Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 43 10
Call-Girls 76950
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Έχω ξαναγράψει κριτική για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Αυτό το κείμενο όμως, δεν είναι ακριβώς κριτική. Είναι, αν μου το επιτρέψουν τελικά και οι διαχειριστές, μια ιστορία που θέλω να μοιραστώ μαζί σας γιατί μέσα από αυτή τη διαδικασία των κριτικών που διαβάζουμε, νιώθω ότι είμαστε μια διαδικτυακή οικογένεια και θέλω να το βλέπω έτσι ρομαντικά, ακόμα και αν μερικοί το βρίσκουν γελοίο ή και χαζό.

Η Ινέσα είναι ένα πανέμορφο, τόσο γλυκό και αξιαγάπητο πλάσμα. Σέξι τέρμα και θηλυκό. Δε γινόταν να μην την ξαναδεχτώ σπίτι μου πριν φύγει. Και έτσι χτες ζητάω μιάμιση ώρα μαζί της.

Μπαίνει στο σπίτι μου με χαμογελάρα. "Baby I've missed you". Φορούσε ένα μαύρο σορτσάκι, πολύ ωραία παπούτσια με τακούνια και ένα μαύρο μπλουζάκι με την κοιλιά και το piercing στον αφαλό έξω. Πάντα έρχεται κυριλέ και σέξι ντυμένη.

Πάμε κατευθείαν στο δωμάτιο, φιλιά, χαμούρεμα. Μου υπενθυμίζει ότι της είχα υποσχεθεί την επόμενη φορά να την κάνω να τελειώσει... ξεκινάει κλασσικά μία πιπάρα με deepthroat και mouthfuck που δεχόταν αδιαμαρτύρητα. Μου φοράει προφυλακτικό και με καβαλάει... μετά ανεβαίνω από πάνω. Φιλιά και αγκαλιές όλη την ώρα... την ρωτάω σε ποιες στάσεις τελειώνει πιο εύκολα και μου ζητάει doggy.

Ξεκινάει doggy και πολύ ξύλο στον ποπό μέχρι που διαμαρτυρήθηκε (το παράχεσα, ομολογουμένως). Και μετά πάλι εγώ από πάνω... και μου λέει: "You are not a client now, you are my boyfriend. I love you, you love me". Παιδιά δεν είμαι χθεσινός. Και δεν ήθελε να με παραμυθιάσει. Απλά μου είπε αυτό που ήθελα να ακούσω; Αυτό που ήθελε και αυτή επειδή οκ μπορεί να με συμπαθεί; Δε με νοιάζει αν είναι η καλύτερη ηθοποιός έβερ ή αν ήταν πραγματικό συναίσθημα και με συμπαθεί. Με νοιάζει πως στην υπέρτατη καύλα της στιγμής, εγώ το ένιωσα αληθινό. Και έκανα έρωτα με το κορίτσι μου. Φιλιά και να λέει ο ένας στον άλλον I love you. Δεν το εννοούσα δεν το εννοούσε αλλά ήταν μαγική η φάση....

Μετά 69... το γατάκι της μοσχομύριζε πραγματικά. Δεν τελείωνε όμως με τίποτα... ξανά προφυλακτικό και έπαιζα με τον πούτσο μου πάνω στο γατάκι της και έφτυνα... ξαναμπαίνω και ενώ πηδιόμασταν τελειώνει και ουρλιάζει. 2 λεπτά μετά τελείωσα και εγώ...

Μπάνιο μαζί, αγκαλιές, χάδια, της λέω δε θα σου ζητήσω τίποτα άλλο απόψε, μόνο ό,τι θέλεις εσύ γιατί αυτό που με έκανες να βιώσω ήταν "girlfriend", not "girlfriend experience".

χαμογελάει, άπειρα χάδια και φιλιά, μου παίρνει πίπα και ξαναμπαίνω μέσα της...

Για να τελειώσω και δεύτερη φορά, έκατσε 20 λεπτά περισσότερα από μιάμιση ώρα και δε ζήτησε ούτε το πρακτορείο κάτι για την καθυστέρηση ούτε η κοπέλα να πληρώσω 2 ώρες.

Αυτή τη νύχτα δε θα την ξεχάσω ποτέ. Inesa, thank you.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 07, 2020
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
210€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
IvanTheGreat
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
5.682
Πόντοι:
24.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 TOMCRUISE, hornyasfuck, αβγδεζ και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Φεβρουαρίου, 2020
Κι αν το εννοούσε και το εννοούσες;;;; Χαλάλι σας..Έστω και στιγμιαία! Η ζωή είναι στιγμές! Ότι δε ζούμε...πουφ!!!!!Καπέλο
review reaction 1 hornyasfuck
08 Φεβρουαρίου, 2020
Αφού έβαλα «ίσως» να την ξαναδώ γιατί η κοπέλα είναι επικίνδυνα ερωτεύσιμη.
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2