Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 20 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Χτες ενώ με έχει πάρει ο ύπνος στον καναπέ, 1:30 ξημερώματα ξυπνάω με καύλες. Κοιτάζω τι επιλογές έχω και καταλήγω στην Flory που εμφανισιακά είναι πολύ του στιλ μου και ό,τι πρέπει για Βαλεντίνα Α (απόψε μπορεί να υπάρξει και Β). Έρχεται την ώρα που την ζήτησα, όπως στις φωτογραφίες είναι και από κοντά. Πολύ χαρούμενη, με χαμογελάρα, πολύ θετική κατευθείαν με φιλάει. Τα φιλιά της ήταν στο στόμα τα μισά με γλώσσα τα μισά χωρίς γλώσσα, και γλώσσα έμπαινε τόσο όσο.

Ορεξάτη λοιπόν και καθώς φορούσα μια ρόμπα και από μέσα τίποτα, με τη μία γονατίζει και αρχίζει την πίπα: πολύ δυνατή. Πάμε μέσα μου λέει έχω κάνει μπάνιο. Συνεχίζει την πίπα και με παρακινούσε να της κάνω mouth fuck / deepthroat. Φοράω προφυλακτικό και στήνεται στα τέσσερα. Με προτρέπει αμέσως να της ρίξω ξύλο. Γρήγορο τέμπο, και οι σφαλιάρες στο κωλαράκι της να φεύγουν βροχή. Γούσταρε βία.. την γυρνάω ανάσκελα και με προέτρεπε να την πνίγω με το χέρι στο λαιμό. Η καύλα το κορίτσι. Ανταποκρινόταν και στο GFE αλλά είχε ερθει να ξεσκιστεί σπίτι μου.

Πάλι πίπα και μετά αφού δεν τελείωνα πάλι προφυλακτικό και δώστου πόνο... στα πλάγια, στα τέσσερα, ιεραποστολικό... μέχρι που ήρθε η ώρα να τελειώσω. Στα βυζιά της. Δεν ήθελε πρόσωπο, δεν πειράζει. Σεξ καταευχαριστήθηκα από την κοπέλα. Είχε πιει και λίγο αλκοόλ ( δε μύριζε αλκοόλ ούτε τσιγάρο ούτε ζήτησε να καπνίσει, ευτυχώς) και ήταν μια πολύ καλή βραδιά.

Δεν ξέρω αν ήταν η χημεία ή η διάθεσή της, αλλά είχε τρελή όρεξη χτες βράδυ και πέρασα σούπερ. Στο αν θα την ξανασυναντούσα έβαλα ίσως καθαρά επειδή έχω σχηματίσει ήδη αρκετά στανταράκια. Κατά τα άλλα η κοπέλα παίρνει φωτιά στο κρεβάτι όποτε και να την επισκεφθείς.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 13, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
IvanTheGreat
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
5.682
Πόντοι:
24.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, τιεγινερεπαιδια, mancunian1986 και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού