Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 10 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
αξιόλογo milf, αλλά μέχρι εκεί, όχι παραπάνω. Οι φωτό σχετικά ειλικρινείς, τα κλασσικά, αφαιρείς λάμψη και κόλπα και είσαι μέσα.
Πρόσωπο -7- και δεν είναι 10 γιατί η οδοντοστοιχία θέλει δουλειά, κατά τα λοιπά όμως μου άρεσε. Ματάρες αντικειμενικά και προσωπικά γούσταρα και την ουλή που έχει.
Σώμα -7- και δεν είναι 10 γιατί τα χρόνια φαίνονται, ο κώλος δεν είναι σφιχτός, το βυζί φυσικό μεν, αλλά απλώνει ζαρώνει περίεργα στο ανάσκελα. Μια χαρά για την ηλικία της, αλλά δεν είναι για παραπάνω από 7 και παρόλο που όσο είναι ντυμένη σε αναστατώνει με την κορμοστασιά της.
Συμπεριφορά -8- γιατί έχει μία περίεργη μαγκιά, μάλλον χαρακτηριστικό της περιοχής από όπου κατάγεται (Ροστόφ, μιλάμε για βόθρο, όχι απλά υπόκοσμο), αλλά ΟΚ, σπάει πάγο και δεν είναι απρόσιτη.
Επικοινωνία -5- πολύ λίγα αγγλικά και με πολύ κόπο βγαίνει άκρη, το ταληράκι το παίρνει επειδή προσπαθεί να επικοινωνεί και παρόλο του προβλήματος με τα αγγλικά.
Σεξ -9- νταξ, το έχει η γκόμενα. έχει πολλά χιλιόμετρα και αυτό φαίνεται. Τεχνική κατέχει, άνετα σε σηκώνει για δεύτερη φορά, ακούραστη στην πίπα, σπρώχνει γερά στο γαμήσι, όλα καλά. Δεν είναι 10 γιατί διέκρινα "προγραμματισμένη" συμπεριφορά, νομίζω εάν ξαναπάρω, θα ζήσω το ίδιο πρόγραμμα με την ίδια σειρά κινήσεων.
ΑΠόδοση -5- για όλα τα παραπάνω και Επανάληψη -ΟΧΙ- γιατί εκτός του ότι δεν ξετρελάθηκα, ο κίνδυνος της κασέτας με αποτρέπει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Jack Skellington
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
29 Ιαν 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
242
Likes:
22.321
Πόντοι:
31.628
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Iso13, steveman7, john100 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού