Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 1 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Συνάντηση με τη Sasa τις πρώτες τις μέρες στο γραφείο.Ημερομηνία ενδεικτική.Έφτασε με 25λεπτη καθυστέρηση χωρίς ειδοποίηση,εξ'ου και το μέτρια συμπεριφορά γραφείου το οποίο όμως παραμένει το αγαπημένο μου.
Η Sasa είναι ένα κοντοπούτανο με 2άρι στητό στήθος,τέλεια σφιχτά βραζιλιάνικα οπίσθια και άγριο πρόσωπο που εμπνέει όμως σεξουαλικότητα.
Είναι άπειρη και νέα στο χώρο και φαίνεται.Είναι χαμογελαστή και τρελαίνεται για αστεία.Ένα χαρούμενο με θετική διάθεση κορίτσι.
Στοματικό μέτριο με χέρι λόγω απειρίας χωρίς dt αλλά με αρκετό σάλιο.Είδα ότι απέφευγε το φιλί και δε τη πίεσα.Αν κάποιος επιμείνει ίσως έχει καλύτερη τύχη.
Αρνητικό ήταν ότι ήρθε γεμάτη τζελ από το σπίτι,πάλι δείγμα απειρίας,με αποτέλεσμα να μην έχω καλή αίσθηση.Αρνητικό επίσης κάποιες ψεύτικες κραυγές.
Αντιρρήσεις στο σεξ και στην εναλλαγή στάσεων δε φέρνει,θέλει να ικανοποιήσει αλλά δε ξέρει ακόμη το πως.Η θέα στα τέσσερα είναι τέλεια,στήνεται ωραία για βαθειά διείσδηση,δε κλέβει με μόνο ξενέρωμα το πολύ τζελ.
Παίχτηκαν άνετα 2 γύροι καθώς με ερέθιζε πολύ το υπέροχο μαυρισμένο από τον ήλιο κορμί της.Επίσης μιλά αρκετά καλά ελληνικά.
Πολύ πιθανόν να τη ξανασυναντήσω διότι χρήζει βελτίωσης και είμαι βέβαιος ότι μέρα με τη μέρα θα αντιλαμβάνεται ολοένα και περισσότερο τις απαιτήσεις του δύσκολου επαγγέλματος της,θα διορθώσει τα λάθη της και θα γίνεται καλύτερη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 20, 2009
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
Εγγραφή:
5 Ιουλ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
1.660
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Constantinos27, Διαγραμμένο μέλος 201295 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού