Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 8 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Χαιρετω ολους τους συναγωνιστες. Ενα μπραβο σε ολους εμας και τα κοριτσια που τοσο χαρα δινουν στο τοπο μας. Το σκινικο εγινε Σαββατο 4 Γεναρη στις 9. Ημουν το τελευταιο ραντεβου οπου μετα στις 2 το πρωι πετουσε για Μοσχα. Θα αναφερω τα θετικα, τα αρνητικα και το συμπερασμα.

ΘΕΤΙΚΑ. Η κορασιδα ειναι οτι βλεπετε στις φωτογραφιες, πιπινι, ομορφη και με καλο σωμα. Δινει γλωσσοφιλα και ειναι καθαρη.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ. Το πρωτο αρνητικο ειναι οτι ζητησε τα λεφτα προκαταβολικα. Εαν ειναι μονο αυτο λες ενταξει. Το δευτερο αρνητικο ειναι οτι δεν κανει CIM. Πραγματικα οταν ολες σχεδον οι αλλες τα παιρνουν στο στομα δεν μπορεις εσυ να μην προσφερεις τετοια υπερεσια. Το τριτο αρνητικο ειναι οτι δεν δεχεται γλυψιμο στην κωλοτρυπιδα. Για μενα ειναι must το γλυψιμο κωλοτρυπιδας μαζι με χαιδεμα απο δαχτυλο. Ενταξει καταλαβαινω να μην θελεις δαχτυλο μεσα στο κωλο αλλα σαν call girl τετοια θεματα ειναι αυτονοητα. Στις περισσοτερες που το εχω κανει το εκτιμησαν και εδωσαν τον καλυτερο εαυτο τους.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. Η επισκεψη της Dayan απλα ηταν μια ξεπετα πριν το αεροδρομιο. Βεβαια και δεν θα την ξαναπαρω. Θα ελεγα οτι ξενερωσα αφου πριν δυο μερες ειχα παρει την Laoura. Η κοπελα δεν μπορει να σταθει διπλα στα βαρια χαρτια του glamour. Η τελικη επιλογη ειναι δικια σας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 04, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
3 Μαρ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
483
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, Bartender 74, brdla1000 και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Φεβρουαρίου, 2020
Κι εγώ που την είχα πάρει εκείνη την περίοδο την ίδια άποψη σχημάτισα...Όμορφη αλλά κρύα...όλα με το σταγονόμετρο. Glamour, πείτε στις κοπέλες να είναι πιο δεκτικές. Χαμένοι δε θα βγείτε.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1