Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 12 10
Call-Girls 16847
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
βλέπω την Dani στο glamour και κάτι μέσα μου μου έλεγε θα έχει καλές κριτικές... και ενώ απόψε με καυλες έλεγα να ακολουθήσω συντηρητική πολιτική και να πάρω κάποια που έχω ξαναδοκιμασει και ξέρω ότι θα με ικανοποιήσει, βλέπω σχεδόν μόνο καλά λόγια και ακόμα και ένας που είπε κακά λόγια την παραδέχτηκε στο σεξ και στη διάθεση. Εδώ είμαστε λοιπόν.

Συνεννόηση γρήγορη με μηνύματα Viber. Την ζήτησα 01:00, ήρθε 01:05 και την περίμενα φορωντας μόνο το μποξεράκι μου και το μπουρνούζι που μου είχε πάρει δώρο η πρώην μου - χωρίσαμε πριν 2 εβδηναδες.

Μπαίνει μέσα χαμογελαστή και έκφυλη. Φορούσε ένα εσώρουχο που πρώτη φορά έβλεπα ενώ το κιλοτάκι της ήταν με τρύπα στο γατάκι της. Έτοιμη για σεξ. Είχε κάνει μπανιο μου είπε - όντως μοσχοβολούσε, με εξαίρεση το στόμα της. Στάνταρ είχε καπνίσει αρκετά και είχε πιει αρκετά πριν έρθει σε εμένα. Η διάθεση της πάντως ήταν 11:10.

Εμφάνιση: κατώτερη των φωτογραφιών αλλά σε καμία περίπτωση δεν απογοητεύτηκα. Ωραίο κορμί, όλα τα κιλά σε κωλο και στήθος. Πάμε στο δωμάτιο. Πέφτει στα γόνατα αμέσως και αρχίζει μια πίπα υπερπαραγωγή. Να πνίγεται, deepthroat συνέχεια, έγλειφε αρχιδια αισθησιακά ενώ με κοίταζε στα μάτια.

Έδωσε πονο στην πίπα. Με έκανε κάγκελο. Και ανεβαίνοντας στο κρεβάτι στήνεται στα 4 αμέσως. Μπαίνω χωρίς λιπαντικό - ήταν καυλωμενη και έτοιμη. Σκίζεται το προφυλακτικό αμέσως. Δεύτερο προφυλακτικό σκίστηκε στα 35 δευτερόλεπτα που την είχα στα 4. Δεν ξενέρωσε αντισηπτικά μαλακιες σαπούνι και εγώ αντιμικροβιακό.

Δεύτερος γύρος. Δικό μου προφυλακτικό. Σεισμό στα τέσσερα, στα πλαγια και όποτε της χτυπούσα το κωλαρακι φώναζε σαν να ήθελε περισσότερο. Έφαγε πολύ ξύλο ο κωλος της. Σκίζεται και το τρίτο προφυλακτικό. Κεφάλι σε τοίχο! Τον φέρνω στο στόμα της. Ξεκινάει πάλι πίπα και να τον παίζω στη γλώσσα της. Εδώ μου έπιανε τα αρχιδια πιο σφιχτά από όσο ήθελα και δεν τελείωνα παράλληλα επειδή απολάμβανα την καθυστέρηση δεν της έλεγα τι έκανε λάθος Γερο-μύστης

Με τα πολλά φοράω προφυλακτικό πάλι - το οποίο επιτέλους δε σκίστηκε - και την ξαναπηρα σε όλες τις στάσεις. Βγαίνω να τελειώσω και άρχισα να πειράζει τις ρώγες μου με τρόπο που πάλι δε μου επέτρεπε να τελειώσω! Την άφηνα να με βασανίσει άλλα δέκα λεπτά και τελείωσα στο στόμα της.

Πήρε 150, δε μου ζήτησε το έξτρα για το στόμα. Τίμια και καυλιαρα!.. πολύ δυνατή επιλογή. Σίγουρα θα. Ιώσεις ότι είσαι με κάποια που εγχειρίζεται το σεξ μαζί μου.

ΥΓ. Έβαλα «ίσως» στο αν θα την έβλεπα ξανά γιατί θα ήμουν πιο έτοιμος. Εντέλει

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 03, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
IvanTheGreat
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
5.682
Πόντοι:
24.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, james034, petergsp και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Δεκεμβρίου, 2019
Τελευταία πρόταση της κριτικής μου έπεσε πολύ Ότο κορεκτ. Χμμμ; «ΣίγουραΚεφάλι σε τοίχο! θα νιώσεις ότι είσαι με κάποια που ευχαριστιέται το σεξ μαζί σου»
04 Δεκεμβρίου, 2019
Έσπασες 3 προφυλακτικά , στο Συγγρο πηγές ;;;;;
04 Δεκεμβρίου, 2019
Σίγουρα έχει βάλει το χέρι του ο φωτοσοπας αλλά φαίνεται πολύ όμορφη γυναίκα με φοβερό κορμί και στήθος ( μάλλον silicon )
Τα 150 εν ολίγοις τα αξίζει αδελφέ ;;;;
04 Δεκεμβρίου, 2019
τύπε πρέπει να έχεις μυτερή ψωλή δεν εξηγείτε αλλιώς Χμμμ; Money Mouth Καπέλο
04 Δεκεμβρίου, 2019
Φήμες λένε ότι ακόμα σκίζεις προφυλακτικά Μεγάλο χαμόγελο
05 Δεκεμβρίου, 2019
Παιδιά ήταν durex τα προφυλακτικά που εμένα σπάνια σκίζονται αλλά με την Dani τα έσκιζα πιο γρήγορα και από τον ίσκιο μου. Άξιζε 150 σίγουρα, ειδικά εφόσον μου έκανε δώρο το CIM. Και αν δεν ήθελα να δοκιμάζω συνέχεια καινούριες, θα την έβλεπα ξανά σίγουρα, όχι ίσως.
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6