Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 133 10
Call-Girls 303979
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω από που να αρχίσω για τις συναντήσεις μου με την Ιόλη, θα πάρω τα πράγματα απ’ την αρχή λοιπόν και πιστεύω ότι θα μακρολογήσω πάρα πολύ, οπότε συγχωρέστε με εκ των προτέρων για το μεγάλο κείμενο.

Με την Ιόλη έχω συναντηθεί κάμποσες φορές τους τελευταίους μήνες. Την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε ήταν 2 μέρες μετά την εμπορική «γιορτή» του Αγίου Βαλεντίνου, με εμένα να της έχω στείλει μήνυμα στις 14 για να κανονίσουμε την συνάντηση μας. Η διαδικασία η γνωστή, της έστειλα ένα e-mail για αρχή, στο οποίο μου απάντησε ταχύτατα με το τηλέφωνο της και όλες οι συνομιλίες μας από εκεί και πέρα ήταν μέσω Viber, πάρα πολύ εύκολα. Ύστερα από ένα τηλέφωνο μαζί της, μιας και το συνηθίζω γιατί θέλω να γνωρίζουν οι κοπέλες για το τι ψάχνω στα ραντεβού μας από πριν, το ραντεβού κλείστηκε για τις 16/2 στο Bill.

Οι μέρες πέρναγαν σχετικά δύσκολα, ήταν πολύ αργές και μουντές λόγω εργασίας αλλά και η διάθεση μου σε γενικές γραμμές δεν ήταν καλή εκείνη την περίοδο μιας και άλλος ένας Βαλεντίνος με βρήκε μόνο μου. Δεν πιστεύω στην συγκεκριμένη «γιορτή» αλλά ήταν μια υπενθύμιση της μοναξιάς που βιώνω τα τελευταία χρόνια.

Η μέρα έφτασε λοιπόν και είχα σχετικά καλή διάθεση, κυρίως όμως είχα μεγάλη ανυπομονησία γιατί ήθελα πολύ να την γνωρίσω. Έκανα το μπανάκι μου απ’ το σπίτι, ξυρίστηκα, έβαλα τα καλά μου, αρωματίστηκα και ξεκίνησα για το Bill. Στον δρόμο μπορώ να πω ότι είχα αρχίσει και αγχωνόμουν λίγο αλλά η καλή μου διάθεση με βοήθησε να το ξεπεράσω. Πήρα δωμάτιο λοιπόν και ξεκίνησα για τον 1ο όροφο. ‘Έχοντας φτάσει περίπου 45 λεπτά νωρίτερα, έβαλα στο Bluetooth ηχείο που είχα μαζί μου λίγο μουσικούλα να παίζει, για να με βοηθήσει να χαλαρώσω και άρχισα να ετοιμάζω το δωμάτιο. Ύστερα από περίπου 30 λεπτά (ήρθε 15 λεπτά νωρίτερα), μου έστειλε μήνυμα η Ιόλη ζητώντας μου τον αριθμό δωματίου μου όποτε ήμουν έτοιμος, στο οποίο της απάντησα μερικά λεπτά μετά. Εδώ να πω ότι το άγχος μου είχε αρχίσει να μεγαλώνει αλλά και η ανυπομονησία μου το ίδιο, ήταν η πρώτη φορά που την συναντούσα άλλωστε και δεν ήξερα τι να περιμένω, ύστερα από λίγο άκουσα βήματα να πλησιάζουν την πόρτα μου και μερικά δευτερόλεπτα μετά το κλασσικό, μαγικό «τοκ-τοκ» στην πόρτα. Όταν άνοιξα την πόρτα δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου το τι αντίκριζα και το άγχος μου που είχα μου έφυγε αμέσως γιατί είχα κατενθουσιαστεί.

Εδώ να πω ότι η Ιόλη είναι ένα μικροκαμωμένο, γλυκό, υπέροχο πλάσμα. Θα έλεγα ότι είναι κοντά στο 1.60 και περίπου στα 50 κιλά, όπως ακριβώς θέλω τις γυναίκες. Δεν φορούσε ίχνος μακιγιάζ γιατί δεν το χρειαζόταν άλλωστε και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το πόσο μικρή έδειχνε, δεν την έκανα παραπάνω από 23-24 χρονών, αλλά μετά μιλώντας της κατάλαβα ότι είναι κοντά στην ηλικία μου, δηλαδή κοντά στα 30. Το προσωπάκι της είναι πολύ χαριτωμένο με πολύ ωραία, γλυκά, κοριτσίστικα χαρακτηρίστηκα. Για άλλη μια φορά δεν μπορούσα να χωνέψω το πόσο όμορφη ήταν χωρίς να φοράει μακιγιάζ. Τα μάτια της στο χρώμα του κάστανου, μεγάλα, εκφραστικά, σαγηνευτικά, δεν σταμάτησα να την κοιτάζω μες τα μάτια καθ’ όλη την διάρκεια του ραντεβού μας. Τα μαλλιά της μαύρα, πιασμένα σε μια απλή καθημερινή αλογοουρά, λυτά φτάνουν περίπου λίγο πιο κάτω από τον ώμο και μυρίζανε υπέροχα. Φορούσε ένα απλό μαύρο παντελόνι τύπου κολλάν, μπότες (απλές και αυτές) και ένα μαύρο μπουφάν από πάνω, με ένα άσπρο πουλόβερ από μέσα. Γενικά πολύ casual-καθημερινό ντύσιμο το οποίο δεν με χάλαγε καθόλου, μ’ αρέσει γενικά οι κοπέλες να έρχονται στα ραντεβού ντυμένες ο εαυτός τους. Θα έλεγα ότι είναι ένα ντροπαλό και συνεσταλμένο άτομο, αποπνέει μια πολύ θετική και αθώα αύρα αλλά υπάρχει και μια υποβόσκουσα πονηρία. Αν την συναντούσα στον δρόμο, δεν θα μου πέρναγε απ’ το μυαλό ότι είναι του χώρου για κανένα λόγο.

Πέρασε λοιπόν μέσα και αρχίσαμε με τα τυπικά, είμασταν και οι 2 εμφανέστατα τρακαρισμένοι και υπήρχε λίγος πάγος αναμεσά μας, αλλά με το πέρας του ραντεβού μας αυτό υποχώρησε σιγά-σιγά αλλά όχι τελείως. Θα έλεγα ότι είναι γενικά λίγο δύσκολη να της πιάσεις συζήτηση στην αρχή, αλλά μετά από λίγο «ξεκλειδώνει» κάπως. Άφησε τα πράγματα της και αφού φιληθήκαμε λίγο (τα φιλία της για αρχή ήταν λιγάκι πεταχτά το οποίο με χάλασε λίγο αλλά δεν έδωσα πολύ σημασία) ξεκίνησε να γδύνεται, με μένα να προσπαθώ να αποφύγω να την δω γυμνή όσο πήγαινε προς το μπάνιο για να φρεσκαριστεί. Εδώ να πω ότι γενικά είναι μια πεντακάθαρη και μοσχομυριστή κοπέλα και θα μου μείνει αξέχαστο το απαλό, λουλουδάτο άρωμα που φορούσε. Μπάνιο έκανε σχετικά γρήγορα, κοντά στα 5 λεπτά θα έλεγα, όμως εμένα μου φάνηκαν αιώνες γιατί ανυπομονούσα πως και πως να την έχω και πάλι στην αγκαλιά μου. Βγήκε τυλιγμένη με μια πετσέτα και ήρθε στην αγκαλιά μου φιλώντας με στο στόμα με περισσότερο πάθος απ’ ότι πριν. Ενώ στην αρχή του ραντεβού ήταν λίγο διστακτική με τα φιλιά της, καθώς πέρναγε η ώρα αυτό άλλαξε. Πολλές φόρες έπιασα τον εαυτό μου να τραβιέμαι ελαφρά προς τα πίσω επειδή δεν ήθελα να την πιέσω ή να την κάνω να νιώσει άσχημα, όμως εκείνη με ακολουθούσε χωρίς να σταματάει να με φιλάει. Σιγά-σιγά άρχισε να αφαιρεί την πετσέτα και προχωρήσαμε στο κρεββάτι.

Εδώ λοιπόν ήταν που με μάγεψε ακόμα περισσότερο, το σώμα της για τα δικά μου γούστα είναι υπέροχο, συμμετρικό, ούτε πολύ γυμνασμένο αλλά ούτε και καθόλου, φαίνεται δηλαδή ότι προσέχει τον εαυτό της αλλά όχι μανιακά, όπως και μου είπε άλλωστε. Θα έλεγα ότι οι φωτογραφίες την αδικούν πολύ και από κοντά είναι σαφώς πολύ καλύτερη κατά την γνώμη μου. Το δερματάκι της άσπρο, απαλό, χωρίς να χρειάζεται να βάζει κρέμες ή λοσιόν, μοσχομυριστό και αραιά διακοσμημένο με πολύ μικρές και χαριτωμένες ελίτσες. Συγκεκριμένα θυμάμαι ότι πάνω από την δεξιά μασχάλη της, λίγο πιο κάτω από τον ώμο της, έχει μια ελίτσα επίσης πολύ χαριτωμένη και καλαίσθητη. Το στήθος της μικρό, όμορφο, ελκυστικό και τρυφερότατο, ταιριάζει απόλυτα στον σωματότυπο της. Τα άκρα της περιποιημένα, προσεγμένα, κοριτσίστικα και λεπτά. Τα νυχάκια της κοντά και βαμμένα από την ίδια, το οποίο εκτιμώ πάρα πολύ. Αποχρώσεις για τα χεράκια της δεν θυμάμαι αλλά τα ποδαράκια της ήταν βαμμένα σε μια απόχρωση του κόκκινου. Τα ποδαράκια της κατά την γνώμη μου είναι ένα ποίημα, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι τα καλύτερα που έχω δει στην ζωή μου, έχουν ακριβώς το σχήμα και το μέγεθος που μου αρέσει. Τα πατουσάκια της είναι βελούδινα αν και συνήθως είναι λίγο κρύα μιας και είναι υποτασική. Τα δαχτυλάκια της το ίδιο, τέλειο σχήμα, τέλειο μέγεθος, όπως ακριβώς μου αρέσουν. Της είχα αναφέρει στο τηλέφωνο ότι μ ‘αρέσουν οι πατούσες το οποίο δεν άφησε ανεκμετάλλευτο και έδωσε μεγάλη βάση σε αυτό. Η μεσούλα της λεπτούλα και στο σχήμα που πρέπει, σε ελκύει να την πιάσεις και όταν το κάνεις νιώθεις τόσο ωραία, σαν να ταιριάζεις 2 κομμάτια παζλ. Το δυνατότερο όπλο επάνω της όμως θα έλεγα με βεβαιότητα ότι είναι τα οπίσθιά της. Έχουν ένα φανταστικό σχήμα και μέγεθος το οποίο ταιριάζει αρμονικά με το υπόλοιπο της σώμα, είναι τουρλωτά, χωρίς κανένα ίχνος κυτταρίτιδας και η αίσθηση τους είναι καταπληκτική, είναι λες και είναι ζωγραφισμένα. Κάθε φορά που τα έβλεπα ή τα άγγιζα, με έπιανε ταχυκαρδία. Το αιδοίο της περιποιημένο, όμορφο, καθαρότατο, μοσχομυριστό και λαχταριστό.

Τώρα, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες με το τι έγινε στο κρεββάτι γιατί οι υπόλοιπες κρητικές το υπερκαλύπτουν, απλά θα ήθελα να αναφέρω κάποια πράγματα.

Το sex μαζί της (προσωπικά θα το χαρακτήριζα έρωτα, γιατί αυτό νιώθω ότι κάναμε εκείνη την ημέρα αλλά και κάθε φορά σε μελλοντικές συναντήσεις μας) ήταν μαγικό και ύστερα από κάθε φορά ήταν όλο και καλύτερο, δεν με έχει κάνει άλλη γυναίκα να νιώσω έτσι στην ζωή μου, νόμιζα ότι ήμουν στον παράδεισο. Το ανέφερα και πριν αλλά έχει μια αθωότητα και είναι ντροπαλή το οποίο μεταφράζεται στο ότι είναι πολύ θετική και δεκτική σε όλα (εντός λογικών πλαισίων), κάνει ότι της ζητήσεις και κάνει το παν για να σε ευχαριστήσει. Βέβαια, αν της φερθείς σωστά και της δώσεις την ανάλογη προσοχή, γίνεται άλλος άνθρωπος (με την καλή έννοια) και φαίνεται ότι το ευχαριστιέται πολύ και εκείνη και ότι το ζει μαζί σου. Είναι πανέξυπνη και καθ’ όλη την διάρκεια του ραντεβού σε διαβάζει με το έντονα διαπεραστικό της βλέμμα και σε αποκωδικοποιεί, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα στο ότι γνωρίζει τι θες και της δίνει την δυνατότητα να παίρνει πρωτοβουλίες την κατάλληλη στιγμή, με έκανε να νιώσω πολύ μοναδικά. Το άκρως χαριτωμένο, καταφατικό της νεύμα όταν την ρωτάς κάτι μπορεί να σε λιώσει, την ίδια δύναμη έχει και το χαμόγελο της. Σέβεται πολύ τα λεφτά που της δίνεις και είναι πολύ χαλαρή, δεν κοιτάει το ρολόι, τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση. Ήταν ευδιάθετη καθ’ όλη την διάρκεια του ραντεβού μας και με έκανε να χαλαρώσω πολύ εύκολα. Στα διαλλείματα, μετά το μπανάκι, ξάπλωνε στην αγκαλιά μου και μιλάγαμε για διάφορα πράγματα ενώ έπαιζα με τα μαλλιά της. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι την είχα στην αγκαλιά μου και δεν την χόρταινα. Είναι ευγενέστατη και η συμπεριφορά της απέναντι μου είναι πάντοτε η καλύτερη. Επίσης να αναφέρω ότι από μεριάς της η χρήση της Ελληνικής γλώσσας είναι καταπληκτική, δείχνει ότι είναι μια σπουδαγμένη κοπέλα, όπως δηλώνει και η ίδια άλλωστε ότι έχει τελειώσει φιλόλογος. Συνεννοείσαι εύκολα μαζί της για τα πάντα και ότι και αν της έχω να ζητήσει να έχει μαζί της από ρούχα, το έχει πάντα. Αν πάλι κάτι δεν το είχε, με ενημέρωνε από πριν ώστε να βρούμε κάποια εναλλακτική λύση.

Η Ιόλη θα έλεγα ότι είναι ένας απλός, καθημερινός και αληθινός άνθρωπος, το οποίο είναι πολύ σπάνιο στις μέρες μας. Έχει μια φυσική ομορφιά και δεν χρειάζεται και πολλά για να την αναδείξει. Μετά το τέλος του συγκεκριμένου αλλά και του κάθε ραντεβού μας, πάντα νιώθω μια απερίγραπτη γαλήνη μέσα μου.

Κατανοώ και δέχομαι ότι σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει ή να μην ευχαριστήθηκαν το ραντεβού μαζί της το οποίο είναι απόλυτα λογικό, δεν γίνεται να ταιριάζουμε με όλους τους ανθρώπους. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι έχουμε καλή χημεία και στα μάτια μου είναι πολύ όμορφη. Κάθε φορά περνάω φανταστικά μαζί της. Παρ’ όλ’ αυτά, η κριτική μου είναι αυστηρά η προσωπική μου άποψη για την Ιόλη. Επειδή πέρασα και περνάω τέλεια μαζί της δεν σημαίνει ότι αυτό θα ισχύει για όλους, γιατί το γούστο και τα θέλω του καθένα είναι καθαρά υποκειμενικά και διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

Υ.Γ Η ημερομηνία του ραντεβού είναι αυτή που αναγράφει η κρητική και όχι η ημερομηνία έκδοσης της κρητικής.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 16, 2020
Διάρκεια
2 ώρες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
ΔΜ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 vitsiozos, batsos, Gingos και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιουνίου, 2020
Προς διαχειριστές site: βάλτε ένα όριο στο πόσες λέξεις μπορούν να γραφούν σε μια κριτική. Έλεος δηλαδή. Νοιώθω λες και διαβάζω για εξεταστική. Χμμμ;
24 Ιουνίου, 2020
Αδελφε,ωραιες οι κριτικες σου αλλα κουραζουν..
Καντες πιο συντομες..ΦΙΛΙΚΑ..
24 Ιουνίου, 2020
Άντε καλά στέφανα κι εγώ κουμπάρος, καθότι:
"Ο κουμπάρος κι η κουμπάρα, τρεις φορές την εβδομάδα"...
Κατά τ' άλλα, είναι όπως ακριβώς τα λες. Φαίνεται ν' απολαμβάνει το κάθε δευτερόλεπτο με τον παρτενέρ της, πλην εμού χαχα!
24 Ιουνίου, 2020
Εξαιρετικά μεροληπτική η εν λόγω κριτική,ειδικά οι πρώτες επτά (7) παράγραφοι που τελικά καταντάει αποκρουστική (ή μήπως εκνευριστική?Δεν μπορώ να αποφασίσω...) Προφανώς ο συναθλητής "Δαιμονάκος" είχε την ανάγκη να ερωτευτεί και να αγαπήσει (όπως φαίνεται στην τρίτη παράγραφο) αλλά αυτό-δυστυχώς-έχει αρνητικές επιπτώσεις στην όλη καταγραφή του ραντεβού...
25 Ιουνίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

@stadeos
Η αλήθεια είναι ότι περίμενα η κρητική μου να μαζέψει πολύ αρνητικά σχόλια και για να είμαι ειλικρινής ακόμα το περιμένω αλλά οφείλω να τα σεβαστώ.

Τώρα, προσπάθησα να είμαι όσο αντικειμενικός γίνεται αλλά κατά την δική μου γνώμη δεν είναι 100% εφικτό διότι και οι κοπέλες άνθρωποι είναι με ψυχή και αισθήματα, πότε έχουν καλές μέρες και πότε κακές μέρες. Δηλαδή, μου έχει τύχει να βρεθώ με κοπέλα που ήταν εμφανέστατα πολύ κουρασμένη, άλλωστε ήμουν το τελευταίο ραντεβού της ημέρας, αλλά παρ' όλ' αυτά ήταν ευδιάθετη και πολύ θέρμη το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να περάσουμε τέλεια. Απλά το ραντεβού ήταν πολύ χαλαρό και σε ήπιους τόνους το οποίο δεν με χάλασε καθόλου και ίσα-ίσα που μου άφησε μια πολύ θετική εντύπωση για την κοπέλα.

Πιστεύω ότι με την κρητική μου ήμουν αρκετά σαφείς και αντικειμενικός εκεί που έπρεπε, ειδικά στο κομμάτι που αναφέρομαι για το sex (παράγραφος 8, «Το sex μαζί της…»). Οι υπηρεσίες που προσφέρει η Ιόλη είναι γνωστές σε όλους και υπερκαλύπτονται από τις προηγούμενες κρητικές γι’ αυτό και δεν έγραψα παραπάνω λεπτομέρειες για το τι έγινε στο κρεββάτι. Επίσης δεν μ ‘αρέσει να λέω παραπάνω λεπτομέρειες για το τι έγινε γιατί θέλω τα βιώματα μου μαζί της -και με την κάθε κοπέλα- να τα κρατάω για τον εαυτό μου. Δεν θα κρύψω ότι η Ιόλη μου αρέσει πολύ μιας και έχει όλα αυτά που ψάχνω σε μια γυναίκα και ότι την περίοδο που την γνώρισα ήμουν αρκετά ευάλωτος, αλλά επειδή το γνώριζα ότι ήμουν ευάλωτος είχα πάει με τις άμυνες μου στο 150%. Το ότι μου αρέσει πολύ νομίζω ότι φαίνεται και στην κρητική, δεν προσπάθησα να το κρύψω άλλωστε. Κατανοώ ότι πριν από αυτή την παράγραφο ίσως δεν ήμουν τόσο αντικειμενικός αλλά εδώ μπαίνει μπροστά το γούστο του καθένα, εμένα δηλαδή εμφανισιακά μου αρέσει πολύ και στα μάτια μου είναι πολύ όμορφη, μπορεί στα δικά σου μάτια να μην ισχύει το ίδιο. Δεν μπορώ να περιγράψω αρνητικά αυτό που βλέπω γιατί μ ’αρέσουν ακόμα και οι ατέλειες που βλέπω. Εγώ απλά περιέγραψα αυτά που είδα και βίωσα μέσα από τα δικά μου μάτια.

Σέβομαι και εκτιμώ πολύ την ειλικρίνεια και γι’ αυτό η κάθε μου κρητική είναι πολύ λεπτομερείς εκεί που πιστεύω εγώ ότι πρέπει να είναι. Εγώ μαζί της πέρασα και περνάω τέλεια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα ισχύει για όλους το ίδιο, έχουν γραφτεί πολλές αρνητικές κρητικές για την Ιόλη και συγχαίρω τα μέλη που μοιράστηκαν μαζί μας την εμπειρία τους. Για παράδειγμα το σχόλιο ακριβώς πάνω από το δικό σου που έκανε ο Makedonas1971. Εγώ από μεριάς μου δεν έχω πέσει σε κάτι αρνητικό ακόμα (με όσες κοπέλες έχω βρεθεί) και αν τύχει κάτι τέτοιο, εννοείται ότι θα το αναφέρω στην εκάστοτε κρητική μου.

Σε ευχαριστώ πάντως που έκανες τον κόπο να διαβάσεις την κρητική μου και μοιράστηκες μαζί σου την άποψη σου. Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι και αν θες μου απαντάς, τι ήταν αυτό που έκανε αποκρουστική την κρητική μου κατά την γνώμη σου?

Καλη συνέχεια.
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 75870
25 Ιουνίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

@ Makedonas1971

Χαχαχαχα, χαίρομαι που συμφωνούμε σε κάποια πράγματα και ευχαριστώ που αφιέρωσες λίγο από τον χρόνο σου για να διαβάσεις την κρητική μου και που με έκανες να γελάσω!

Να ‘σαι καλά και καλή συνέχεια!
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 75870
26 Ιουνίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

@ΦΑΚΙΡΗΣ
Χαίρεται φίλε μου,

Ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο και διάβασες την κρητική μου, η αλήθεια είναι ότι απλά ξεκίνησα να γράφω την κρητική και μόνο όταν την τελείωσα κατάλαβα το πόσο μεγάλη ήταν γι’ αυτό και προειδοποίησα στην αρχή. Μ ’αρέσει να είμαι λεπτομερείς αλλά ίσως το παράκανα αυτή την φορά.

Θα προσπαθήσω να τις ελαττώσω λίγο στο μέλλον.

Καλή συνέχεια.
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 75870
26 Ιουνίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

@vladimir1980
Χαίρεται φίλε μου,

Ευχαριστώ για το χρόνο που ξόδεψες διαβάζοντας την κρητική μου αλλά και για το σχόλιο σου. Ναι το παράκανα λίγο με το μέγεθος της κρητικής αλλά απλά μου βγήκε να γράψω τόσο και το έκανα, εξού και η προειδοποίηση στην αρχή. Νομίζω ότι απλά έχει να κάνει με το πόσο εντύπωση μου κάνει η εκάστοτε κοπέλα.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να βάλουν κάποιο όριο στις λέξεις αλλά ίσως ένα «Διαβάστε περισσότερα» σύνδεσμο ώστε οι μεγάλες κρητικές να μην πιάνουν τόσο χώρο.

Καλή συνέχεια.
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 75870
26 Ιουνίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Άρχοντα,μην ανησυχείς.Δεν υπάρχει πρόβλημα.Έγραψες τα δικά σου,έγραψα τα δικά μου και πάμε παρακάτω...Γνώμες γράφουμε,απόψεις και πληροφορίες ανταλλάσουμε...
26 Ιουνίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ο τυπος απαντησε με αλλο ενα σεντονι ...

μεγαλε η ιολη τα σπαει ...
τωρα αν εσυ σαν καλος μπαγλαμας πηγες και ερωτευτηκες ... τι να σου πω ...

πριν απο εσενα ... την ιδια μερα ... να ξερεις οτι εγω την ΕΣΚΙΖΑ δυνατα και μου ελεγε οτι μονο τον πουτσο μου θελει ...
επισης το στοματακι που φυλαγες ... το ειχα χυσει ... δυο φορες ....

με τις υγειες σου
17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2