Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 134 10
Γενική βαθμολογία
 
9.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Jubiläum für die Nummer 170
Αργοπορημένη κριτική, αλλά κάτι η έλλειψη υπολογιστή στις διακοπές, κάτι η προσαρμογή μετά την άδεια οπότε the Priest is Back.
19 Δεκέμβρη και μπαίνω στο φόρουμ μετά από μήνες να ενημερωθώ για τις ανεξάρτητες κοπέλες, στιγμιαία σκέψη να ανηφόριζα προς Αμαρτωλό Βουνό αλλά μετά σκέφτηκα πως αν ειναι να δώσω 70€ για κανά 15λεπτό ευχαρίστησης και γλυψίματος ας ανεβασω το κασέ για ενα Χριστουγεννιάτικο δώρο. Πέφτω στο τοπικό της Χριστίνας ενθουσιάζομαι και την επομένη στέλνω sms.
Κατηφορίζω Αθήνα, το ραντεβού κανονισμένο για το ξενοδοχείο Bill, δεν ξέρω γιατί αλλά συνήθως πηγαινα απέναντι. Την ώρα που έφτανα μου στέλνει sms να της πω σε πιό δωμάτιο θα είμαι μήπως ερχόταν νωρίτερα (εκεί σκέφτηκα όλα πάνε πρίμα και όπως είναι προγραμματισμένα), παίρνω το κλειδί από την ρεσεψιόν για το δωμάτιο 41 το οποίο λάτρεψα, κάνω ντους και περιμένω με το ψυχαγωγικό πρόγραμμα σε ένα από τα 3 εκπαιδευτικής φύσεως κανάλια. Στην προκαθορισμένη ώρα λαμβάνω μνμ ότι θα καθυστερήσει, αλλά δεν με ενοχλεί. Όπως είμαι αραχτός ακούω τα τακούνια (αυτή η προσμονή και το τακ τακ των τακουνιών είναι από τις καλύτερες στιγμές) και ξαφνικά χτυπάει η πόρτα.
Ανοίγω και αντικρύζω την Χριστίνα, μια πολύ όμορφη κοπέλα εκεί γύρω στα 30, ελληνίδα το οποίο με ενθουσίασε γιατί κουράστικα στην Γερμανια με τις ρουμάνεςMoney Mouth, μου ζητάει συγγνώμη για την καθυστέρηση την ηρεμώ λέγοντας της ότι δεν έγινε και κάτι (όντως δεν ενοχλήθηκα καθότι διακοπές), ολιγόλεπτη κουβεντα για να σπάσει ο πάγος, όπου της βγάζω τις μπότες. Από μέρους της πήγε για ένα γρηγορο ντούς. Εδώ να σημειώσω πως δεν έφαγε χρόνο σε σχέση με αυτά που είχα διαβάσει. ο μικρός ιερέας είχε πάρει τα πάνω του από νωρίς σε σημείο να μου φτάνει στο πηγούνι Γερο-μύστης, μόλις βγήκε απο το μπάνιο πηγε να βάλει εσώρουχα και την σταμάτησα λέγοντας της γιατί να κάνουμε τόσο κόπο όταν υπάρχει η εύκολη οδός που είναι και έτοιμη. Πρώτος γύρος την περιποιήθηκα δεόντως και ελπίζω να της άρεσε, πολλά τα βογγητά από την πλευρά της πράγμα που δεν με ενόχλησε ούτε στιγμή, μετά ήρθε η σειρά της και το πρώτο τελείωμα έγινε στο στόμα, μην τα πολυλογώ ακολούθησε μιαμιση ώρα αγώνων και ιδρώτα και από τις δύο πλευρές Ναι!Ναι! γι'αυτό και ο τίτλος.
Η κοπέλα προσφέρεται λόγω του σωματότυπου της για πολλά κόλπα σε όλες τις γωνιές του δωματίου, ένταση από μέρους της και εναλλαγές από GFE σε PSE και το αντίθετο. Κουλούρι δεν δοκίμασα, φαινοταν όμως καλοδουλεμένο.
Στα τοιάυτα γιατί κούρασα, εξαιρετικός χαρακτήρας, εξαιρετική εξυπηρέτηση, δεν γνωρίζω αν το έκανε σαν συγγνωμη για την καθυστέρηση, κορμάρα, προσωπάρα και γαμώ τα άτομα. Δεν έκλαψα ουτε σεντ και η σκέψη μου όντως βγήκε.
Τα σέβη μου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 21, 2019
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
pornopriest
Σπουδαίος
Εγγραφή:
21 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
172
Πόντοι:
3.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 luke_skywalker, Marcus77, doc_lin και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιανουαρίου, 2020
Lovely!
Θα θέλαμε να σας ακούσουμε στους παππούληδες.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1