Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 19 10
Γενική βαθμολογία
 
3.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Συναντηση με την αγάπη στο βασίλη παρασκευή βράδυ καθώς είπα να αδράξω την ευκαιρία με 90ευρώ τη μία ώρα που ειχε ανακοινώσει.τι το θέλα!την πατήσαμε συνάδελφοι..
αρχικά να πω ότι πρώτη φορά συναντουσα την κοπέλα και όσον αφορά την εμφάνιση η φάτσα της δε μπορώ να πω ότι μου άρεσε ιδιαίτερα,αν και ήταν βαμμένη,κλασσική αλβανόφατσα.εν τω μεταξεί λέει ότι είναι από ηράκλειο κρήτηςΚεφάλι σε τοίχο!
βυζί καλό φυσικό και κώλος επίσης.κοντή γυρω στο 1,60.ήρθε πρόχειρα ντυμένη με κάτι φόρμες λες και πήγαινε για μπάλα..χώθηκε κατευθείαν με το που μπήκε και αφού έλυσε το μπουρνούζι μου αρχισε μια πίπα πολύ άτονη και μέτρια για τα γούστα μου.αρχισα να τη γδύνω και την έστησα στα 4 κατευθειαν.πέρασμα καπότας και πήδημα ολιγόλεπτο με καλή θεα,όπου και επήλθε το τέλος.πάω στο μπάνιο να απορρίψω την καπότα και βλέπω πάνω της κάτι άσπρα τυράκια(μύκητες?).τεσπα κάνω το μπάνιο μου και η κοπέλα μόλις επέστρεψα έπαιζε με το κινητό της.δυστυχώς η κοπέλα δεν έκανε μπάνιο ούτε στην αρχή ούτε μετά την πράξη.απαράδεκτο για μένα.
ξεκίνημα κουβέντας όπου η κοπέλα ήταν αρκετά βαριεστημένη με αποτέλεσμα να μιλάω εγώ συνέχεια(το έχω το σπρέχεν)για να την κάνω να νοιώσει κάπως πιο άνετα..μετά απο κανένα τέταρτο πάω να ξεκινήσω φάση και η αγάπη μου λεει καλά τι κάνεις?Χμμμ;
λεω αφού εχουμε χρόνο ακόμα..ααα δεν έχει δεύτερη φορά λέει..γιατι??..εεε η προσφορά των 90 είναι για μια φορά..καλά μου κάνεις πλάκα τώρα,της λέω..όχι μου απαντάει!καλα μιλάμε έμεινα μαλάκας!καλά και θές να μυρίσω τα νύχια μου?όχι λέει ώφειλες να ρωτήσεις,οι πιο πολλές ανεξάρτητες στη μία ώρα εχουνε στο πρόγραμμα μια φορά σεξ..Κεφάλι σε τοίχο!της λέω καλά κοπέλα μου επειδή έχω πάρει πολλές συνοδούς,η μισή ώρα είναι μια φορά και η μία ώρα είναι 2 φορές.όχι δεν ισχύει μου λέει και δε θα μου πείς πως θα δουλεύω..καλα μιλάμε για πολλές φάπες η κοπέλα.της είπα ότι ώφειλε δίπλα στην ''προσφορά''(ο θεος να την κάνει)να διευκρινίζει ότι η μια ώρα ραντεβού περιλαμβάνει ενα τελείωμα..
Ο εκνευρισμός μου ήταν μεγάλος και μαζί με όλα τα υπόλοιπα που προανέφερα το κατατάσσουν στο χειρότερο ραντεβού όλων των εποχών.της έδωσα τα λεφτά και την έδιωξα στο σαραντάλεπτο.η κριτική αυτή γράφηκε για την ενημέρωση των συναδέλφων,καθώς αυτός είναι ο σκοπός του σαιτ.ελπίζω να μην την πατήσετε όπως εγώ,προσωπικά ένοιωσα κοροιδία μεγάλη,καθώς έδωσα 90+22 το χοτέλι,σύνολο 112ευρώ για ένα ολιγόλεπτο πήδημα που δε μου είπε και κάτι.ποτέ ξανά!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 29, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
90€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Sandro86
Σεβαστός
Εγγραφή:
5 Αυγ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
2.259
Πόντοι:
1.191
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 L0v3, chamy, ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19 και 37 άλλα μέλη

Σχόλια

14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Δεκεμβρίου, 2019
Καλησπερα φιλε μου, λοιπον, οσον αφορα το αλβανικο σουργελο και πατσαβουρα, ειναι μεγαλη ξεπετα,Μαλακία εχει αναφερθει γιαυτο απο αλλους συναγωνιστες, καθως δουλευε σε ξεπεταδικο στουντιο, και μετα σε γνωστο γραφειο!Money Mouth Μαρεσει που λενε τα αλμπα οτι ειναι απο το Ηρακλειο Κρητης, Ρουμανια, Σερβια κλπ, το γνωστο πλεον κολπο!Μαλακία Αλλα, το θεμα ειναι ,εκει που αναφερεις, οταν εβγαλες την καποτα για τυρακια, και μυκητες..! Παναγια μου! Βρωμιαρα οσο δε παει! Ουτε μπανιο , επρεπε να ειχες φυγει, ηδη , αποτην αρχη!Κεφάλι σε τοίχο! Απορω, πως καποιοι εδω μεσα την προμοταρουν,Μαλακία Τελος παντων, ελπιζω το παθημα να σου εγινε μαθημα, γιατι δεν εχουμε λεφτα για πεταμα, να τα δινουμε στα αλβαναρια!!Μαλακία Προσοχη , λοιπον!Γερο-μύστης
01 Δεκεμβρίου, 2019
Μας εσωσες φιλε με την βρωμιαρα
01 Δεκεμβρίου, 2019
Καταρχας καλησπερα ...
Κατα δευτερον δεν ξερω ποιος εισαι και το κανεις ολο αυτο ! Καθως την Παρασκευη δεν εχει πραγματοποιθει κανενα ραντεβου στο BILL ...
01 Δεκεμβρίου, 2019
Η κοπέλα είναι ερασιτέχνης . Τα έχω γράψει και εγώ παρακάτω. Κρίμα γιατί είναι ωραίο κορμί. Για μένα μην την συναντήσει κανείς. Δόξα το bourdela έχουμε πολλές επιλογές για όλα τα πορτοφόλια.
01 Δεκεμβρίου, 2019
Και στο προηγούμενο προφίλ της, από τις 18 συνολικά κριτικές, οι 12 είναι όχι ή ίσως, στο αν θα την ξαναεβλεπε, αυτός που είχε κάνει το ραντεβού μαζί της.
Οπότε βγαίνει εύκολα συμπέρασμα.
Είχα σκεφθεί και εγώ παλιά να κλείσω ραντεβού μαζί της, αλλά θα το αποφύγω.
Ακόμα και το ένστικτο μου, μου λέει πως η θα πέσω σε φόλα, ή θα περάσω απλως πολύ χαλαρά, δλδ τίποτα το ιδιαίτερο.
Δόξα τω Θεώ, υπάρχουν και τόσες άλλες επιλογές εκεί έξω.
01 Δεκεμβρίου, 2019
Kαι πανω στη Θεσσαλονικη το σουργελο οταν ηρθε ζητουσε 150αρια
01 Δεκεμβρίου, 2019
Ελεεινή, βρωμιαρα και τεράστια ξεπέτα, νομίζει ήρθε από την Αλβανία να μας πιάσει κοροιδα.. Ουστ
01 Δεκεμβρίου, 2019
Φίλε μ , είδες ότι είδες πάνω στη καπότα και πήγες για 2ο γύρο ;!;!
Συγχαρητήρια ...Μαλακία
T
Titlover69
01 Δεκεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Απάντησε μας και στο κυρίως θέμα αν θέλεις Αγάπη, η προσφορά είναι για μία "πιστολιά"?
01 Δεκεμβρίου, 2019
Αλλο ενα υπερτιμημενο μπαζο που εχουν υπερπροβαλλει ορισμενοι.
14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2