Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 25 10
Call-Girls 51574
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μετά απο καναδύο προσπάθειες να κλείσω ραντεβού με την κοπέλα τελικά τα κατάφερα! Η επικοινωνία με το γραφέιο πολύ καλή και η κοπέλα ήταν στην πόρτα μου στην ώρα της! Η κοπέλα είναι ακριβώς αυτό που περίμενα χωρίς τα κοτσιδάκια φυσικά, ίσως και λίγο καλύτερη από εμφάνιση!20χρονο 1,6κάτι αδύνατο με πρόσωπο πολύ ωραίο, εμένα μου αρέσουν τα κάπως πιο σκυλέ πρόσωπα, και σώμα πετιτ με εξαιρετίκο κώλο! Κωλάρα για την ακρίβεια! Βυζάκι μικρό αλλά ικανοποιητίκο!
Η Κοπέλα είναι αρκέτα καλη στο social παρόλο που είναι μικρή! Όσον αφόρα τα φιλία δίνει αβέρτα και με πάθος! κάνει παιχνιδάκια με την γλώσσα!
Στον Αγώνα τώρα! Αρχικά να πώ ότι το κορίτσι μοσχοβολάει καθαριότητα. Η πίπα της εξερετική τον παίρνει όλον μέσα! Κάνει παιχνίδια με την γλωσσίτσα της, μπόλικο σάλιο με αρκετές εναλλαγές με αποτέλεσμα να στον κάνει πύραυλο! Στο σεξ είναι πολύ πρόθυμη και γουστάρει πιο άγριες καταστάσεις! Τελείωσα 2 φορές! και της 2 το τελέιωμα ήρθε στα 4! Είναι εξαιρετική η θέα στα 4! έχει κωλάραααα!
Μπορώ να πω ότι πέρασα πολύ ωράια μαζί της! Αν θα την ξανασυναντήσω δεν ξέρω! Δεν συνηθίζω να συνταντώ δεύτερη φορά την ίδια κοπέλα! Σίγουρα θα την θυμάμαι πάντως πέρασα πολύ καλά μαζί της!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 10, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Μαϊ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
547
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Antonis_Greece4, djantonis666 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού