μετά σκέφτηκα ότι πάντα θα μπορεί να υπάρχει βελτίωση, αν για παράδειγμα κόστιζε 10 ή 20€ λιγότερα η ώρα. Για τις υπηρεσίες της πάντως, πιστεύω ότι αξίζει το κάθε euro.
Τέλος να ευχαριστήσω το γραφείο για την άψογη εξυπηρέτηση και την βοήθεια που πρόσφερε στο να διαλέξω. Τελικά κάθε εμπόδιο για καλό.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 03, 2020
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
300€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Peacemaker
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
20 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
945
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mixalis mixoy, Bartender 74, Marcus77 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού