Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 19 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Την είχα βάλει απο καιρό στα υπόψην λόγω εμφάνισης. Μερικές κακές κριτικές δεν με αποθάρρυναν ναντη συναντήσω γιατι πάντα θέλω να έχω ίδια άποψη. Δεν το μετάνιωσα που συνάντησα την Αγαπη. Πέρασα καλα παρα κάποια αρνητικά. Εξηγούμαι:
Ήρθε με 15 λεπτά περίπου καθυστέρηση αλλα με αρκετά καλή διάθεση, σπάσαμε γρήγορα τον πάγο, φιλάκια, χουφτώματα πειράγματα για το σωμα της. Έκανε μπάνιο και στήθηκε στα 4 όπου την εγλειφα και χουφτωνα αρκετή ώρα. Τα χαρακτηριστικά της μουνοχειλα, η σφιχτή κωλαρα, τα στητά 2 1/2 βυζια και το πορνοεκφυλο πρόσωπο της είναι ακριβώς όπως εχουν γραφτεί και σε αλλες κριτικές. Το στήσιμο της εξαιρετικό, δεν δεχεται όμως δάχτυλο. Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε με εκείνη απο πάνω με εναλλαγή ρυθμού.
Μπάνιο και οι δυο, λίγο social και δεύτερος γύρος. Η πίπα της είναι βαθιά με γλώσσα παιχνιδιάρα και με τη συνοδεια ωραίων βλεμμάτων για να σε ευχαριστήσει αλλα δεν είναι κατι που θα μείνει αξέχαστο. Στα 4 είναι το δυνατο της σημείο. Αντέχει σε δυνατούς ρυθμούς δέχεται χαστούκια στα κωλομερια. Να σημειώσω για τους λάτρεις του είδους οτι τα κωλομάγουλά της είναι ΙΔΑΝΙΚΑ για μπατσάκια καθώς είναι τόσο σφιχτά και νεανικά όσο για να χτυπάς με δύναμη και να επανέρχονται γρήγορα στην αρχική τους θεση αναπηδώντας. Κάποια στιγμή φαίνεται οτι κουράστηκε και ζήτησε να αλλάξουμε στάση.

Εκεί συνέβη το αναπάντεχο. Βγάζω την τσαπου και βλέπω να στάζει λίγο αίμα. Τι έγινε της λέω έχεις περίοδο. Ωχ ναι γαμωτο μου κάνει, δεν το ήξερα τώρα ήρθε απαντάει... Καταλαβαίνω οτι άλλος στη θεση μου θα είχε ξενερώσει χοντρά. Όμως το αντιμετώπισα με ζεν τροπο λέγοντας οτι θα το σώσουμε. Πηγε για μπάνιο, ζήτησε συγνώμη και αρχίσαμε παιχνίδι με πιπες, φιλια κλπ. Το τέλος ήρθε με μαλακια στα βυζακια της.

Εν συντομία. Τα θετικά της Αγάπης είναι το τούμπανο σωμα, η νεανικότητα και η φιλότιμη διάθεση να σε ικανοποίησει. Στα αρνητικά βάζω οτι είναι καπνίστρια και το ατυχές συμβάν με την περίοδο. Την προτείνω σε πιπινοκυνηγους για μια φορά. Στανταράκι όμως θέλει προσπάθεια για να γίνει

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 05, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Διαγραμμένο μέλος 179312
Σεβαστός
Εγγραφή:
18 Φεβ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
3.048
Πόντοι:
1.431
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 linear, doc_lin, chris1955 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Δεκεμβρίου, 2019
Μεγαλο φάουλ με περίοδο. Ειχα σκοπο να την πάρω αλλα άλλαξα γνωμη. Χμμμ;
08 Δεκεμβρίου, 2019
Καλα όσο έγλυφες δεν σου ήρθε η γεύση που έχει το αίμα ? Οσο και αν εχει βάλει σφουγγάρι και ζελ το νοιώθεις το αίμα.
08 Δεκεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ούτε καν. Όσο εγλειφα τίποτα δεν πρόδιδε συνέβη μετα. Ήταν ατυχής περίπτωση.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3