Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 3 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αρχικά είχα κάποια ηθική αναστολή για να συναντήσω την Eva λόγω του νεαρού της ηλικίας, αλλά από τότε που μπήκα σε αυτό το σπορ έχω κάνει αρκετές υπερβάσεις … Όταν μου είπε σε πόσα μακρινά μέρη έχει δουλέψει σκέφτηκα ότι μετά από ενάμιση χρόνο στο χώρο είμαι ακόμα αρκετά αφελής …

Συμπαθητικό πρόσωπο, όχι κάτι ιδιαίτερο, αλλά σε καμία περίπτωση άσχημο, με γαλάζια μάτια. Σώμα κάπως γεμάτο, ξεχάστε μέση δαχτυλίδι, αλλά όχι απλά σφαχτό πέτρα. Επιδερμίδα καθαρή χωρίς tattoo, ανοιχτόχρωμη. Βυζάκι πλούσιο, φυσικό με απολαυστική αίσθηση. Ηλικία κοντά σε αυτό που γράφει και Αγγλικά κάπως περιορισμένα.

Ευχάριστη, συμπαθητική κοπέλα που φιλάει όμορφα. Πίπα μέτρια, με καλή συμμετοχή αλλά προσπαθεί να κλέψει και λίγο χρόνο.

Το θέμα που αναφέρει ο συναγωνιστής της πρώτης κριτικής για την καθαριότητα και την υγιεινή είναι πάρα πολύ σημαντικό. Θα πρέπει να το προσέχουμε και εμείς και οι κοπέλες αλλά και το γραφείο θα πρέπει να ενδιαφερθεί. Κάτι παρατήρησα αλλά επειδή δεν είμαι απόλυτα σίγουρος δεν θα το αναφέρω.

Μαζεύει χρήματα, μου είπε, για να ανοίξει τη δικής της επιχείρηση. Αυτή την ιστορία την έχω ακούσει αρκετά τελευταία. Σε λίγο θα αρχίσω να αισθάνομαι crowd funding επενδυτής. Χαλάλι άμα είναι να περνάμε καλά.

Της αρέσει πολύ ο καφές και μου ζήτησε εάν ξανασυναντηθούμε να της πάω ένα latte γλυκό. Επειδή σε αυτό το tour δεν με βλέπω, στο επόμενο ίσως, εάν σας δεθεί η ευκαιρία κεράστε την ένα καφέ και πιστεύω θα το ανταποδώσει …

Καλά να περνάτε αγαπητοί συναγωνιστές, τώρα που γέμισε και το coming soon …

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
11 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
153
Likes:
10.929
Πόντοι:
30.738
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, mancunian1986, Bartender 74 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού