Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 7 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Κατ αρχας να πω οτι εχει περασει τουλαχιστον ενας μηνας απο το ραντεβου μου με την κοπελα και δεν θυμαμαι ακριβως ημερονια. Αλλα ηταν εκει στο τελος του Νοεμβριου.
Το ραντεβου κλειστικε ευκολα με το γραφειο. Πηρα τηλεφωνο την ζητησα για την ιδια μερα δεν μπορουσε και ρωτησα με το γραφειο ποτε ειναι διαθεσιμη και το ραντεβου εκλεισε για μερα μεσα στην εβδομαδα.
Πηγα στο γνωστο και αγαπημενο ξενοδοχειο του μεταξουργειου. Πηρα δωματιο. Δεν ηταν στον καλο οροφο και μπορω να πω οτι ηταν η πρωτη φορα που ειχα μεινει απολυτα ικανοποιημενος απο το χωρο. Πηγα νωριτερα και περιμενα. Αργησε λιγακι αλλα εγω ειχα καρακαυλωσει που ακουγα τις φωνες ηδωνης απο τα διπλα δωματια. Περιμενα να Κατσικογάμης και εγω οπως οι διπλα.
Ερχετε το κοριτσι. Κοντο καυλακι. Απο αυτα που βλεπεις σε κλαμπ και στο ινστα και λες οτι θες να το ξεπατωσεις. Φιλακια. λιγη κουβεντα και μπαινει για μπανιο.
Βγαινει με σεξυ εσωρουχα και εκει βλεπω το δωρο μου. Βυζαρες ωραιες φυσικες σε ενα ομορφο τσαχπινικο νεο κοριτσι. Γονατιζει και ξεκινα να μου κανει πιπα. Πολυ καλη κατ εμε. Την ανεβασα στο κρεβατι και την εβαλα να συνεχισει ενω εγω χουφτωνα τα παντα. Κωλαρα , βυζαρες ομορφο μουνακι. Μετα αρχισε το γλεντι Ναι!Ναι!Ναι!Ναι!
Περασα καλα και ακριβως οπως ηθελα. Τελειωσα δυο φορες. η δευτερη ηταν μετα απο τσιμπουκη πριν τελειωσει ο χρονος στα βυζια της. Απο θεμα συμπεριφορας θα μπορουσα ευκολα να καθουμουν και να μιλουσα μαζι της για αρκετες ωρες. Στο σοσιαλ δηλαδη ηταν εξαιρετικη. Το μονο φαουλ ειναι οτι σε εμενα τουλαχιστον δυσκολευοταν να το παρει ολο μεχρι το τερμα. Οχι λογο μηκους αλλα παχους το κατω μερος την πονουσε και το καταλαβα και εγω. καθως οταν εμπαινα με ολο το ενοιωθα στην βαση να στενευει παρα πολυ και να με σφιγγει.
Κοιταξτε περασα καλα και θα την ξαναεβλεπα γιατι ειναι καυλακι και ωραιος τυπος. Αλλα εχω επιλογες που θελω να δοκιμασω πριν την ξαναδω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 28, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Deadpoolrulez
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Σεπ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
300
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xratsas, abcxyz, ntinosspa14 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Μαρτίου, 2021
Ξέρει κανείς αν δουλεύει?
03 Μαρτίου, 2021
Ξέρει κανείς αν δουλεύει?
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2