Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 235 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Καλησπέρα συναγωνιστές..
Να εξηγήσω καταρχήν για ποιον λόγο γράφω κατά λάθος επιτυχία..
Χτες λοιπόν το μεσημέρι και ενώ η όρεξη για σεξ έχει βαρέσει κόκκινο, αποφασίζω αρχικά να κάνω τον κασκαντέρ σε μια Αντωνία που συζητούσα με συναγωνιστές στο φόρουμ με ανεξάρτητες.. καλώ αλλά τπτ.. ούτε καν λειτουργούσε το τηλέφωνο και μετά φάνηκε ως συνεχώς κατειλημμένο και μετά πάλι κλειστό. Στέλνω μήνυμα στην Μαρία από Μολδαβία, και μου λέει πως μπορεί από την άλλη βδομάδα...τρώω πάλι άκυρο και λέω δεν δοκιμάζεις την Άννα μήπως και; Την καλώ , μου απαντάει ευγενικά και τελικά βρίσκουμε την λύση στο όριο , στις 6.30 το απόγευμα στο Priamos Μεταμόρφωση.
Καταφθανω και στα καπάκια έρχεται καταιγίδα εκείνη αφού με περίμενε. Μπαίνει μεσα ενώ δεν έχω καν προλάβει να κάνω ντους. Το πρόσωπο της εμένα μου άρεσε πολύ , ιδίως τα μάτια της αλλά επειδή είναι δική μου γνώμη εντελώς , δίνω πιο κάτω βαθμολογία. Όμορφο σώμα, και ψηλή , γύρω στο 1.75 ακριβώς όπως γουστάρω εγώ τις γυναίκες.
Έτσι λοιπόν όπως είμαι αγχωμενος και εκείνη με ένα classy κουστουμακι μπαίνω για μπάνιο , αφού μου λέει ηρέμησε και απόλαυσε το, ενώ έβγαινα έμπαινε εκείνη μέσα ενώ είχε προετοιμάσει τα πάντα στο δωμάτιο..σεντόνια και λοιπά ( νοικοκυρά) μπαίνει και κάνει και εκείνη μπάνιο και πλενει τα δόντια της.εγω ανάβω τσιγάρο. Βγαίνει , σύντομη κουβέντα. Μου λέει άραξε να το τελειώσεις και ξεκινάω ένα στοματικό χωρίς αύριο. Το τέλος με βρήκε να απολαμβάνω το τσιγάρο και να τελειώνω στο στόμα της. Πάμε για ντουζακι καπάκια και μετά ξεκινήσανε τα καλά... Υπήρξε χημεία και μετά από γλυψιμο εκατέρωθεν ( πολύ καθαρή επιδερμίδα και ίχνος τριχας-μαλλον λέιζερ) , συνεχίσαμε με διάφορες στάσεις που μου θύμισαν καταστάσεις που ζούσα με τις κοπέλες μου.
Τέλος δεύτερου γύρου..κουβεντουλα κλπ. Δεν ξεκολούσα. Έπρεπε όμως να φύγω.μου βγήκε σε καλό λοιπόν αυτή η συνάντηση..με ανανέωσε ..μου έκανε καλό..και με γέμισε. Να είναι καλά λοιπόν το κορίτσι..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 04, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Stratocaster
Μέγας
Εγγραφή:
21 Νοε 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
1.674
Πόντοι:
4.655
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Bentley, demon14, NICK TRIVE και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιανουαρίου, 2020
Καλησπέρα σας..Επειδή δεν μπορώ η δεν ξέρω να στέλνω μηνύματα εδώ μεσα με άλλους χρήστες αναγκάζομαι να σας ρωτήσω από εδω..πως μπορώ να βρω έναν τρόπο επικοινωνίας με την κοπελα;
Αν θέλετε μου λέτε εδώ η στο προφίλ μου(μάλλον εσείς ξέρετε πως να στελνετε)
06 Ιανουαρίου, 2020
Δεν ξεκολούσα. Έπρεπε όμως να φύγω.μου βγήκε σε καλό λοιπόν αυτή η συνάντηση..με ανανέωσε ..μου έκανε καλό..και με γέμισε. Να είναι καλά λοιπόν το κορίτσι..

Αυτή είναι η Αννούλα, τέλος
06 Ιανουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

πολυ σωστη ακριβης και πραγματικη η κριτικη
A
akiszouzouni
07 Ιανουαρίου, 2020
ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ; ΔΙΑΒΑΖΩ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΗΣ ΣΤΕIΛΕΙΣ PM AΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ. ΑΛΛΑ ΠΑΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ PM ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟ:
Συνέβη ένα σφάλμα!
Δεν μπορείτε να στείλετε προσωπικά μηνύματα.
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ;
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4