Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 71 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ευκολη επικοινωνια με μνμ απο βιμπερ δεν περιμενα να την αληθεια να ειναι διαθεσιμη μιας και εχω προσπαθησει κιαλλες φορες να την συναντησω αλλα ηταν κλεισμενη μεχρι αργα , αυτη την φορα ημουν τυχερος και ηταν διαθεσιμη νωρις το απογευμα που με βολευε.
Συναντηση στο bill όπου να ανοιξω μια παρενθεση πρωτη φορα διαπιστωσα ποσο μηδενικη ηχομονωση εχει.
Εφτασα νωριτερα στο δωματιο εστειλα τον αριθμο και ηρθε και η ιδια νωριτερα.
Πρωτη εντυπωση θετικη ωραια σωματι φατσουλα να πω την αληθεια για καποιο λογο την ειχα φανταστει ποιο αγρια και ποιο αντρογυναικα αλλα ειναι γλυκουλα με καρεδακι μαλλι λεπτη φωνουλα και ζουζουνιαρα πρωτη εντυπωση πολυ θετικη τηρουμενων των αναλογιων και και πανω κατω ηξερα τι να περιμενω απο τα γραφομενα αλλων φιλων.
Χαλαρη , παγος δεν υπηρξε ποτε και απο την αρχη μου ειπε οτι αν εχω χρονο η ιδια δεν βιαζεται και δεν βαζει κολλητα ραντεβου , πολυ +++
αραζουμε καπνιζουμε ενα τσιγαρο λεμε για διαφορα και βγαζει τα σαμπουαν αφρολουτρα αντισηπτικα κλπ κλπ να παει για μπανιο, σχολαστικη με την καθαριοτητα επισης πολυ θετικο στο μπανιο πηρε αρκετα το χρονο της αλλα παλι μου ξεκαθαρισε οτι μην αχγωνομαι δεν μετραει αντιστροφα το ρολοι.
βγηκε απο το μπανιο με dress code που της ειχα ζητησει και αρχισε το μπαλαμουτι , λοιπον για να δικαιολογησω και τον τιτλο η γυναικα αυτη σου προσφερει την απολυτη εμπειρια μιας πραγματικης παρανομης σχεσης με μια παντρεμενη the real thing που λενε στο χωριο μουΓλώσσα
Γενικα δεν εχει τιποτα στην συμπεριφορα η τα κλισε που να θυμιζουν επαγγελματια , αλλα πληρει πολυ περισσοτερα απο την πλειοψηφια των επαγγελματιων.
Σε γενικες γραμμες εχουν ειπωθει τα περισσοτερα οποτε υπαρχει μια αρκετα ξεκαθαρη εικονα , να πω οτι παιξαμε ενα γυρο με διαρκεια γυρω στα 45 λεπτα και φουλ στο gfe οσοι γουσταρουν τετοια φαση πρεπει να δοκιμασουν την εμπειρια , αν ειστε αγαπουληδες και σας αρεει να λιωνετε σαν γρανιτα πατε ανετα ή αν γουσταρετε να εχετε μια γυναικα διπλα σας να λιωνει αυτη σαν γρανιτα και να σας παρακαλει να της κανετε ερωτα επισης πατε.
αφου μπαναριστικαμε και οι δυο μετα το τελειωμα αραηαμε τα ειπαμε , πολυ καλη επισης στο social , και ενω ειχε περασει περιπου μια ωρα και εικοσι λεπτα πεταει την πετσετα καιμου λεει παμε για δευτερο γυρο ... χαμογελασα και της ειπα οτι δυστυχως δεν προλαβαινω και μου ειπε οτι εχει χρονο και προλαβαινουμε αλλα τελικα ετοιμαστοικαμε και αποχωρησαμε.
Εν κατακλειδη συμπαθητικο προσωπο , σωμα πολυ καλο για την ηλικια της , χαρακτηρας διαμαντι, τιμια και ξηγημενη οσο δεν παει , φιλοτιμη , υπηρεσιες εξαιρετικες παντα στο πλαισιο του χαδακια φιλακια

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 04, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
70€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Σπουδαίος
Εγγραφή:
23 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
1.508
Πόντοι:
2.411
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Demonas(2), messinia, makhswrx και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού