Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 7 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Την Κων/να την είχα βάλει στο μάτι από το παλιό της γραφείο αλλά ποτέ δεν μπόρεσα να την πετύχω. Επικοινωνία λοιπόν με την γλυκύτατη φωνούλα για να εξαργυρώσω το εκπτωτικό και πολύ εύκολη συνεννόηση στο κλείσιμο του ραντεβού.

Εμφανισιακά το πρόσωπο είναι κάπως άγριο αλλά όχι άσχημο, σίγουρα πάνω από τον μέσο όρο και βγάζει και κάτι το έκφυλο. Ύψος κάπου στο 1.70 με σώμα καλό, νορμάλ ούτε μπαμπάτσικό ούτε πολύ αδύνατη, με μεγάλο σιλικονηνάτο στήθος το οποίο όμως έχει καλή - φυσική υφή. Όπως είπα δεν έχει περιττά κιλά αλλά είναι λίγο ανοικτή από την μέση και κάτω και ήδη τα πρώτα σημάδια χαλάρωσης και κυτταρίτιδας έχουν αρχίσει να γίνονται εμφανή - όχι κάτι σοβαρό, νομίζω μια βόλτα από ένα γυμναστήριο θα την ωφελούσε πολύ. Ηλικιακά την έκανα γύρω στα 30. Στον δρόμο άνετα θα γυρίσεις να την κοιτάξεις, βοηθάει και το ύψος και το γεγονός ότι το βλέμμα της βγάζει κάτι το πρόστυχο - προκλητικό.

Στα προκαταρκτικά γλωσοφίλια χωρίς τσιγκουνιές, καλό στοματικό με DT και περιποίηση της γύρω περιοχής, έκανε και anal rimming με δική της πρωτοβουλία. Γενικά την γλώσσα της, η οποία παρεμπιπτόντως είναι αρκετά μεγάλη Γλώσσα ξέρει να την δουλεύει καλά και από ότι κατάλαβα γουστάρει να σε παιδεύει με αυτήν. Στην δικιά μου περιποίηση υγράνθηκε αμέσως και έδειχνε να το απολαμβάνει χωρίς λεκτικές και ηχητικές υπερβολές. Στο κυρίως πιάτο πάρα το ύψος της έχει μεγάλη άνεση όταν είναι αυτή από πάνω και κάνει και καλά στησίματα ειδικά στα τέσσερα όπου αναλώθηκε αρκετή ώρα από το ραντεβού. Της αρέσουν και οι αγριάδες και γενικά κινείται σε PSE, δεν ξέρω αν κάνει για αγαπούληδες και άτομα πού θέλουν GFE.

Στον χαρακτήρα είναι λίγο τρελοκομείο αλλά με την καλή σημασία της λέξεως, λογικά πρέπει να έχει αρκετό καιρό στην πιάτσα και είναι και αρκετά καπάτσα. Σε κόβει με αυτό το γατίσιο βλέμμα της και ξέρει αμέσως τι θέλεις από αυτήν. Είναι ο ορισμός της κωλοπετσωμένης γυναίκας που όμως αν της φερθείς σωστά μάλλον θα περάσεις και εσύ καλά. Στο social καλή παρέα με χιούμορ, δεν είχα πρόβλημα πολυλογίας ούτε μου έδωσε την εντύπωση ότι προσπαθούσε να ροκανίσει τον χρόνο. Γενικά ήταν ένα ραντεβού πού πέρασα καλά.

Τέλος να ευχαριστήσω τον μάγο για τους διαγωνισμούς πού κάνει στο φόρουμ.

ΥΓ: Η σχέση απόδοσης/τιμής έχει να κάνει με 150 ευρώ όχι με τα 75 πού έδωσα λόγω εκπτωτικού.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
75€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
spipis71
Ανώτατος
Εγγραφή:
16 Απρ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
13.624
Πόντοι:
17.346
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 delipas, Διαγραμμένο μέλος 163859, Dimitris-k και 31 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού