Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 2 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συνάντηση με τη Regina στο χώρο της. Πρώτη εντύπωση πολύ θετική, αρωματισμένη, περιποιημένη, με ωραία εσώρουχα, πολύ φιλική να προσφέρει ρόφημα, χυμό, …

Πρόσωπο φρέσκο, όχι φθαρμένο, νεανικό αλλά κάπως συνηθισμένο. Εκεί όμως που έπαθα πλάκα ήταν όταν άρχισε να αποκαλύπτεται σιγά-σιγά αυτό το υπέροχο κορμί. Την κοίταζα καθ' όλη τη διάρκεια του social και δεν μπορούσα να εντοπίσω κάποια ατέλεια. Επιδερμίδα βελούδινη, καθαρή, ανοικτού χρώματος. Κορμί γυμνασμένο, σφιχτό με ανύπαρκτη κυτταρίτιδα. Κοιλιά πλάκα χωρίς ούτε ένα γραμμάριο περιττό. Νινάκι καλοσχηματισμένο που δεν το χορταίνεις. Η κορύφωση ήταν το στήθος πλούσιο, αψηφούσε την βαρύτητα και φυσικό, παρόλο που το site λέει silicon.

Αγγλικά περιορισμένα, ας είναι καλά το google. Ευχάριστη με πολύ καλή συμπεριφορά και γνήσια διάθεση να ευχαριστήσει. Όπως είπε δεν έχει γράψει χιλιόμετρα στο χώρο και το κάνει για να αγοράσει σπίτι. Εγώ την πίστεψα. Συνεπώς μην περιμένετε συμπεριφορά επαγγελματία αλλά περισσότερο φάση με μια γκόμενα που μόλις γνώρισες.

Παίχτηκαν δύο γύροι ενώ η τηλεόραση έπαιζε μουσική από το YouTube music for making sex. Καλή πίπα, φιλιά, συμμετοχή, στησίματα όλα καλά.

Καλά να περνάτε και να προσέχετε …

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
11 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
153
Likes:
10.929
Πόντοι:
30.738
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, james034, Gingos και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού