Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 4 10
Call-Girls 20296
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Με αφορμή του συναγωνιστη που ξέθαψε την συγκεκριμένη κορασίδα θα ήθελα να προσθέσω και εγώ την δικιά μου εμπειρία που είναι διαφοροποιημένη απο των δύο προηγούμενων.
Την κοπέλα την γνώρισα πρώτη φορά πριν απο 3-4 χρόνια ως Αλίνα απο το Μamba. Η κοπέλα ακόμα δεν είχε αρχίσει το crossfit και δεν είχε φουσκώσει τα χείλη της.
Από τότε την έχω ξανασυντατήσει άλλες δύο φορές με τελευταία και οριστική το καλοκαίρι του 2018. Η κριτική αυτή αφορά όλες τις συναντήσεις που είχαμε.
Οι συναντήσεις πάντα λάμβαναν μερος σε γνωστό ξενοδοχείο στη Γλυφάδα.
Στο πρώτο καιρό είχε ενα κακό χούι να στήνει κόσμο και να μην εμφανίζεται και έτσι την πάτησα και εγώ όπως και πολύ άλλοι με αποτέλεσμα να μείνω με το πουλί στο χέρι.
Στην δεύτερη απόπειρα παρόλες τις διαβεβαιώσεις που είχα πάρει οτι θα έρθει προτίμησα να την περιμένω στο σαλόνι του ξενοδοχείου και μετά να πάρω δωμάτιο. Έτσι μόλις την είδα πήρα το δωμάτιο. Απο εμφάνιση πρόσωπο αδιάφορο αλλά με ένα κορμί και ενα κώλο θάνατο που πραγματικά την έκανε να δείχνει θεόμουνο. Οι φωτο της ως michelle στο glamourescorts ειναι πιο αντιπροσωπευτικές για αυτό που συνάντησα και ίσως να την αδικούν.
Μην τα πολυλογώ παίχτηκαν δύο γύροι με focus μόνο στην κωλάρα της, που ήταν πολύ σφιχτή και φιλόξενη με αίσθηση μοναδική που βεντούζωνε τέλεια και την ένιωθες να αγκαλίαζει τον πούτσο σε όλη την κίνηση μπρος πισω. Η θέα στα 4 απερλιγραπτη μοναδική συγκλονιστική ακατάλληλη για καρδιακούς, σφαλιάρες και κωλογαμίση για πάνω απο 20 λέπτα την κάθε φόρα με την Αλίνα να τραβάει τα σεντόνια και να βογκάει μέχρι να έρθει το τέλος.
Έτσι ήταν και η δεύτερη που συναντηθήκαμε στην ίδια περίοδο.
Μετά η Αλίνα έγινε michelle και μπήκε υπό τη στέγη γραφέιου με εμφανώς αυξημένη τιμή οπότε δεν την ξαναπήρα.
Καπου στο καλοκαίρι του 2018 ξαναέγινε Αλίνα όπως και είπα να της στείλω να δω τι παίζει, αφου προσπάθησε να μου πουλήσει τιμές γραφείου χωρις πρωκτικό λέγοντας οτι το έχει σταματήσει, της θύμησα ποιος είμαι και πότε είχαμε βρεθεί οπότε άλλαξε τροπάριο και η τίμη ήρθε στα κανονικά της επίπεδα και το κωλάρακι ξαναμπήκε στο μενού.
Παίρνω δωματιάκι στο γνωστό χοτέλι και αναμένω, μόλις μπαίνει μένει παθαίνω ενα μικρό σοκ, η κοπέλα είχε μείνει η μισή και η κωλάρα της είχε γίνει κωλαράκι αφού είχε μειωθεί στο 1/3 και είχε γίνει κωλαράκι χουφτας, είχε φουσκώσει τα χείλη της και είχε γίνει σαν πάπια και το αδυνατισμένο σώμα της ηταν γραμμωμένο υπερβολικά.
Τη ρώτησα γιατί έμεινε η μισή και μου λέει οτι κάνει crossfit και κατεβαίνει σε διαγωνισμούς και μάλιστα μου έδειξε φωτογραφία απο τους δύο τελευταίους που είχε κερδίσει και μετάλλια.
Ξενέρωσα μπορώ να πω αρκετά γιατί περίμενα να ξαναδώ το υπερτούμπανο μωρό και να της σκίζω την κωλάρα και είδα πολύ αδυνατισμένο και γραμμωνο κορμί που πλέον είχε χάσει τη θυληκότητα και την αίγλη του παρελθόντως.
Ώστόσο σου βγάζει μια προστυχιά γιατί πάντα θέλεις να γαμήσεις ενα υπεργραμμωμένο γκομενακί να βγάλεις γούστα και έτσι έγινε.
Και τα δύο ημίχρονα έπαιξα μπάλα στο κωλαράκι πλέον, που ναι μεν η σουφρίτσα της παρέμενε σφιχτή και φιλόξενη αλλά η θέα δεν ήταν εντέλως διαφορετική όπως και η αφή αφού πλέον είχε γίνει πετρα και δεν μπορουσες να την ζουλήξεις και να την σφαλιαρίσεις όπως θα έπρεπε.
Ύστερα λοιπόν απο αυτή την απογοήτευση που πήρα είπα πως αν δεν γίνει όπως παλιά δεν θα την ξαναπάρω, όπερ και εγένετο!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 11, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτερος
Εγγραφή:
13 Οκτ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
39
Likes:
2.589
Πόντοι:
6.745
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ladykiller(2), OUROBOROS, ALPHA MALE και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Απριλίου, 2020
Όπως και εσύ την είχα γνωρίσει και εγώ στο mamba εαν θυμάμαι καλά κάπου στο τέλος του 2016.
Έτυχε να την συναντήσω ξανά το 2019. Καμία σχέση με αυτό που ήταν πριν, αδύνατη σαν σκελετός , στα όρια νευρικής ανορεξίας,
η υπέροχη κωλάρα έχει σχεδόν εξαφανιστεί, τα πόδια της , τα οποία ήταν σε ολυμπιακό επίπεδο είχαν ατονίσει και είχαν σαν κλαδάκια.
Δεν ξέρω τι κάνει τώρα στο κρεβάτι, τότε ήταν πολύ καλή και φιλότιμη, αλλά έτσι όπως έχει γίνει, δεν θέλω και να μάθω.
07 Απριλίου, 2020
Όπως και εσύ την είχα γνωρίσει και εγώ στο mamba εαν θυμάμαι καλά κάπου στο τέλος του 2016.
Έτυχε να την συναντήσω ξανά το 2019. Καμία σχέση με αυτό που ήταν πριν, αδύνατη σαν σκελετός , στα όρια νευρικής ανορεξίας,
η υπέροχη κωλάρα έχει σχεδόν εξαφανιστεί, τα πόδια της , τα οποία ήταν σε ολυμπιακό επίπεδο είχαν ατονίσει και είχαν γίνει σαν κλαδάκια.
Δεν ξέρω τι κάνει τώρα στο κρεβάτι, τότε ήταν πολύ καλή και φιλότιμη, αλλά έτσι όπως έχει γίνει, δεν θέλω καν να μάθω.
10 Απριλίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

έτσι ακριβως και αμα έχεις φάει αυτη την κωλάρα στα καλά της ξενερώνεις οταν βλέπεις την κατάντια της!!!
10 Απριλίου, 2020
καλησπερα παιδια, ειμαι καινουργιος στο χομπι.
θα μπορουσε καποιοςνα μπυ στειλε το τηλ της κοπελας. ειναι στα γουστα μου και θα ηθελα να την συναντησω
ευχαριστω
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4