Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 63 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 152421
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Την κοπέλα τη συνάντησα στο προηγούμενο τουρ της, αλλά μιας και ξανάρχεται απ'ό,τι διάβασα, ας καταθέσω κι εγώ την άποψή μου.
Μέσες άκρες τα έχουν πει οι προλαλήσαντες.
Πρόσωπο πολύ κοντά στις φωτό, χωρίς τόση λάμψη (κλασικά πράγματα) αλλά όχι κάτι τελείως διαφορετικό. Μια χαρά.
Σώμα ποίημα για όσους γουστάρουν μοντελοκατάσταση. Γύρω στο 1,70 την έκοψα, αδύνατη με γυμνασμένο κορμάκι, ωραία πόδια, στητό ωραίο κωλαράκι, και βυζί φτιαχτικό που εμένα με χαλάει γενικώς.
Θα την προτιμούσα natural κι ας ήταν κι άβυζη. Αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει γίνει καλή δουλειά από τον γλύπτη.
Πολύ ωραίο σόσιαλ, κουβαλάει μια ωραία τρελίτσα, σε βαθμό να είναι ευχάριστη και ουχί ενοχλητική.
Συμπεριφορά στα γύρω γύρω άψογη. Έκανε το μπανάκι της πριν και μετά, προσεκτική με την καθαριότητα χωρίς υπερβολές τύπου να σου ψεκάζει με άζαξ το παπάρι, προσεγμένη κι αποτριχωμένη παντού (πάρα πολύ σημαντικό για εμένα, δεν μπορώ τα κορίτσια που σκάνε στα ραντεβού με ξύρισμα τριών ημερών...)
Στο σεξ δεν τρελάθηκα... Και ίσως δεν φταίει η κοπέλα. Είναι κάτι ανάμεσα σε GFE και PSE χωρίς να με καλύπτει απόλυτα σε κάνεναν από τους δύο τομείς, αλλά χωρίς να σημαίνει ότι δεν φτουράει και σε κανέναν από τους δύο, οπότε μπερδεύτηκα και δεν ήξερα κατά πού να κινηθώΧμμμ;
Φιλάει με γλώσσα, αλλά μάλλον δεν είναι το αγαπημένο της. Ίσως σε μη καπνιστές να δίνει φιλιά πιο απλόχερα, δεν ξέρω. Οπότε για τρελές αγαπουλινιές μάλλον δεν κάνει. (Πάει περίπατο το απόλυτο GFE για εμένα)
Στην πίπα δεν έκανε κατι το ιδιαίτερο. Δεν ήταν κακή, αλλά απλά ήταν οκ. Σε καμία περίπτωση κανά τσιμπούκι να σου φύγει το καφάσι.
Μια νορμάλ πίπα, με όχι κακή τεχνική, eye contact κλπ, αλλά χωρίς dt, και λοιπούς λαρυγγισμούς. (Οπότε πάει περίπατο και το απόλυτο PSE για εμένα)
Στο σεξ δυστυχώς έπαιξε τζελ. Κάτι που με χαλάει αρκετά. Την είχα γλείψει, ήταν υγρή αλλά παρ'όλα αυτά δεν πείστηκε όταν της είπα να αφήσουμε το τζελ.
Δεκτική στο σεξ, ό,τι στάση γούσταρα, χωρίς καμία γκρίνια. Ακολουθούσε σε ό,τι ήθελα χωρίς υπερβολικές και ψεύτικες αντιδράσεις αλλά και χωρίς αντιρρήσεις, οπότε δεν έχω κάποιο παράπονο σε αυτό.
Όσα ζήτησα τα έκανε. Αλλά!... δεν ζήτησα και πάαααρα πολλά....
Τελείωμα στο πρόσωπο όπου τα πήρε όλα χαμογελαστή και χωρίς να βγάλει κιχ.
Στο αν θα την ξανασυναντούσα βάζω ισως γιατί δεν ήταν το γαμήσι της χρονιάς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν παύει να είναι μια καλή επιλογή.
Για πολλά ζόρια δεν νομίζω ότι είναι. Ίσως τα αντέχει. Αλλά εμένα δεν μου το έβγαλε γιατί ούτε την είδα να το πηγαίνει προς τα εκεί το γράμμα, ούτε όμως ήταν και κανά μαλακιστήρι για να πω ότι την τέντωσα στο hatefuck για να μην κλάψω τα λεφτά μου.
Συμπερασματικά, εάν κάποιος ζητάει μια πολύ όμορφη γκόμενα, μοντελέ και μπάνικη, ωραίο τυπάκι με ωραίο σόσιαλ (ειδικά αν μπορεί να υποστηρίξει οικονομικά ραντεβού πολλών ωρών), και χωρίς τις τρελές απαιτήσεις στο σεξ, πιστεύω θα περάσει πάρα πολύ καλά.
Εάν κάποιος ζητάει πούτσα και ξύλο μάλλον πρέπει να στραφεί αλλού.

ΥΓ. Η βαθμολογία μου εάν μου το επέτρεπε το σύστημα θα ήταν η παρακάτω

Πρόσωπο: 8
Σώμα: 9
Γενική συμπεριφορά: 8
Επικοινωνία: 10
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: 7
Σχέση απόδοσης/τιμής: 6

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Jack_of_all_trades
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
11 Απρ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
202
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, mobydickj, Gingos και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού