Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 2 10
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Σύντομη αργοπορημένη κριτική για την δεσποινίς, άλλα καλύτερα να υπάρχει προς ενημέρωση των συναγωνιστών αφού θα ξαναέρθει είτε πρωτεύουσα είτε συμπρωτεύουσα.
Επικοινωνία με το γραφείο πολύ καλή το ραντεβού κλείστηκε εύκολα. Η κοπέλα στην ώρα της. Με το που άνοιξε η πόρτα η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα να την συνδέσω με αυτά που είδα στις φώτο. Πιο πολύ μοιάζει με αυτές με το ροζ νεγκλιζέ αλλά...σε πιο μεγάλη ηλικία. Κεφάλι σε τοίχο!
Όχι ότι είμαι πιπινολατρης αλλά η συγκεκριμένη έχει πατήσει τα 30. Γύρω στα 32 την έκοψα. Στα μείον επίσης, ότι είναι κοντή, γύρω στο 1,55. Οπότε εσάς που σας αρέσουν τα ψιλολιγνα μοντελε cg, μην τη δοκιμάσετε.
Τέλος πάντων, το σκέφτηκα λίγο και είπα να την κρατήσω μιας που ήταν outcall και δεν είχα όρεξη να ψάχνω για κάτι άλλο.
Μπήκε για μπανακι και ήρθε στο κρεββάτι. Σώμα γενικά για την ηλικία της αρκετά καλό, στήθος πλαστικό (κακή δουλειά όμως αφού όταν ήταν από πάνω μου και χτυπιόταν έβλεπες την σιλικόνη να ανεβοκατεβαίνει).
Στο σεξ ήταν σε επίπεδα gfe, είχε πολύ όρεξη άλλα με την κακή έννοια. Τι εννοώ; Χτυπιόταν τόσο πολύ από μόνη της που μου ερχόταν να σκάσω στα γέλια. Βεβαία πάνω σε όλο αυτό το σουρεαλ σκηνικό επειδή έλλειπε και η επικοινωνία αφού δεν μιλάει καθόλου αγγλικά, γαμούσα και είχα μείνει μαλάκας Χμμμ;.
Με λίγα λογία η κοπέλα κάνει ότι της πεις, γαμιέται άγρια, αλλά προσποιείται σε υπερβολικό βαθμό σαν κάτι τριτοτεταρτες τσόντες στα 90ς.
Μια εμπειρία που δεν θα μου μείνει αξέχαστη.

Συνεχίζουμε όμως... Κατσικογάμης

Πάντα καυλωμένοι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
adriano69
Σεβαστός
Εγγραφή:
1 Σεπ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
96
Likes:
803
Πόντοι:
1.061
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Quarantaris, alladalla, chris1955 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού