Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.5 8 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ημερομηνία συναντήσεις ενδεικτική. Η συνεννόηση με το γραφείο ήταν πολύ καλή. Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της, 5 λεπτά πριν τις 00.00. Ήρθε με ένα ωραίο κολλάν μπλε τζιν όπως είχα ζητήσει και μαύρες γόβες. Ήταν μια μελαχρινή με πολύ ωραίο βάψιμο και ντύσιμο που τόνιζε το σώμα της. Εμφανισιακά με πείραξε μόνο η λίγο μεγάλη μύτη.

Αφού μιλήσαμε λίγο και της είπα τι και πως το θέλω, δεν μου είπε όχι σε τίποτα και αμέσως γδύθηκε για μπάνιο, με ένα ωραίο σώμα, μικρή μέση, τέλεια μεγάλα απαλά βυζάκια και μικρό μαλακό κώλο να εμφανίζοντα μπροστά μου (βίντεο, φωτογραφίες είναι αφεντικά και ίδια). Καθαρό και περιποιημένο σώμα χωρίς κάποιο τατουάζ. Γενικά είχε μια απλή συμπεριφορά όπου με έκανε να νιώθω πολύ άνετα και με συνδυασμό ότι μιλάγαμε συνεχώς, με καλή επικοινωνία την συμπάθησα αρκετά. Το δεύτερο αρνητικό που παρατήρησα ήτανε ότι η βαριά φωνή της, μάλλον έχει αφαιρέσει αμυγδαλές μικρή. idkΧμμμ;...

Όσο αναφορά τα προκαταρκτικά, κανονική πίπα, με περιποίηση και ΠΟΛΛΑ παιχνίδια με τις μπάλες χωρίς βιασύνες όπως ζήτησα, που έμενα προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύSmittenΈρωταςΈρωτας!!! Δίνει φιλιά και γλωσσόφιλα και δέχεται γλείψιμο παντού. Έπαιξε ένας γύρος με διάφορες στάσεις με επιπλέον πίπα, γλείψιμο στα αρχίδια και τελείωμα στα βυζιά ενώ είναι στα γόνατα. Το στήθος είναι ένα το καλύτερο κομμάτι της και είναι τριάρι+, ακριβώς ίδιο σε σχήμα, φυσικότατο και εξαιρετικά σπάνιο σαν σχήμα, πράγματι θαυμάσιο στήθος με ωραίες θηλές, τρελαίνομαι να το τρώω και να παίζω μαζί του. Άπλα θα τονίσω ότι χρειάζεται μια λεύκανση αιδοίου(μουνί) – πρωκτού μάλλον γιατί είναι μελαχρινή και ταλαιπωρημένη για την ηλικία της (φαίνεται στη μια φωτο αν το προσέξετε) για να μην εκπλαγεί κάποιος.

Την κοπέλα την έχω πάρει 2 φόρες και θα την ξαναπάρω λογικά όταν περάσει καιρός. Περνάω καλά και περνώ αυτό που θέλω και ζητάω όποτε με συνδυασμό με την εμφάνιση της και την συμπεριφορά της άξιζε μια προσπάθεια Σίγουρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Ιουν 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
472
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Mixalis(2), geny24, antipas1972 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού