Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 191 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Λοιπόν.....
Για πάρα πολύ καιρό προσπαθούσα να συναντήσω αυτό το κορίτσι...Μιά δεν μπορούσε εκκείνο, μία ήταν κλεισμένη, την άλλη δεν γινότανε να πάω εγώ την ώρα που πρότεινε...Οι αναβολές έδιναν και έπαιρναν σε σημείο να αναρωτιέμαι αν τελικά θα τα καταφέρω (για αυτό και το 8 στην επικοινωνία).

Τελικά εκμεταλλεύομαι ένα κενό της, και κλείνω ραντεβού μαζί της στα μπαμ. Να αναφέρω εδώ ότι έχω ήδη κάνει γκάφα και έχω κλείσει και ακόμα ένα ραντεβού με άλλη κοπέλα την ίδια μέρα για αργότερα (Μελίνα) και αναρωτιέμαι πώς θα τα καταφέρω μέσα στην μέρα.. παρόλα αυτά πρέπει να πω ότι η Μαρία παρά το γεγονός ότι έφαγε στήσιμο 40 λεπτά περίπου!!!..με εμένα να έρχομαι από Νέα Ερυθραία σαν τον παλαβό (είχα εργασία πριν) δεν δυσανασχέτησε καθόλου..Πρώτη φορά στήνω κοπέλα και ζητώ συγνώμη στα επόμενα ραντεβού της εάν τα επηρέασα αν και μου είπε πώς όχι.

Λοιπόν μπαίνει το κορίτσι..Ελληνικά άψογα , cool παιδί μέ υπέροχα εσώρουχα, περιποιημένη κλπ. Κάνω ντους και κάνει και εκείνη με την σειρά της. Για το σώμα της ..τι να πει κανείς...Μα τι να πει κανείς...Για το πρόσωπο της θα πώ πώς μπορεί σε πολλούς να μην αρέσει αλλά εγώ το βρίσκω πρόστυχο με μία παλιομοδίτικη ομορφιά.
Ο αγώνας ήταν άψογος με αυτήν να προτείνει πράγματα και να παίρνει αρκετές πρωτοβουλίες με τελείωμα στα όρθια με αυτήν να ακουμπάει την πολυθρόνα και εγώ να έχω αυτή την υπέροχη θέα ..(ο καθρέφτης μπροστά στην πολυθρόνα έκανε εδώ την διαφορά)....
Πιάνουμε λοιπόν την κουβέντα και ενώ περνάει η ώρα και λόγω δικής μου καθυστέρησης πιστεύω πώς λογικό είναι να φύγει η κοπέλα....να σου τα φιλάκια...να σου τα χάδια...να σου εμένα να την γλύφω χωρίς αύριο και την σηκώνω στο κομοδίνο όπου και δίνω πόνο....Απίστευτη PSE σκηνή που δεν μου το είχα και τόσο...Αλλά έμπευσις βλέπετε..
Τελειώνω πάλι βαθειά μέσα της..και μετά από λίγο την χαιρετάω για να συνεχίσω την μάχη μου...

Δεν έκλαψα ούτε μισό ευρώ κύριοι..Ούτε 10 σεντς..Τίμια επιλογή...

Την επόμενη φορά θα επιμείνω πιο πολύ στο στοματικό της...το οποίο μου άρεσε πολύ αλλά δεν έδωσα βάση.

Καλά να περνάτε

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 03, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Stratocaster
Μέγας
Εγγραφή:
21 Νοε 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
1.674
Πόντοι:
4.655
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, chris1955, Trapshooter και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού