Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 19 10
Γενική βαθμολογία
 
4.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
ACT A'
Συννενόηση Παρασκευή μεσημεράκι με την Αγάπη και δίνουμε ραντεβού συγκεκριμένη ώρα το βράδυ σε γνωστό χοτέλι της Αργυρούπολης. Κύριος εγώ, φτάνω στην ώρα μου, της στέλνω αριθμό δωματίου. Περνάνε 10, 20 λεπτά κι ούτε φωνή. Την παίρνω τηλ και μες το νάζι μ' αρχίζει "αχ αγάπη μου σόρρυ μπέρδεψα το πρόγραμμα" (μένω κάγκελο εγώ πως θα μ' αφήσει με το λιπου στο χέρι) και προσφέρεται να μου το κάνει με 70€ το προγραμματάκι της μιας ώρας, αν περιμένω μισή ωρίτσα. Λέω δεν γαμιέται, περιμένω. Μετά από 45 λεπτά, ακούω χτυπηματάκι στην πόρτα, μας έκανε την τιμή κι ήρθε. Πρώτη εικόνα μου φάνηκε ατημέλητη φουλ, με φόρμες κλπ, αλλά κατά τ' άλλα γλυκιά και σχετικά χυμώδης. Την ρωτάω αν θέλει να πιει κάτι ή να κάνει μπάνιο πριν βουτήξουμε στον αγώνα και λέει "όχι, είμαι κομπλέ". Ζητάει συγγνώμη για την καθυστέρηση, πως επειδή δεν γράφει τα ραντεβού ξεχάστηκε κι έκλεισε 2 ραντεβού την ίδια ώρα. Της λέω αφού ήρθες, ας το κάνουμε ν' αξίζει.

ACT B'
Σε αυτό το σημείο σκέφτομαι από μέσα μου ότι ντάξει περίμενες μια ώρα στο νερό, αλλά τώρα αρχίζουν τα όμορφα (ταν-ταν-ταααν). Αμ δε! Ενώ με έχει πάρει στο στόμα και παίζω μαζί της πάνω απ το στριγκάκι, μου ρχεται όρεξη να την γευτώ και να της προτείνω να κάτσουμε 69. Είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου εν τω μεταξύ ότι η τύπισσα δεν είχε μπει για ντουζ (το οποίο είναι το στοιχειώδες στον χώρο), και την ρωτάω με τελείως casual ύφος "ντουζάκι έκανες πριν έρθεις είπαμε ε;". Πριν καν προλάβω να τελειώσω την φράση πετάγεται πάνω με το αίμα στο κεφάλι κι αρχίζει και φωνάζει "καλά τι λες τώρα;; τι νομίζεις πως είμαι καμιά βρωμιάρα;; πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό!". Μένω κάγκελο, της εξηγώ ότι δεν είχα καμία κακή πρόθεση και πως κακώς το πήρε έτσι. Τρέχει λοιπόν στο ντουζ, βρέχεται 5 δεύτερα, επιστρέφει κρεβάτι κι εγώ, δείχνοντας υπομονή που θα ζήλευαν και τα κοάλα, της λέω γελώντας "λοιπόν πατάμε reset και ξαναρχίζουμε". Γελάει κι εκείνη και συνεχίζουμε..

ACT C' / επίλογος
Με συνεχίζει λοιπόν στοματικό κι εγώ προσπερνάω ό,τι παρτσακλά έχει κάνει μέχρι στιγμής. Είμαι άλλωστε τόσο κοντά, έχω σχεδόν φτάσει στην πηγή, να εδώ -ξεπροβάλλει σιγά σιγά σαν όαση μπροστά στα μάτια μου. Δεν μπορεί να πάει κάτι άλλο στραβά από εδώ και πέρα.. Σωστά; ΛΑΘΟΣ! Ενώ με έχει στο στόμα της ακόμα κι είμαι έτοιμος να της προτείνω να μπούμε στον αγώνα, την βλέπω να συγκρατεί ένα χασμουρητό και αστειευόμενος της κάνω "Δεν πιστεύω να νυστάζεις, γιατί σκοπεύω να σε κουράσω σήμερα".. Αστείο; ΟΧΙ. Η τύπισσα πετάγεται πάνω πάλι έξαλλη φωνάζοντας "Δεν μου έχουν ξαναφερθεί έτσι! Δεν ξέρω με ποιες έχεις συνηθίσει έτσι εσύ αλλά εγώ δεν είμαι τέτοια!". Αρχίζει και πετάει ρούχα πάνω της λέγοντας ότι τέλος, θα σηκωθεί να φύγει κι εγώ (σα καλός μαλάκας Μαλακία) της ζητάω συγγνώμη και της ζητώ να μείνει (χαρά στο κουράγιο μου μύστες μου, ειλικρινά). Στο ίδιο έξαλλο ύφος μου λέει "εγώ φταίω που παράτησα τον άλλον και ήρθα εδώ!", μου βαράει την πόρτα στα μούτρα και φεύγει (προφανώς χωρίς να πάρει ευρώ). Σόρρυ κι όλας κοπελιά που τα κανες εσύ μουνί με το πρόγραμμα κι είπες να μου γαμήσεις και το βράδυ από πάνω!
Έχοντας φάει τέτοια νίλα, κι αφού η ώρα είχε πάει ήδη αργά, δεν μπήκα στον κόπο να καλέσω άλλο CG -τα μάζεψα κι έφυγα απ το χοτέλι (μπήκα και 25€ μέσα). Ούτε στον εχθρό μου δεν θα την πρότεινα την συγκεκριμένη μυστόνια μου.. ΜΑΥΡΟ!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 29, 2019
Διάρκεια
30 λεπτά
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Nikoklis
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
315
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 L0v3, Join.f, koskam και 29 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Δεκεμβρίου, 2019
Οχι μονο δεν μπήκες μεσα....φασωθηκες και τσαμπαΚαπέλο εξοικονομησες πολλα 25αρια...........
02 Δεκεμβρίου, 2019
Καλησπέρα συναγωνιστή, δεν ήξερες δε ρωταγες, αυτά παθαίνεις όταν μπλέκεις με πατσαβουρες βρωμιάρης Αλβαναρια!ΜαλακίαΚεφάλι σε τοίχο! Έπρεπε να διαβάσεις κριτική πιο κάτω ,του άλλου συναγωνιστή!Γερο-μύστης
02 Δεκεμβρίου, 2019
Συμφωνώ και προτείνω να ανοίξει θρεντ με τίτλο ¨Κακή πουτάνα" όπου θάμπαιναν όλες αυτές σαν τούτη εδώ.
02 Δεκεμβρίου, 2019
και η μπελουτσι να ειναι με τετοια συμπεριφορα θελει μαυρο και δαγκωτο!!!
ε ρε στεναχωρια που θα εκανε που εχασε τον αλλο τον πελατη χαχαχα και ηρθε σε εσενα χαχαχαχ
02 Δεκεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σιγα το γυφτακι που γνωριζει την αποθεωση εδω μεσα...αρκετα γαμευσιμη σαν σωμα αλλα στα αλλα 0....μετρια πιπα ψευτικα αχ βαχ και το κινητο στο χερι να κανονιζει ραντεβου

ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 10728
03 Δεκεμβρίου, 2019
το έχω ξαναπεί.
Προσοχή πώς μιλάτε σε αλλοδαπές που δεν ξέρετε καλά, ιδίως αν επιχειρείτε "αστεία".
Κάτι η ελλιπής γνώση της γλώσσας, κάτι η διαφορετική νοοτροπία, κάτι ο κομπλεξισμός,
φέρνουν απρόσμενα αποτελέσματα.
03 Δεκεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εχει δικιο ο digger, δεν τα πιανουν τα αστεια και στραβωνουν ειδικα οι αλλοδαπες αλλα και οι "ελληνιδες" (πολλα χρονια στην ελλαδα), ειναι και καποιες που μανουριαζουν για να σε φανε και να κλεψουν στο ραντεβου - μην τις πιεσεις και πολλυ να την βγαλουν λαδι.
04 Δεκεμβρίου, 2019
""Εχει δικιο ο digger, δεν τα πιανουν τα αστεια και στραβωνουν ειδικα οι αλλοδαπες αλλα και οι "ελληνιδες" "" εχεις δικαιο εδω σημφονω απολιτα Αλλά πιστεύω ότι ολλα ξεκινάνε με τη ψυχολογική προετοιμασία (και από το μέρος της κοπέλας και του πελάτη) Πριν το ραντεβού. Αν λοιπόν αυτή ερχόταν με καλή διάθεση (που εκεί φεορω ότι είναι το λάθος που πήγε χωρίς να την έχει) θα ήταν ολλα μια χαρά. Έρωτας
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8