Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 2 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Λοιπόν η μοναδική κριτική για την συγκεκριμένη κοπέλα ήταν από τον KOST74 (να είναι καλά ο άνθρωπος), από τις 27/05 και στο προφίλ Φαίη2.

Η συγκεκριμένη κριτική εκτός από μοναδική, ήταν και υπερβολικά θετική (όχι άδικα), οπότε λόγω αυτής επέλεξα την Φαίη πολύ επιφυλακτικά έναντι της Μελίνας (την Μαρίνα την δοκίμασα πριν λίγες ημέρες), ως την 3η επιλογή του γραφείου.

Ε τι να κάνω με έπιασε ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟ…….

Πραγματικά αυτό που γυρνάει στο μυαλό μου εδώ και ώρα είναι “Τι έμπνευση ήταν αυτή”.

Αναλυτικά λοιπόν :
Όταν ανοίγει η πόρτα η πρώτη εντύπωση είναι ανάμικτη, βλέπεις μια κοπέλα ψηλόλιγνη, είναι πάνω από 1,70, χωρίς ίχνος λίπους, όχι δεν είναι υπερβολικά αδύνατη, με καλοσχηματισμένο 2άρι στήθος και λεκάνη λίγο πιο ανοιχτή από ότι την παρουσιάζουν οι φωτογραφίες όχι όμως άσχημη αλλά το αντίθετο, super sexy. Το πρόσωπο μέτριο αλλά γλυκό, με πανέμορφα χείλη μόνιμα χαμογελαστά και αθώα μάτια, σχεδόν συνεσταλμένα.

Πηγαίνεις λοιπόν στο μπάνιο με την απορία εάν αυτό που περιμένει έξω από την πόρτα σου άρεσε ή όχι (ούτως η άλλως η εμφάνιση είναι κάτι υποκειμενικό), εμένα προσωπικά η όλη της εμφάνιση με ιντριγκάρισε και η σκέψη που είχα ήταν ότι αυτό εκεί έξω θα ήθελα να το πηδήσω.

Μου είπε ότι είναι νέα στο επάγγελμα, δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω και αυτό εξηγεί το συνεσταλμένο ύφος που παρατήρησα.

Βγαίνω λοιπόν από το μπάνιο και κάνω την πρώτη αγκαλιά, από εκείνο το σημείο και μετά ακολουθεί ένα ημίωρο όπου έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου.
Τα πάντα όλα : Φιλιά με γλώσσα, γλειψίματα παντού, όρθιες ρόγες, στοματικό υγρό με πολύ καλή τεχνική, γλείψιμο και από κάτω, δάχτυλα παντού, μουνάκι υγρό, από πάνω, από κάτω, στα 4, στα πλάγια, στα όρθια, γονατιστή, δεύτερο προφυλακτικό, σηκωμένα πόδια, πόδια στους ώμους, πόδια τελείως ανοιχτά, σφαλιάρες στα καπούλια, μπλα-μπλα-μπλα, τελικά τελείωμα γονατιστή όλα στο πρόσωπο, ακόμη τρέμω…… πρέπει να τελείωσε και η ίδια κρίνοντας από το τρεμούλιασμα των ποδιών της.

Το τελειωτικό ήταν που μόλις βγήκα από το μπάνιο και χωρίς να έχω ακόμη συνέλθει, με κοιτάει με το αθώο της βλέμμα και μου λέει «όλα καλά;». javascript:void(0);

Τι να πω ρε παιδιά, φοβάμαι μην κατηγορηθώ (όπως και ο KOST74). Η κοπέλα είναι κινητή νάρκη "ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ" (κλεμμένο από την Ελληνική ταινία «Το κοροϊδάκι της δεσποινίδος» με τον μεγάλο Ντίνο Ηλιόπουλο).

Ελπίζω να βοήθησα……

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 07, 2020
Διάρκεια
30 λεπτά
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
2 Απρ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
999
Πόντοι:
991
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 anatoliz, gomenakiasssexy27, doc_lin και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού