Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 86 10
Call-Girls 191356
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ρε τι να λέμε οι παλιότεροι ξέρουν καλά, η γυναίκα είναι αστέρι. Ίσως η πιο hardcore εμπειρία που είχα έως τώρα.
Καταρχήν μπαίνει και ρε παιδιά η κοπέλα είναι όμορφη απορώ με τα αντίθετα σχόλια. Καλό social δε ζήτησε παράβολο έπεσε στη μάχη κατευθείαν.
Υπέροχα βαθιά γλωσσόφιλα, πιπάρα βαθιά μέχρι πνιγμού, δάκρυσε το κορίτσι. Την έγλειφα σαν τρελός, 69, mouthfuck ανελέητο, δακτυλέρο μέχρι που έκανε squirt.

Μετά ξεκινήσαμε το κυρίως με αυτήν να ανεβαίνει επάνω μου και να τον παίρνει όλο βαθιά μέσα της με τρελά δυνατό ρυθμό και φωνές. Αλλάξαμε στάσεις, έπεσαν δυνατές σφαλιάρες στα κωλομάγουλα, πρωκτικό βαθιά και ανελέητα, η κοπέλα μπορεί να σε στείλει αν είσαι καρδιακός(εγώ δεν είμαι). Ειλικρινά πρώτη φορά γνωρίζω γυναίκα με τόση ενέργεια στο κρεβάτι.

Δε το πίστευα από Ελληνίδα να περάσω τόσα καλά και να έχει τέτοιες επιδόσεις, μιλάμε το κάνει και το γουστάρει τρελά, τελείωσε καμία 3 φορές εκ των οποίων οι 2 squirt, τι μια από το δικό μου χέρι και μια από το δικό της. Το τέλος ήρθε στο στόμα της ουρλιάζοντας, άδειασε όλο το ντεπόζιτο, δεν έμεινε σταγόνα. Η ώρα είχε περάσει και δεύτερη φορά δε μας έπαιρνε αφού και το εργαλείο είχε πάθει υπερθέρμανση ανάψανε οι ψύκτρες. Εκεί ακόμα μια έκπληξη η γυναίκα με λίγο τρυφερότητα μετατράπηκε σε γατούλα, περάσαμε τον υπόλοιπο χρόνο αγκαλιά με τρυφερά φιλιά και χάσιμο στα μάτια της.

Το συμπέρασμα είναι να πάρετε την κοπέλα γιατί όταν αποφασίσει να κρεμάσει τα τακούνια της, πάρα πολλοί άντρες θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ που δεν έκαναν αρκετές συνευρέσεις μαζί της και αυτό δεν είναι promotion είναι γεγονός.Προσκύνημα

Υ.Γ: Κλείστε ραντεβού εγκαίρως(3μέρες) γιατί η κοπέλα είναι ανάρπαστη, εγώ την πήρα με την 4η προσπάθεια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
220€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
De marco 156
Μέγας
Εγγραφή:
27 Ιαν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
1.677
Πόντοι:
4.381
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, kwstasxat, chris1955 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Ιουλίου, 2020
είναι εξαιρετική
αλλά ελληνίδα? Χμμμ;
J
john100
23 Ιουλίου, 2020
ποια Ελληνιδα η ΕΛΛΕΗΙΝΙΔΑ για μενα τυπε ....καμμια σχεση και ευτυχωs δηλαδη ανατολικου τυπου ειναι "παλια" στο κουρμπετι διπλα απο σκοπια σε πολλα γραφεια και σολο ...αλλα μουναροs και γουσταρουμε ΜατάκιΚαπέλο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2