Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 22 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Σάρα λοιπόν μόλις έφυγε από το σπίτι μου και μπορώ να πω ότι με στράγγιξε!

Εμφάνιση: Girl next door, ο ορισμός. Χαριτωμένο πρόσωπο, στήθος μικρό στο ύψος του, όχι 2,5 αλλά ωραίο και ταιριάζει στο σωματότυπό της, πολύ αδύνατη αλλά με την καλή έννοια - εμένα μου αρέσουν οι πολύ αδύνατες. Αν την έβλεπες έξω είναι το χαριτωμένο πιπίνι (ας πούμε πιπίνι, 25-26 ετών) που θες να σκίσεις. Ντυμένη απλά και γυναικεία.

Μπαίνει με χαμόγελο, μιλάει ικανοποιητικά ελληνικά συνεννοηθήκαμε μια χαρά. Συστηνόμαστε, πάμε στο υπνοδωμάτιο, μπαίνει στο μπάνιο, μου έρχεται γυμνή. Ήμουν με το μποξεράκι και μου το βγάζει, αρχίζει κολακευτικά σχόλια για το εργαλείο μου (ΟΚ είναι μεγάλο αλλά δίνω 50-50 να τα έλεγε αυθόρμητα ή επίτηδες επειδή δουλεύει, όπως και να έχει εμένα μου άρεσε). Φιλιά στο στόμα είχαμε, δεν τα αρνήθηκε καθόλου. Από ό,τι φαίνεται, σε άλλους τα δίνει και σε άλλους όχι. Σε εμένα ούτε τα αρνήθηκε ούτε τα έδωσε στο βαθμό που αναφέρουν άλλοι δηλαδή να με ψάχνει για φιλί συνέχεια, δεν ένιωσα όμως ότι απέφευγε το φιλί στο στόμα σε καμία περίπτωση. Και ευτυχώς γιατί μου αρέσουν τα φιλιά.

Πίπα για ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠροσκύνημαΠροσκύνημα Πραγματικά τα 120 τα αξίζει και μόνο για να σου παίρνει πίπα μια ώρα. Απίστευτη πίπα, δόντι ελάχιστο μόνο όταν τον ρούφαγε με μανία και ξέφευγε, γλώσσα φουλ, deepthroat εύκολα και αλλεπάλληλα, χέρι σε ελάχιστες φάσεις. Ευτυχώς που δεν τελειώνω εύκολα αλλιώς θα με είχε αδειάσει με 5 λεπτά πίπας.

Μου φοράει προφυλακτικό και συνεχίζει την πίπα - προφανώς για να μπω πιο εύκολα. Με καβαλάει και άρχισε να κοπανιέται. Μετά στήνεται μόνη της στα τέσσερα (παίρνει καλές πρωτοβουλίες χωρίς να σε "ευνουχίζει" στερώντας το ρόλο του άντρα). Στα τέσσερα ήταν πραγματική απόλαυση ΚατσικογάμηςΝαι! λίγα χτυπήματα στο κωλαράκι, τα χόντρυνα, δε διαμαρτυρήθηκε καθόλου. Μετά από πάνω μετά reverse cowgirl που πραγματικά ήταν η καλύτερη στάση μαζί της.

Τελείωσα στο στόμα της όπου δεν άφησε σταγόνα να πέσει έξω, έφυγε αμέσως στο μπάνιο αλλά τα έφτυσε διακριτκά δεν άκουσα τίποτα.

Επέστρεψε, είχαν μείνει 25 λεπτά. Τα είπαμε 10 λεπτά και μετά την έβαλα να μου ξανακάνει πίπα γιατί για σεξ δεν προλαβαίναμε. Και κατάφερε να με σκληρύνει αμέσως και να με τελειώσει με το τέλος του χρόνου Σπασίκλας

Υπέρ - ικανοποιημένος. Αν σου αρέσουν οι αδύνατες και GFE με καλή πίπα, 10/10. Αν αργείς να τελειώσεις, καλό θα ήταν να την κλείσεις για μιάμιση ώρα ή δύο ώρες και δε θα το μετανιώσεις. Αν προτιμάς όμως σούπερ εμφάνιση και PSE, πας αλλού.

Πιστεύω να βοήθησα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 05, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
IvanTheGreat
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
5.682
Πόντοι:
24.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, muffer35, anatoliz και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού