Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 53 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 57866
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Την Ξενια γενικα την εχω παρει αρκετες φορες και εχω γραψει και σχετικες κριτικες οποτε δεν θα υπηρχε λογος να επαναλαμβανομαι , αλλα δεδομενου οτι υπαρχουν καποιες αλλαγες πανω της θεωρησα να κανω μια ενημερωση για αυτους που σκεφτονται να την επιλεξουν να εχουν μια προσφατη εικονα και να κρινουν ποιο σωστα.
Αρχικα να ξαναπω οτι γενικα εμενα το μουτρακι της μου αρεσει πολυ ανετα θα την καμακωνα σε ενα μπαρ απο κει κει και περα ο λογος που την επιλεγω ειναι 1)οτι μου αρεσουν οι σκινυ σωματοτυποι και γενικα δεν υπαρχει πληθωρα αντιστοιχων επιλογων 2) μου αρεσει που εχει υποτακτικο χαρακτηρα και κανει οτι της ζητησεις με περισσια χαρα 3) εχω πολυ καλη συνεννοηση μαζι της αυτο που λενε χημεια και οι υπολοιποι.
Τωρα σε προσφατη συναντηση προ ολιγων ημερων η κοπελα ειναι πλεον ξανθια , με εντονα μπλε φακους επαφης , καποια νεα πισρινγκ, αλλα το κυριοτερο ειναι οτι εχει χασει κιαλλα κιλα με αποτελεσμα να φτανει σε αντιαισθητικο σημειο. Εαν δεν παρει καποια κιλα δεν νομιζω να ξανα τιμησω.
Το γραφειο καλο θα ηταν να ανεβασει καινουριες φωτογραφιες τις κοπελας.
Και ενα μικρο παραπονο για το γραφειο, ενω στην συνεννοηση ειναι παντα αψογοι οσες φορες εχουμε επικοινωνησει για ολες τις κοπελες που εχω παρει (ξενια μπιανκα μαρινα κλπ) ζηταω αν μπορει να φοραει η να εχει μαζι της η κοπελα ζαρτιερες και ψηλοτακουνες γοβες ή πεδιλα , και αλλοτε μου λενε ναι φυσικα ή οτι η κοπελα εχει ξεινησει ραντεβου απο νωρις δεν ειναι σπιτι οποτε ισως να μην εχει μαζι της , ποτε καμια κοπελα δεν ειχε μαζι της ζαρτιερες πχ και οτι δεν ενημερωθηκε απο το γραφειο παρολο που ειμουνα το πρωτο ραντεβου και ηρθε απο το σπιτι !!!
Δεν ξερω εν πασει περιπτωση αν φταει το γραφειο η η εκαστοτε κοπελα αλλα για καποιους απο εμας παιζει παιζει ρολο να εχει καποια συγκεκριμενα εσωρουχα κλπ η κοπελα τι να κανουμε..

over and out

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 23, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
Εγγραφή:
23 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
1.508
Πόντοι:
2.411
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, TOMCRUISE, HughHefner και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Δεκεμβρίου, 2019
Εμένα πάλι αυτή η αλλαγή στα μαλλιά και στα κιλά με βάζει σε πειρασμό
review reaction 1 hornyasfuck
19 Δεκεμβρίου, 2019
Οι 2 αυτές τηλεφωνήτριες είναι παλιάς κοπής.Σιγά μην πούνε στις κοπέλεςς να φορε΄σουνε ζαρτιρες.Στάξε το 120άρι και πολύ σου είναι!
Δεν ΄σεβονται ούτε τον πελάτη ουτε τα λεφτά του.
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2