Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 21 10
Call-Girls 21058
Γενική βαθμολογία
 
4.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
2.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Ετεροχρονισμενη κριτικη λογω εορτων αλλα μετα απο τετοια συναντηση θεωρησα υποχρεωτικο να την γραψω.
Δεν ανεβαζω συχνα κριτικες και η πρωτη φορα που θα γραψω αρνητικη για καποια κοπελα, για μια συναντηση που θεωρω απαραδεκτη.

Τηλεφωνο στο γραφειο κατα τις 00:30, ρωτησα για Dianna λογω διθυραμβικων κριτικων που ειχα διαβασει και ζητω να την κλεισω για μια ωρα. Μου λενε διαθεσιμη, φτανω κατω απο το ξενοδοχειο στην Συγγρου κατα τις 01:00, περιμενω τηλεφωνο απο το γραφειο ποτε θα ειναι ετοιμη. Μου λενε να ανεβω στο δωματιο κατα τις 01:10, ανοιγει η πορτα και βλεπω μια κοπελα τελειως αβαφη, με 1-2 σπυρια στο προσωπο και βρεγμενο μαλλι, που τρομαξα να γνωρισω!

Σωμα νορμαλ, λιγο μονοκομματο απο την μεση και πανω, αλλα ποδια ΟΚ. Καμια σχεση με τις glamorous φωτος, ειδικα στο προσωπο, το πρωτο σοκ.
Τελος παντων, λεω με τοσο καλες κριτικες σιγουρα θα αξιζει να μεινω.
Χαμογελαστη, μου λεει να περασω, αρχιζει μια παρλα οτι δεν εχει τις στολες, οτι δεν εχει τα παιχνιδια γιατι τα περιμενει την επομενη με το ταχυδρομειο, να μου δειχνει οτι οι δονητες της εμειναν απο μπαταρια και εφερε λαθος φορτιστη κοκ. Επισης κουβεντα για ασχετα πραγματα, οτι ηταν νωριτερα με 3-4 φιλες και εκαναν διαφορα, μου λεει να κανω μπανιο οσο ετοιμαζεται κλπ.

Με τα πολλα, περασαν 20 λεπτα, σχεδον 1:30, και αυτη ακομη να στεγνωνει το μαλλι με το πιστολακι και να εχει βαλει υποτυπωδες μονο μεικ απ.

Της λεω να συντομευει, ερχεται στο κρεβατι, ξεκιναει μια καλη πιπα, με γλειψιμο παντου αλλα μονο για 1-2 λεπτα.

Μετα εναρξη αγωνα, οπου δειχνει να γουσταρει αγριαδες στην αρχη. Αλλα στην πορεια εξελισσεται σε παρωδια, οπου η καθε σταση κραταει 1-2 λεπτα γιατι στο μεταξυ αποφασιζει καθε τοσο να σηκωθει, να παει να αλλαξει μουσικη, να φερει κατι απο την ντουλαπα κοκ.

Τρελο ξενερωμα οταν αντι να συμμετασχει την ωρα που προσπαθω να μπω να αρχιζει να παιζει με το κινητο προκειμενου να βρει μια τσοντα που την γουσταρει για να φτιαχτει! Να προσπαθω να πηδηξω και η τυπισα να μην δινει καμια σημασια ή συμμετοχη, απλα να ψαχνει τσοντες στο κινητο ή να βαζει το κινητο στο selfie stick για να δει βιντεο.

Εκει αλλη τρελη ξενερα, της λεω οτι ηρθα για σεξ και οχι για να δω βιντεο και την γυρνω μπρουμητα για εισοδο απο πισω πορτα. Μετα απο 2-3 λεπτα σπρωξιμο μου λεει το κορυφαιο 'you are not a pornstar to fuck like that' και σηκωνεται αξαφνα να παει να κανει μπανιο αφηνοντας με στα κρυα του λουτρου! Χωρις να τελειωσω φυσικα. Ωρα περιπου 01:50, δηλαδη σκαρτα 20 λεπτα στο κρεβατι!!

Της λεω οτι ειναι απαραδεκτη και οτι θα παρω το γραφειο, δεν της καιγεται καρφι. Παιρνω τηλεφωνο, ενημερωνω τι εγινε και οτι φευγω, και συμφωνω να αφησω 100 ευρω για μια συναντηση που δεν αξιζε ουτε 50!

Η τηλεφωνητρια βεβαια απο το γραφειο με πηρε ξανα, ζητησε χιλιες φορες συγγνωμη, με ρωτησε που ειμαι, μου προτεινε να συναντησω καποια αλλη κοπελα αλλα εγω ημουν ηδη στο αυτοκινητο και δεν ειχα καμια διαθεση να κανονισω αλλο ραντεβου.

Δεν ξερω αν ετυχε, αν ηταν πιωμενη, ή τι αλλο συνεβη. Η κοπελα απλα ήταν αλλού. Μπραβο σε εσας που εισασταν τυχεροι και περασατε καλα.

Το μονο καλο στην συναντηση ηταν το δωματιο του ξενοδοχειου τελικα, πολυ καλυτερο απο πολλα άλλα, αν και το ειχε καπως ακαταστατο.

Δεν θα την συναντουσα ποτε ξανα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 30, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Ιουν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
537
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Limperatore XXI, Kaloeros, GANG BANG TEAM και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιανουαρίου, 2020
Μήπως είδες άλλη;

Π
10 Ιανουαρίου, 2020
Πάλι καλά που σου είπαν 100 με ανάλ
Εδώ σε μένα δεν ντραπηκαν να ζητήσουν
140 για 30" πιπας
Μιλάμε ο ορισμός των απατεώνων !!!!
Μακριά!!!!
Υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές
11 Ιανουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μου περασε και αυτο απο το μυαλο καποια στιγμη, ομως αυτη ηταν. Ειχε και τα δερματινο με τα λουρια που φαινεται στις φωτογραφιες καπου στην ντουλαπα
11 Ιανουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Η αρχικη συμφωνια ήταν 140 + 50 = 190. Απλα τους πηρα τηλεφωνο, τους ειπα τι εγινε, και τους ειπα τι να αφησω. Και η συγκεκριμενη μια χαρα και αδιαμαρτηρητα τα πηρε τα 100, λεγοντας μου it's ok, if you are happy, I am happy, we are all happy!!! Κεφάλι σε τοίχο!
11 Ιανουαρίου, 2020
Πάλι καλά που ήταν εκεί ! Εμένα με προγραμματισμένο ραντεβού 2 μέρες πριν, φτάνω από κάτω κ μου λένε ότι δεν μπορούν να εντοπίσουν τη κοπέλα , αν θέλω να πάω με άλλη κλπ
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5