Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 43 10
Call-Girls 76950
Γενική βαθμολογία
 
9.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Είχα στήσει καρτέρι να δω πότε θα επιστρέψει αυτό το μωρό. Και το βλέπω σήμερα στο site ενώ είμαι στη δουλειά!.. λέω τέλεια σήμερα ήρθε άρα έχουμε χρόνο. Δεύτερη σκέψη καπάκι όμως: γιατί να περιμένω; Τώρα που είναι φρέσκια και ξεκούραστη! Στέλνω μήνυμα στο whatsapp του πρακτορείου. Άνετη και εύκολη συνεννόηση με τρία μηνύματα για την ώρα σήμερα. Πάω σπίτι από τη δουλειά τρέχοντας. Κάνω μπανιο φοράω τη ρόμπα μου και την περιμένω ενώ βλέπω τσόντες και κωμικές σειρές (είμαι ανώμαλος εντελώς). Σκάει μήνυμα από το πρακτορείο 10 λεπτά νωρίτερα ότι έχει έρθει και αν είναι έτοιμος μπορώ να την δεχτώ αλλιώς στην ώρα που μου είχε πει και θα περιμένει. Σιγά μην την αφήσω να περιμένει!!

Μπαίνει μέσα πολύ όμορφα ντυμένη. Αγκαλιές φιλιά. Με θυμάται. Είναι η τρίτη φορά που την παίρνω. Μου είχε ήδη γίνει κάγκελο και κάθεται στον καναπέ η Ινεσα και με αρχίζει στην πίπα. Πάμε στο δωμάτιο και πέφτει δυνατό χαμουρεμα. Την πιάνω είναι υγρή. Πρώτη φορά σταματάω την πίπα τόσο γρήγορα. Παίρνω το προφυλακτικό και μου το φοράει. Την καβαλάω και κάνουμε ένα ιεραποστολικό που ούτε με κοπέλες μου δεν έχω ευχαριστηθεί τόσο. Γλωσσόφιλα, αγκαλιές παθιασμένες, χάιδεμα και χαμούρεμα.

Στα τέσσερα και ξύλο ατελείωτο στον υπέροχο κωλο της. Τέλεια επιδερμίδα με κομψά τατουάζ να την κοσμούν. Στο πλάι και μετά με καβαλάει. Ρεσιτάλ από πάνω μου. Να χοροπηδάει και προσπαθεί να έρθει σε οργασμο. Να τονίσω εδώ ότι δε διανοήθηκε να βάλει λιπαντικό ή ζελ. Κι ήταν υγρή. Εύκολα. Ήθελε ομως να τελειώσει... την βάζω κάτω και την γλείφω λίγα δευτερολεπτα για να την ξανακαβαλικευσω.

Έχοντας πάρει 10 κιλά πέρσι, δεν έχω τις αντοχές που είχα. Κοπανιόμουν να την κάνω να χύσει αλλά ξέμενα από αναπνοές και της το έκοβα. Πρέπει να την έκοψα τρεις φορές λίγα δευτερόλεπτα πριν τελειώσει. Είχε λυσσάξει. Με φιλούσε και με πήδαγε ενώ ήταν από πάνω μου σαν τρελή. Την βάζω πάλι από κάτω μου και την σκίζω. Πότε ήρεμα με χάδια και φιλιά και ποτέ ζόρικα.

Ήρθε η ώρα να τελειώσω.... τα παίρνει σχεδόν όλα στο στόμα της και το μωρό συνεχίζει την πίπα για άλλο ένα λεπτό. Με στραγγίζει. Τα ήπιε. Πραγματικά σχεδόν δεν έπεσε καθόλου. Έτρεμα από τον οργασμο. “I want orgasm too”, μου λέει. Της χρωστάω έναν οργασμο. Πάμε κάνουμε μπανιο μαζί. “Am i your first?” Της λέω. Τα έπαιξε και άρχισα να γελάω. “Tonight, I mean.” της είπα. Μου δείχνει τρία δάχτυλα. Ήμουν ο τρίτος. “Cool. I still get a freaking medal.” Χαμούρεμα και πάλι. Δεν χόρταινε να την φιλάω και να την αγκαλιάζω.

Ο,τι πιο κοντινό σε εμπειρία με κοπέλα μου. Την έχω αγαπήσει. Θα την ξαναέπαιρνα??? Πιο πιθανό είναι να με πετύχει κεραυνός 7 φορές όσο ζω, από το να μην την ξαναπάρω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 27, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
IvanTheGreat
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
5.682
Πόντοι:
24.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, james034 και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού