Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 19 10
Call-Girls 30635
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η Μαρίνα καταφέρνει χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες, χωρίς φτερά και πούπουλα να εκπλήσσει θετικά με τις υπηρεσίες της και την παρουσία της.

Απόλυτα συνειδητοποιημένη με αυτό που κάνει και αυτό που είναι και χωρίς ίχνος κόμπλεξ, ξεχωρίζει σαν την μύγα μες το γάλα ανάμεσα στις τάχα μοντέλες με τις επαγγελματικές φωτογραφήσεις γεμάτες Photoshop και τα ακριβά εσώρουχα, που την ώρα που ανοίγει η πόρτα σε κάνει και αναρωτιέσαι ποια είναι η κυρία. Έχουμε φτάσει δε σε σημείο, να θεωρούμε απόλυτα φυσιολογικό ένα ποσοστό Photoshop της τάξεως του 30%, που ουσιαστικά παραπέμπει σε ένα άλλο άτομο. Είμαι σίγουρος ότι πολύ δύσκολα θα τις αναγνωρίζαμε στο δρόμο και όχι πίσω από την πόρτα με το νούμερο που μόλις παραλάβαμε και που η κάψα μας κάνει να το παραβλέπουμε. Άσε η συμπεριφορά του τύπου «έπρεπε να είμαι top model, απλά είμαι άτυχη και εσύ πολύ τυχερός που σε βοηθάω να εκσπερματώσεις».

Η Μαρίνα από την άλλη ταπεινή και προσγειωμένη, απλά “σηκώνει τα μανίκια” και κάνει την δουλειά της σωστά.

Επί της ουσίας τώρα :

Καταρχήν είναι πεντακάθαρη, χωρίς ίχνος άσχημης οσμής ή γεύσης από την κορυφή έως τα νύχια.

Το φιλί τεχνηέντως λόγω κατάστασης το αποφύγαμε και οι δύο.

Από σώμα, οι φωτογραφίες την δείχνουν λίγο πιο “ενισχυμένη” από την πραγματικότητα. Το σώμα της λεπτό και μικροκαμωμένο κατά την άποψή μου απλά ΑΨΟΓΟ. Τέλειο καλοσχηματισμένο και στητό στήθος, πανέμορφος και πεταχτός κώλος, μουνάκι μικρό και όμορφο, ωραία πόδια. Σου’ ρχεται πραγματικά να την φας. Φαίνεται όμορφη και σε εξιτάρει όπως και να την στήσεις, ανάσκελα, μπρούμυτα, στα τέσσερα, στα πλάγια, γονατισμένη, γενικά πουθενά το σώμα της δεν δείχνει άσχημο.

Το πρόσωπο χωρίς να είναι Κούκλα είναι σίγουρα πάνω του μετρίου, θα το έλεγα sexy και σίγουρα όχι άσχημο, ούτε καν μέτριο.

Οι υπηρεσίες από τις καλύτερες που έχω δεχτεί. Κατά την άποψή μου μέσα στην πρώτη δεκάδα. Μουνάκι τόσο στενό που για τους λάτρεις του anal (σαν και εμένα), θα την πρότεινα ως πρώτη εναλλακτική εάν δεν έχουν την σχετική επιλογή, σχεδόν δεν καταλαβαίνεις την διαφορά. Στησίματα τα πάντα, με πραγματική συμμετοχή παντού. Στοματικό πάνω του μετρίου, εκεί όμως που κατά την άποψή μου είναι η κορυφαία είναι στο παίξιμο με τα δάκτυλα, ο τρόπος που τον χαϊδεύει με τα δύο χέρια και περνάει τα δάκτυλά της από την κορυφή απλά δεν υπάρχει, ήθελα να τελειώσω από το πρώτο λεπτό του στοματικού όχι λόγω στόματος αλλά χεριών. Σε κάνει να αναθεωρείς ότι το καλό στοματικό είναι αυτό χωρίς χέρια.

Με ρώτησε ΠΟΥ και ΠΩΣ θέλω να τελειώσω και μόλις ήμουν έτοιμος, γονάτισε και τα πήρε όλα στο στόμα, κανένα πρόβλημα.

Χαρακτήρας άψογος. Με τις περισσότερες κοπέλες έχω την αίσθηση ότι μαζί τους απλά γουστάρω σεξ αλλά όχι τον καφέ, η Μαρίνα ως καθαρό gfe μου έδωσε στο τέλος την αίσθηση, άντε να πλυθούμε να ντυθούμε και να πάμε καμιά βόλτα.

Σε κάθε περίπτωση η εμπειρία μαζί της ήταν θετική και την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Το γραφείο όπως πάντα άψογο.

Ελπίζω να βοήθησα.....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 04, 2020
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
90€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
2 Απρ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
999
Πόντοι:
991
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, kapota13, GALLAS και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού