Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 30 10
Call-Girls 51466
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι έπρεπε να την είχα συναντήσει εδώ και καιρό. Τι έχανα ο μαλάκας!Κεφάλι σε τοίχο!
Η κοπέλα είναι μια πλέον ώριμη γυναίκα χωρίς να χάνει από τη θηλυκότητα και την ομορφιά της.
Μπαίνει στο δωμάτιο με ένα υπέροχο κολλητό σικ σύνολο που ανέδυε τις καμπύλες της. Για τις πανέμορφες ματάρες της δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτό που θα αντικρίσεις, στο μεγαλύτερο μέρος της συνεύρεσης θα την κοιτάς στα μάτια και δε θα γυρνάει από την άλλη.

Υποδοχή με φιλί δε θυμάμαι αν είχε γλώσσα το πρώτο, μου ζήτησε ευγενικά το παράβολο αλλά και ένα κρασάκι οπού ευχαρίστως έπραξα. Εδώ να πω με το παράβολο δε με ενοχλεί αν ζητηθεί ευγενικά από πριν, δεν είναι και πάντα στο χέρι της κοπέλας όταν είναι από γραφείο. Σε σχέση με άλλα γραφεία η τιμές είναι φυσιολογικές και ελαφρός φθηνότερες από παρόμοιες κοπέλες. "Χωρίς να λέω ότι είναι φθηνά αλλά αυτό είναι μια γενικότερη και μεγαλύτερη συζήτηση."

Μπαίνει για μπανάκι, βγαίνει φορώντας ένα μαύρο δαντελωτό κορμάκι και ας αναλύσω την εμφάνιση. Πρόσωπο ελαφρός αλαγμένο-ίσως ελαφρός πειραγμένο αλλά εμένα μου άρεσε δε χαλάστηκα. Είναι busty αλλά γι'αυτό πας, ναι ίσως έχει κάποια κιλάκια παραπάνω και ίχνη κυτταρίτιδας έχουν εμφανιστεί στις μπουτάρες αλλά και πάλι αν θες άγαλμα πάνε να βρεις πιπίνι. Βυζάρες καλοφτιαγμένες, στην αίσθηση φυσικές.
Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής, πολύ καλό social, τα είπαμε όμορφα, κάναμε τα αστειάκια μας γελάσαμε. Κάπως έτσι ρίξαμε τα πρώτα, υπέροχα, βαθιά γλωσσόφιλα και η συνεύρεση πήρε GFE ρυθμούς με αυτήν να επεξεργάζεται το κορμί μου και να καταφθάνει στο εργαλείο με υπέροχη αργή αισθησιακή πίπα που ενώ συνήθως θέλω deepthroat-facefucking καταστάσεις που δεν το χει, αυτή τη φορά δεν ήθελα να σταματήσει.

Μετά πήγε να μου φορέσει σκουφί και της είπα:"όπα περίμενε σειρά μου", έγλυψα εκτενώς το κορμί της με έμφαση στις βυζάρες της αρχικά(χόρτασα βυζόμπαλο) και κατέληξα στο νινάκι της που ήταν περιποιημένο και πανέμορφο, πράγμα πρωτάκουστο για το ώριμο της ηλικίας,
με προσπάθεια ήρθε το πρώτο squirt. Ναι! ΌΠΑ ΌΠΑ ΜΙΣΟ ΤΙ ΠΟΤΑΜΙ ΉΤΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ.Καπέλο
Έχω πάρει και άλλες κοπέλες που το κάνουν και εκνευρίζομαι όταν το χρεώνουν αλλά αυτό παιδιά είναι κάτι μοναδικό, είναι χάρισμα, μόνο σε τσόντες το βλέπεις. Δεν είναι ψεύτικο, όντως γίνεται.

Προχωράμε στο κυρίως εκεί φάνηκε ο επαγγελματισμός, εναλλαγές στάσεων-ρυθμού, το σκηνικό πήρε PSE ρυθμούς, έπαιζε και με τους καθρέπτες στο δωμάτιο σε κοιτούσε και έσταζε καύλα, ξέρει τα δυνατά της σημεία. Απίστευτη συμμετοχή, σε κάποιο στάδιο, τον έβγαλα έπαιξα λίγο με την κλειτορίδα και μόλις την είδα έτοιμη έβαλα 2 δάχτυλα μέσα της με την γνωστή τεχνική και έτσι είχαμε δεύτερο squirt με ίδια ποσότητα και εμένα να έχω εκστασιαστεί με αυτό που ζω. Ούτε κατάλαβα πως είχε περάσει η ώρα αλλά η έμπειρη επαγγελματίας ήξερε και άρπαξε αμέσως το Μήτσο και τον έχωσε μέσα στο σφιχτό, υπέροχο κωλοτρυπίδι της(δε ξέρω μπορεί να έπεσα στην τυχερή 10η μέρα), ασάλιωτα, χωρίς ανοιχτήρι, για να προλάβουμε καθώς διανύαμε το τελευταίο τέταρτο. Αποθέωση την επόμενη φορά θα ξεκινήσουμε με πρωκτικό. Κάπως έτσι ήρθε το τέλος οπού άπλωσα πλουσιοπάροχα στις βυζάρες της.

Το συμπέρασμα είναι ότι έζησα μια από τις καλύτερες συνευρέσεις της ζωής μου(ίσως η καλύτερη) και η κοπέλα που της βγαίνει και λίγο το επαγγελματικό στυλάκι, έφυγε απλά από ένα ακόμα ραντεβού, ενώ εγώ ξάπλωνα στα σύννεφα.Προσκύνημα

Υ.Γ: Για να προλάβω κακεντρέχειες, δεν είμαι προμότορας καμίας και κανενός. Ειλικρινά όμως λυπάμαι για τα άσχημα που γράφονται για αυτήν, εγώ έζησα κάτι τελείως διαφορετικό. Θα πρέπει και εμείς να βάλουμε ξεχωριστό μέτρο για διαφορετικές κατηγορίες γυναικών, δε τις βάζουμε όλες στο ίδιο τσουβάλι ή απλά πρέπει όποιος την επιλέξει να πάρει το πλήρες πακέτο. Επαναλαμβάνω επίσης το θέμα τιμής, παρόμοιες υπηρεσίες χρεώνονται πολύ ακριβότερα.(π.χ.σπάνια παίρνεις πρωκτικό με 30Ε)

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
190€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
De marco 156
Μέγας
Εγγραφή:
27 Ιαν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
1.677
Πόντοι:
4.381
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, TOMCRUISE, mixalis mixoy και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού