Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 6 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ένα όμορφο απόγευμα που είχα γυρίσει νωρίς σπίτι και δεν είχα κάποια υποχρέωση, είπα να μπω να χαζέψω τι καλό έχουν φέρει τα γραφεία.. χαζεύοντας απο εδώ και απο εκεί, το μάτι μου πέφτει πάνω στην Angel.
Aν και μπορώ να πω πως τα τόσα πολλά τατουάζ που έχει προσωπικά δε μου αρέσουν και πολύ, παρ' όλα αυτά επειδή βγάζει κάτι το σκυλε συνολικά η εμφάνιση της, μου έκανε το κλικ να σηκώσω το τηλέφωνο και να κλείσω ραντεβού μαζί της το βραδάκι.
Ετοιμάζομαι από το σπίτι, κάνω το μπανάκι μου και είμαι έτοιμος να φύγω για το ξενοδοχείο.
Η κοπέλα άργησε να έρθει κανένα 10λεπτο περίπου, αλλά δεν είχα κάποιο θέμα διότι δεν υπήρχε πίεση χρόνου.

Στο διά ταύτα τώρα, χτυπάει η πόρτα και με το που ανοίγω, μπαίνει μέσα χωρίς να είναι καθόλου μαγκωμένη και με χουφτώνει κανονικότατα... αυτά είναι λέω, πρώτο δείγμα πως θα περάσουμε καλά. Ήρθε ντυμένη με ένα δερμάτινο κολλητό παντελόνι και ένα μπλουζάκι επίσης εφαρμοστό που οι βυζάρες της κάνανε μπαμ για να βγούνε!
Καθόμαστε λιγάκι, είπαμε τα τυπικά (στο θέμα επικοινωνίας δε το έχει, Αγγλικά τα πολύ βασικά) και έπειτα μπαίνει για μπανάκι από μόνη της.
Την περιμένω στο κρεβάτι ξαπλωμένος και βγαίνοντας έρχεται δίπλα μου εντελώς γυμνή, αρχίζουμε τα χουφτώματα, από πάνω εκείνη, από κάτω εγώ και τούμπαλιν. Στο θέμα φιλιών με μένα η κοπέλα δεν είχε πρόβλημα, έδινε βαθιά με γλώσσα αφού κατάλαβε πως το επιδιώκω.
Πολύ καλό σώμα που σε φτιάχνει άμεσα, και ειδικά αυτό το πρόστυχο πρόσωπο της που είναι σαν να σου λέει ξέσκισε με δίχως αύριο!
Κώλος/πόδια αρκετά καλά όπως πρέπει, τα βυζιά της είναι σκληρά στην αφή και τα χείλη της φουσκωμένα. Αν θα έπρεπε να πω κάτι αρνητικό, θα ήταν αυτά τα 2 που δεν τα γουστάρω γενικά. Κατά τα άλλα όλα καλά.
Ο πρώτος γύρος ξεκίνησε με πολύ καλή πίπα. Ξέρει πως να τον παίρνει σωστά χωρίς χρήση χεριών και βαθιά πίπα με αρκετό σάλιο, στα όρια deepthroat. Επειδή μου άρεσε, της είπα να με τελειώσει έτσι. Δε δυσανασχέτησε, όση ώρα μου έπαιρνε μέχρι να χύσω το έκανε όπως ξεκίνησε, με την ίδια ζωηράδα. Στο τέλος τα πήρε όλα στο στόμα και με ηρεμία πήγε στο μπάνιο να τα φτύσει, αφού πρώτα μου έδειξε απο μόνη της το γεμάτο στόμα της με ένα πονηρό χαμόγελο.
Μέχρι να ξεκινήσει ο 2ος γύρος λόγω έλλειψης Αγγλικών, εγώ χούφτωνα το γυμνό που είχα μπροστά μου να ξαναπάρω τα πάνω μου.
Ξεκινάμε και της λέω να έρθει από πάνω για αρχή, η αλήθεια είναι πως με αυτό που μου έδειξε αρχικά στην πίπα λέω θα έχει πολύ καλή συμμετοχή αλλά δυστυχώς στο σεξ υστερεί. Είναι εμφανή τα σημάδια της κούρασης της από τη δουλειά. Ενώ γενικά δείχνει πως θέλει να σε ευχαριστήσει, ταυτόχρονα φαίνεται πως έχει κορεστεί από τη δουλειά όπως γράφτηκε και σε προηγούμενη κριτική. Ίσως να την πέτυχα και εγώ σε υπερφορτωμένη μέρα. Who knows?
Αλλάξαμε μερικές στάσεις, όπως στα τέσσερα που έχεις θέα αυτή την κωλάρα να την χουφτώνεις και να ρίχνεις σφαλιάρες, απ' ότι μου έδειξε να καταλάβω, της αρέσει αυτή η φάση και δεν μπόρεσα να της αρνηθώ.. συνεχίσαμε έτσι με αληθοφανείς κραυγές από μέρους της μέχρι να έρθει το τέλος.

Επειδή δεν έμενε πολύς χρόνος, σηκώθηκε πήγε στο μπάνιο πλύθηκε/ντύθηκε και με αποχαιρέτησε.
Συμπερασματικά, θεωρώ πως αν δεν την είχε κουράσει η δουλειά θα έδινε ρέστα με όλο αυτό το στυλ που έχει στο σεξ.
Παρ' όλα αυτά δεν μπορείς να πεις πως έχασες χρήματα. Ακόμη και έτσι θέλει να περάσεις καλά και το προσπαθεί.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
sextrakian
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
20 Αυγ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
676
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Gingos, johny cunt, chris1955 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού