Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 7 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Καλημέρα σας κύριοι, θα σας εξιστορήσω σήμερα την εμπειρία μου με το συγκεκριμένο καυλάκι που το είχα βάλει στο μάτι πριν φύγω από Ελλάδα. Είπα λοιπόν μιας που κυκλοφορώ ξανα ελεύθερος να κλείσω κάποιες πορνουποχρεώσειςΜατάκι... Το ραντεβού κλείστηκε πολύ εύκολα σε γαμηστρώνα του κέντρου που πήγαινα πρώτη φορά και δε με ενθουσίασε. Κλασσικά η συνεννόηση με το γραφείο ήταν υποδειγματική (γι αυτό παίρνω σχεδόν πάντα από κει)και το μωράκι έφτασε στην ώρα του! Αυτή έφτασε και εγώ κόντεψα να πάθω πριαπισμό Ναι!. Μακρύ μαύρο μαλλί, κοντό μίνι στενό φόρεμα πρωινό φλοραλ στυλ που θα μπορούσε άνετα να είναι από μεγάλο οίκο, ψηλά πέδιλα που τόνιζαν τα περιπλανημένα πόδια της, ελαφρύ αλλά μεθυστικό άρωμα και φυσικά μπουτάρες, βυζάρες και μια απίστευτη κωλάρα... Πρόσωπο όμορφο αλλά μάλλον η κωλάρα τραβάει τα βλέμματαΈρωτας. Μόλις έφτασε,έγιναν οι συστάσεις, έπεσε το πρώτο χόυφτωμα και καταλήξαμε να φιλιόμαστε στα όρθια με μένα να κάνω εξερεύνηση κάτω από το φόρεμα... Την αφήνω λίγο να φρεσκαριστεί και μου λέει σκανδαλιάρικα ότι μου έχει μια έκπληξη... Πάει στο μπάνιο και βγαίνει με ένα πολύ σεξυ εσώρουχο από αυτά με τα κορδόνια που με καυλώνουν πολύ άσχημα. Ο πούτσος μου κόντευε να σκάσει από καύλα και η Αγάπη σκέφτηκε να τον δροσίσει λίγο στο στοματάκι της... Έπεσε στα γόνατα και ξεκίνησε οσκαρική πίπα. Ελάχιστο χέρι, φτυσίματα και πνίξιμο... Μόλις γάμησα λίγο το στοματάκι της, την έριξα στο κρεβάτι και δοκίμασα το μουνί της. Ήταν απλά υπέροχο, καλοσχηματισμένο, με ωραία χείλη, μοσχομυρωδάτο και πολύ γλυκό... Στην αρχή δεν αντιδρούσε αλλά όσο έγλειφα γινόταν όλο και πιο υγρή και στο τέλος με κλείδωσε με τα πόδια μέσα στο μουνί της... Εγω άλλο που δεν ήθελα... Σπασίκλας Με είδε τέρμα καυλωμένο, μου φόρεσε καπότα και αρχίσαμε ένα αργό και αισθησιακό ιεραποστολικό με την Αγάπη να συμμετέχει πολύ ενεργά κάνοντας παιχνίδια με τα καυλίαρικα πόδια της. Ο τρόπος που με φιλούσε και μου χάιδευε την πλάτη οσο την γαμούσε με καύλωσε πολύ και ενω ήθελα να χύσω τις βυζάρες, ξεχάστηκα και έχυσα μέσαΓλώσσα. Κάναμε το ντουζάκι μας και οι δύο και κάτσαμε στο κρεβάτι. Η Αγάπη είναι ωραίο τυπάκι, μιλήσαμε σαν να γνωριζόμασταν καιρό χωρίς αμηχανία. Αλλά η σημαία σηκώθηκε γρήγορα... Πόσο να αντέξει κανείς χαϊδεύοντας τέτοια κωλάρα; (δεν την άφησα καθόλου από τα χέρια μου). Πίπα πάλι για να γίνει πέτρα και τη ρώτησα να θα μου δώσει την κωλάρα της. Δυστυχώς δεν... Μου είπε ότι είναι πολύ χοντρό Money Mouth. Την έστησα στα 4 και την ξέσκισα και μετά για πιο άγριο σκίσιμο την έβαλα μπρούμυτα με τα πόδια κλειστά. Εκεί μας άκουσε όλος ο όροφος. Κάπως έτσι ήρθε το τέλος... Έκανε το ντουζάκι της, άφησε κάτι από την ευτυχία που έφερε και έφυγε...
ΥΓ. Δεν είμαι ποδολάγνος αλλά αν προλάβω να την πάρω πάλι μέχρι να φύγω θα δοκιμάσω ποδομαλακία Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
9 Αυγ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
73
Likes:
7.975
Πόντοι:
24.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 L0v3, ntinosspa14, batsos και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιουνίου, 2020
Τέχνασμα για να αποφυγει το άναλ αρα μπαίνει στα δεν!
14 Ιουνίου, 2020
ρε πουστη μου,που ησουν τοσο καιρο?με κατακαυλωσες με τουτη την κωλαρα.σε εμπιστευομαι και θα σε ακολουθησω,μαλλον συντομα.χαιρομαι που περασες καλα και την ξεσκισες,ελπιζω και εγω.το πορνιδιο επρεπε να σου την δωσει την κωλαρα της.εμενα θα την δωσει οπωσδηποτε.
14 Ιουνίου, 2020
Έχει μάλλον βελτιωθεί η Αγαπη από εποχή ντίβα, έχει τα ποιο σεχγ σώματα που έχω δει και γενικά μου αρέσουν αλλά τότε ήταν ξύνει, φίλη με το ζόρι, αλλά άστο αυτό δεν της βγήκε αλλά το να φεύγει τρέχοντας 15 λεπτά νωρίτερα λες και την χτύπησα
15 Ιουνίου, 2020
Ναι καλά... Αν θέλει θα στην δώσει την κωλάρα της... Αν αρνηθεί, με οποιαδήποτε δικαιολογία, τι θα κάνεις? Θα την βιάσεις?
Αυτή είναι με τα "φεγγάρια" της... Αν είσαι τυχερός, θα την σκίσεις, διαφορετικά θα βολευτείς με το υπόλοιπο πακέτο... (το οποίο δεν είναι άσχημο σε καμία περίπτωση)
Εκτός αν της πεις από την αρχή "ή κώλο, ή έφυγες", αλλά δεν είναι για όλους αυτή η συμπεριφορά. Προσωπικα, εγώ σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να το κάνω!!!
16 Ιουνίου, 2020
παίδες εγώ την έχω πάρει ως ανεξάρτητη και ενώ έλεγα σε κάθε συνάντηση στην τηλεφωνήτρια να την ενημερώσει για πρωκτικό, έβρισκε μόνιμα δικαιολογίες και δεν το έδινε. Τη μία είπε ότι ξέχασε το λιπαντικό της, την άλλη φορά είχα πάρει εγώ και της λέω έχω φέρει το δικό μου και μου λέει "α δεν έχω κάνει κλίσμα". Επίσης σαν ανεξάρτητη έχει την τάση να ακυρώνει ή να αλλάζει ραντεβού π.χ. από 2 ώρες, σε μία κλπ. Τουλάχιστο αυτά στο γραφείο δε θα μπορεί να τα κάνει. Πιστεύω ότι στηρίζεται στην εμφάνισή της και δεν προσπαθεί να τηρήσει τις όποιες υπηρεσίες διαφημίζει.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5