Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 10 10
Call-Girls 22096
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Ξεκινάω με σερί κριτικών από διάφορα τεμάχια που έχω δει τελευταία, αλλά λόγω περιορισμένου χρόνου δεν πρόλαβα να γράψω. Κύριος λόγος της κριτικής, είναι το προσωπικό μου αρχείο (ναι, μου έχει τύχει αρκετές φορές να έχω ξεχάσω πως ήταν με κάποια και ευτυχώς που υπάρχει το bou να ανατρέχουμε στο προσωπικό μας αρχείο και να μην ξαναπατάμε μπανανόφλουδες...χεχε), αλλά και γενικά η ενημέρωση. Πάμε λοιπόν, οι φωτός είναι αρκετά χρόνια πίσω οι περισσότερες, με εξαίρεση αυτές του πρόσφατου περιοδικού, οι οποίες όμως δείχνουν ότι νάναι, κυρίως σε ότι αφορά το πρόσωπο. Η γκόμενα εμφανίστηκε αεράτη, κλασάτη κλπ αλλά μετά σε ότι αφορά την εμφάνιση, μάλλον τα χαλάσαμε.
Πρόσωπο -6- επειδή τα χρόνια και τα χημικά φαίνονται έντονα, τα χείλη είναι υπερπαραγωγή και γενικά το πρόσωπο παραπέμπει σε ταλαιπωρημένο χλιδάτο εσκορτάκι, β διαλογής όμως.
Σώμα -7- επειδή όσο είναι ντυμένη, όλα καλά, όταν πέσουν οι ρόμπες όμως....χμ....χαλαρότητα εμφανής, anyway, δεν τρελάθηκα και δεν έχουν νόημα οι λεπτομέρειες.
Συμπεριφορά -5- και δεν είναι 10, γιατί ενώ είναι ευγενικότατη, ξέρει πολύ καλά τι να πει και τι να κάνει για να σπάσει τον πάγο κλπ, είναι όμως τόσο κακομαθημένη και φλυαρεί τόσο πολύ για δήθεν High πληροφορίες που ξέρει για τον high κόσμο της Αθήνας (μην χέσω....who the fuck cares!), που στο τσακ ήμουν να σφυρίξω λήξη. Δλδ, τέτοια ανάγκη να δείξει κάποια ότι είναι μέρος της υψηλής κοινωνίας, δεν το έχω ξανασυναντήσει.
Επικοινωνία -10-, τα γνωστά εδώ, μιλούσε μία χαρά, εάν δεν βγάλω google translate, δίνω 10άρι. Διαβάθμιση στα αγγλικά είναι για το Lower και όχι για sex.
Σεξ -10, ξεψνώντας όλα τα υπόλοιπα, και από την στιγμή που θα την μπουκώσεις, έρχεται η άνοιξη. Η γκόμενα γαμιέται όπως και όσο θες, το ζει και το θέλει, είναι νομίζω κλασσικό PSE, που προσπαθεί να το παίξει κυριλέ για να μην την πούμε πουτάνα. Αδιάφορο όμως, στο σεξ, δεν έχω κανένα παράπονο και δεν νομίζω ότι εύκολα θα βγει κάποιος να παραπονεθεί.
Σχέση απόδοσης -5-, για όλα τα παραπάνω και επανάληψη -ΟΧΙ- επειδή δεν θα άντεχα πάλι την απογοήτευση όταν πέσουν οι ρόμπες. Στο σεξ πάντως, για να είμαστε δίκαιοι, το πάει το γράμμα μία χαρά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Jack Skellington
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
29 Ιαν 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
242
Likes:
22.258
Πόντοι:
31.628
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, TOMCRUISE, Easy Rider(2) και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Ιανουαρίου, 2020
Χημικά??υπονοείς χρήση ουσιών??
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1