Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 3 10
Γενική βαθμολογία
 
4.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
4.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Την είχα πάρει σε άλλο γραφείο. Μου ήρθε από παραλία, με το μαγιό...και μαλί γεμάτο αλάτι. Αν δεν ήταν καλοκαιρινό μεσημέρι και δεν ήμουν φουλ στην κάβλα (και επειδή δεν είχα και αρκετή ώρα για να κανονίσω άλλο ραντεβού), θα την είχα διώξει στο καπάκι. Παρολαυτά, της είπα να πάει στο μπάνιο να πλυθεί λίγο και την περίμενα στο κρεβάτι ήδη καβλωμένος (ήδη πριν έρθει). Όσο ήταν στο μπάνιο, είχα καταλάβει ότι έτσι κι αλλιώς θα ήταν ραντεβού του 30λεπτου το πολύ, μιας και το σώμα της σε προδιαθέτει ότι θα την πάρεις στα γρήγορα και θα τελειώσεις και γρήγορα (πεταχτός κώλος, σχετικά κοντούλα ό,τι πρέπει για μια γρήγορη ξεπέτα). Αλλά αυτό που ακολούθησε βγαίνοντας από το μπάνιο, δεν το περίμενα...Μιλούσε ακατάπαυστα και χασκογελούσε. Και επειδή στο pornohotel ακουγόταν και κάποια άλλη από διπλανό δωμάτιο, έλεγε συνέχεια ότι οι φωνές της ήταν ψεύτικες και μιλούσε, και γελούσε πάλι και πραγματικά αν δεν της έλεγα να μου τον πάρει στο στόμα δεν θα σταματούσε....Αμέσως μετά την πίπα (όχι κάτι ιδιαίτερο), προφυλακτικό και στα τέσσερα, πριν προλάβει να ξαναρχίσει την πάρλα....Δυνατό πήδημα για 3-4, 2-3 δυνατά σκαμπίλια στα κωλομέρια, και κατάθεση στο προφυλακτικό...πέφτωντας πάνω της. Στην τελευταία βαθιά διείσδυση έβγαλε μια αυθόρμητη κραυγή, και μόλις μισό λεπτό μετά άρχισε πάλι την ...πίπα, όχι όμως την κανονική αλλά την παρλαπίπα.
Για να τη σταματήσω σηκώθηκα και πήγα στο μπάνιο, ντύθηκα εκεί και βγαίνοντας της λέω ότι πρέπει να φύγω και δεν πειράζει που το ραντεβού κράτησε 30 λεπτά μόνο.
Έβαλε γρήγορα το μαγιό της, το παρεό και το καπέλο της και κατεβήκαμε μαζί στη ρεσεψιόν. Από τον 4ο στο ισόγειο μου φάνηκε αιώνας γιατί άρχισε πάλι να μιλάει...Απίστευτο, πότε δεν έχω φύγει πιο ανακουφισμένος από τέτοιο ραντεβού, ο ήχος των αυτοκινήτων έξω από το hotel ήταν πραγματικά σαν μελωδία.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 25, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
24 Ιαν 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
30
Likes:
1.922
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas, TOMCRUISE, chris1955 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού