Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 22 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ψάχνοντας για την πρώτη "κατάθεση" για τη νέα χρονιά, το μάτι μου έπεσε πάνω στη Σάρα του Άθενς. Σωματότυπος που μου αρέσει, κριτικές ενθαρρυντικές οπότε σήκωσα τηλέφωνο, σύντομη και περιεκτική συνεννόηση με την πάντα άψογη τηλεφωνήτρια του γραφείου και το ραντεβού κλείστηκε για το διαμέρισμά μου νωρίς το βραδάκι. Η Σάρα κατέφτασε στην ώρα της και ήδη από τα πρώτα δευτερόλεπτα τα κύματα αισιοδοξίας μετατράπηκαν σε αχαλίνωτα κύματα καύλας. Πολύ όμορφο ντύσιμο και κομψό, με δερμάτινο μακρύ παλτό, ωραίο μαύρο φόρεμα από μέσα με διακριτικό ντεκολτέ και ωραίες μπότες. Φορούσε και μαύρες κάλτσες που τόσο μου αρέσουν. Το πρόσωπό της όμορφο για τα γούστα μου, "ακροβατεί" μεταξύ παιδικότητας και αγριάδας και τα χαρακτηριστικά της συμμετρικά με μαύρα μακριά μαλλιά, ελαφρά στρόγγυλό πρόσωπο, όμορφα εκφραστικά καφέ μάτια, λεπτά χειλάκια που επιζητούν συνέχεια τα δικά σου χείλη. Πολύ άνετη στην επικοινωνία στα ελληνικά, ήπιαμε το κρασάκι μας, αγκαλιαζόμασταν, φιλιόμασταν, λέγαμε διάφορα και ο όποιος "πάγος" που δε δημιουργήθηκε και ποτέ άλλωστε είχε λιώσει με μεγαλύτερη ταχύτητα και από αυτούς στην Ανταρκτική. Άρχισε να γδύνεται, και μου αποκαλύφθηκε ένα πετίτ κορμάκι, με μικρό ωραίο στήθος, επίπεδη κοιλίτσα, τρομερά στρογγυλό κωλαράκι και μικρό, όμορφα πόδια που καταλήγουν σε περιποιημένα και καλοσχηματισμένα άκρα, τα οποία είχε βαμμένα με ωραίο κόκκινο βαθύ χρώμα. Φρεσκάρισμα για εκείνη, ακολούθως για εμένα και τη βρήκα να με περιμένει στο κρεβάτι φορώντας τα μαύρα της εσώρουχα και τις κάλτσες.

Η φάση ξεκίνησε έτσι ώστε με βρήκε εμένα στο τιμόνι της συνεύρεσης να την περιποιούμαι, με πολλά φιλιά, με δαγκώματα επιφανειακά, με χάδια, εκείνη να δείχνει να της αρέσει. Δε τσιγκουνεύεται τα φιλιά, φιλάει πολύ όμορφα και αισθησιακά, εμένα τουλάχιστον δε με άφησε στιγμή και όλο αυτό έδωσε ακόμα παραπάνω ένταση στη συνεδρία. Ασχολήθηκα με το στήθος της, οι ρώγες της άμεσα ανταποκρίσιμες όπως και η ίδια χωρίς θεατρινισμούς. Έφτασα στο μουνάκι της, καθαρό, και περιποιημένο, με προκαλούσε να παίξω μαζί του, όπερ κ εγένετο. Η συμμετοχή της Σάρας σωστή, στα πλαίσια του ρυθμού που είχε η συνάντηση, πραγματικά gfe στα καλύτερά του. Με μία κίνηση βρέθηκα εγώ ξαπλωμένος και εκείνη από πάνω μου ξανά να με φιλάει αργά και αισθησιακά, να κατεβαίνει χαμηλά και να αρπάζει τον ήδη τουμπανιασμένο μικρό μου φίλο. Όσα έχουν γραφτεί για την πίπα της δεν είναι υπερβολές. Λατρεύει το τσιμπούκι, το κάνει αργά, αισθησιακά, περιποιείται όλη την περιοχή, έχει ωραία στησίματα και αν δε τη σταματήσεις θα βαράει αλύπητα...Εγώ απόλαυσα στο έπακρο την ενασχόλησή της με το καυλί μου μέχρι που έβαλα προφυλακτικό και την έφερα από πάνω μου. Αργή διείσδυση, άψογη αίσθηση, είναι πολύ σφιχτή, πολλά φιλιά και ξεκίνημα στους ίδιους ρυθμούς. Απολάμβανα κάθε της κίνηση, η ανάσα της ήταν κοντά στο αυτί μου, αναστέναζε όμορφα και έλεγε διάφορες "ομορφιές"ΝτροπήΝτροπή. Αλλαγή στα 4, με θέα το κωλαράκι της, ανέβασα ρυθμούς, εκείνη μαζί μου, έδειξε ότι ήθελε και η ίδια πιο έντονα, τρομερή συμμετοχή να παίζει παράλληλα με την κλειτορίδα της. Ήθελα όμως να βλέπω το προσωπάκι της, οπότε γυρίσαμε σε ιεραποστολικό, τα φιλιά έδιναν και έπαιρναν, ήθελε πλήρη διείσδυση και δυνατό κάρφωμα και με κράταγε από τη μέση, ωραίες ματιές και λόγια. Διάλειμμα για να απολαύσω λίγο το μαγικό της στόμα και να πάρουμε μια ανάσα, πέρασμα ξανά καπότας όπου συνεχίσαμε σε ιεραποστολικό, με φοβερή ευλυγισία εκ μέρους της, να έχει τα πόδια της πίσω στο κεφάλι της και η γωνία διείσδυσης να προκαλεί και στους δύο αφόρητα κύματα καύλας.Βγάλσιμο καπότας αφού ένιωθα ότι είμαι στο αμήν και την άφησα να κάνει αυτό που της αρέσει. Δεν άφησε σταγόνα, μέσα στο χαμόγελο πήγε στο μπάνιο, όπου τα έφτυσε διακριτικά και είχε κ μαζί της και υγρό στόματος όπου έκανε πλύσεις. Τρομερό κρέντιτ για το θέμα υγιεινής και καθαριότητας όπου εν γένει η κοπέλα είναι τοπ.

Η Σάρα με άφησε με ένα γλυκό και διαρκές χαμόγελο στο στόμα, αποτέλεσμα της επιτυχίας της συνεύρεσης και απόλυτα ευχαριστημένο όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά μπορώ να πω και αυτό είναι και η μεγαλύτερη επιτυχία σε μια τέτοια κατάσταση. Είναι από τα δυνατά "χαρτιά" του γραφείου, άριστη επαγγελματίας αλλά που θέλει και η ίδια να νιώσει και να περάσει καλά, ανταποκρίνεται στις επιθυμίες του παρτενέρ της και βγάζει μια ευγένεια και ηρεμία που βοηθάει είτε το καταλαβαίνεις είτε όχι, στην επιτυχία της συνάντησης.

Αυτά από εμένα.Σας εύχομαι τα καλύτερα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 10, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
lagonisian
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
282
Likes:
12.425
Πόντοι:
25.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, geroksouras, TOMCRUISE και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού