Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 1 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Πόλη ενδεικτική.

Μπαίνοντας στο δωμάτιο αντικρίζω ένα προ-μιλφάκι (κάπου στα 35 την κάνω), το οποίο με χαιρετάει κάπως κρύα. Λέω ρε μλκ πάμε για φόλα. Οι επόμενες κουβέντες όμως βγάζουν ένα πολύ ωραίο τυπάκι, το οποίο θα ήθελα να το έχω στην παρέα μου. Για την ακριβεία θεωρώ ότι σε οποιαδήποτε παρέα, αυτή θα ήταν η ψυχή της παρέας, το party animal, το άτομο που γεννήθηκε για να μοιράζει χαμόγελα και ευτυχία στους γύρω της.

Επειδή όμως δεν πήγα στο Σεφερλή, αλλά για να γαμήσω, πάμε στο ζουμί.

Γλυκό προσωπάκι, χωρίς να μιλάμε για καμιά καλλονή. Βασικά ό,τι βλέπετε στις φωτο, συν 3-5 χρόνια το πολύ. Από το μακρινό Βλαδιβοστοκ με αγγλικά όμως αρκετά άνω του ρωσικού μέσου όρου. Κάνεις συνομιλία άνετα. Και χαβαλέ για τον οποίο ζει (τα είπαμε αυτά;) Σε αυτό το κλίμα βοηθάει και ότι μάλλον τα κατεβάζει τα κρασάκια της. Εμμμμ Οι αγαπούληδες, πηγαίντε με κανένα ποιοτικό κρασάκι, θα το εκτιμήσει.

Σωματάκι κάπως παρατημένο-αγύμναστο, αν και δεν τη λες τσουπωτή. Βυζάρες. Φυσικές, αφράτες, βυζάρες! Γι' αυτές και μόνο της έβαλα 8αρι στη βαθμολογία.

Στα του αγώνα κρατάω 2 στοιχεία τα οποία ήταν λίγο σαν σκωτσέζικο ντους. Φιλάει με το σταγονόμετρο. Για μένα κοπέλα της δουλειάς που δεν τα δίνει όλα στα γλωσσόφιλα, είναι σαν να μην υπάρχει. Και δεν είμαι κανενας βρωμοστομος... Γι' αυτό και της έβαλα χαμηλή βαθμολογία στη "διάθεση/συμμετοχή". Από την άλλη, με στράγγιξε αδιαμαρτύρητα δύο φορες με το στόμα της. Μάλλον τα κατάπιε (ή μεγάλο μέρος) γιατί μου μίλησε και τις δύο φορές μετά την κατάθεση και μετά πήγε στο μπάνιο. Και δεν πήρε έξτρα για το cim. Τίμια!

Εγώ τι να την κάνω αυτήνα τώρα που τη συμπάθησα τρελά, αλλά δεν μου δίνει γλωσσόφιλα; Να την ξαναδώ; Μπορεί... Οσους δεν σας νοιάζουν τα γλωσσόφιλα, πηγαίντε. Και αν έχετε διάθεση και για χαβαλέ, θα περάσετε καλά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
30 Ιουν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
466
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 travestolagnos, chris1955, ΦΑΚΙΡΗΣ και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού