Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 12 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Αρχικά σκόπευα να εξαργυρώσω το εκπτωτικό πού κέρδισα στο φόρουμ με την Βανέσα η οποία όμως δεν ήταν διαθέσιμη και ή ευγενέστατη Τζένη μου πρότεινε την Άννα Μαρία. Τελικά δεν βγήκα χαμένος.

Εμφανισιακά η κοπέλα είναι κανονικό μπιμπελό. Μοντελέ σώμα με απαλή και πολύ λευκή επιδερμίδα με τα πάντα να είναι στην θέση τους, το φυσικό 2αρι στήθος απλά δεν παίζεται και ο κώλος είναι ένα αριστούργημα, λεπτά και περιποιημένα άκρα με κάτι πατουσάκια όνειρο. Το ίδιο ισχύει και για το προσωπάκι της το οποίο έχει πολύ λεπτά και εξευγενισμένα χαρακτηριστικά. Οι φώτο στο site είναι ακριβέστατες με εξαίρεση λίγα τατουάζ τα οποία όμως είναι και αυτά πολύ καλαίσθητα. Επίσης βγάζει μια πολύ θετική αύρα και προσωπικά με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Θα έλεγα ότι η λέξη Elegant την χαρακτηρίζει με αρκετή ακρίβεια τόσο στην εμφάνιση όσο στο ντύσιμο αλλά και στην συμπεριφορά. Όταν μπήκε στο δωμάτιο πολύ κομψά ντυμένη με ένα πλατύ χαμόγελο αμέσως κατάλαβα ότι θα περάσω τέλεια και αναρωτήθηκα σαν σύγχρονος Θανάσης Βέγγος " Κουρκουμπίνια έφτιαχνε ο μπαμπάς ? " Έρωτας

Στα προκαταρκτικά γλωσοφίλια είχαμε χωρίς κανένα πρόβλημα, στοματικό καλό - βελούδινο, παίζει με το πέος το γλύφει σαν γατούλα και μετά το βάζει αργά και βασανιστικά όλο στο στόμα της, δέχεται υποδείξεις και είναι πολύ δοτική σε ότι της ζητήσεις, σε λογικά πάντα πλαίσια. Στην δικιά μου περιποίηση υγράνθηκε αμέσως και έδειχνε να το απολαμβάνει. Στο κυρίως πιάτο όντως δεν παίρνει πρωτοβουλίες, κάτι που δεν με ενδιαφέρει γιατί θέλω να έχω εγώ τα ηνία, αλλά συμμετέχει και σε ακολουθεί παντού με όρεξη και οι αντιδράσεις της είναι αν όχι αληθινές τουλάχιστον αληθοφανείς. Μην περιμένετε να αρχίσει να ουρλιάζει σαν να την πηδάει όλη η φυλή των Παπούα, όπως επίσης και φράσεις του στιλ "σκίσε με να αλλάξω ράφτη" αν γουστάρετε τέτοιες φάσεις μάλλον πρέπει να πάτε αλλού. Όλη η φάση κινήθηκε σε GFE ρυθμούς, βασικά δεν σου βγαίνει κάτι άλλο όταν έχεις ένα τέτοιο πλασματάκι δίπλα σου. Παραδόξως όμως όταν πήγαμε στα 4 υπήρχε αρκετή ένταση με τα απαραίτητα κωλοσκάμπηλα και μαλιοτρβήγματα και έδειχνε να το γουστάρει. Δεν θα μπω σε άλλες λεπτομέρειες για το τι διαδραματίστηκε κατά την διάρκεια του ραντεβού, δεν συνηθίζω να γράφω σενάρια ταινίας πορνό.

Σε αντίθεση με κοπέλες της ηλικίας της που συνήθως έχουν το μυαλό πάνω από το κεφάλι τους και στο social σε ζαλίζουν με κλαμπάκια, φρου φρου και αρώματα και το πότε θα αγοράσουν το καινούριο i-phone η κοπέλα είναι πολύ καλή και σε αυτόν τον τομέα και δείχνει να είναι προσγειωμένη και συνειδητοποιημένη σε αυτό που κάνει. Είναι ψυχούλα (το νου σας ρεμάλια Γερο-μύστης) και έχει μία αφοπλιστική - σχεδόν παιδική ευγένεια και ειλικρίνεια. Όταν έφυγε ήμουν φουλ ικανοποιημένος και στο κάτω αλλά και στο πάνω κεφάλι.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μάγο για τους διαγωνισμούς που κάνει στο φόρουμ και την Τζένη για την ειλικρίνεια της.

ΥΓ: Η σχέση απόδοσης/τιμής έχει να κάνει με 150 +20(cim) ευρώ όχι με τα 75+20 (cim) πού έδωσα λόγω εκπτωτικού

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
95€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
spipis71
Ανώτατος
Εγγραφή:
16 Απρ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
13.624
Πόντοι:
17.346
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 delipas, NICK TRIVE, Dimitris-k και 39 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Φεβρουαρίου, 2020
ρε παιδιά τα κουπόνια πού τα βρίσκετε??? Χμμμ;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1