Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 10 10
Call-Girls 22096
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την Tiffany πρώτη φορά την πήρα από GDE.Είναι πολύ δυνατή στην εμφάνιση, φτιαγμένη για σεξ, και αν και γενικά δεν έχω θέμα με την σιλικόνη, το μόνο αρνητικό είναι η σιλικόνη στα χείλη της που το έχει παρακάνει και όπως είπε και κάποιος άλλος εδώ χαλάει την αίσθηση στο φιλί. Κατά τα άλλα η εμφάνιση σούπερ. Ματάρες, ωραίο πρόσωπο, μακρύ μαλλί που δέχεται να της το τραβάς στα τέσσερα, κωλάρα, ποδάρες, ψηλή, (1.73+) και βυζιά σιλικόνης αλλά άψογη δουλειά, τέλεια στην αίσθηση (τα σιλικονάτα εμένα μου αρέσουν έτσι κι αλλιώς όπως είπα πάντως.)

Η πρώτη μου εμπειρία από GDE ήταν καλύτερη. Η κοπέλα είχε έρθει πολύ ορεξάτη, της αρέσει το αλκοόλ, ήπιαμε ένα ποτό, ντουζ, πεντακάθαρη, φοβερή πίπα με ηχητικά εφέ που εμένα με φτιάχνουν και ας είναι ψεύτικα ή επειδή είναι ψεύτικα, φοβερό σεξ.

Η δεύτερη εμπειρία μου δεν ήταν τόσο καλή, χωρίς όμως να την λέω κακή. Καταρχάς, η τιμή της ανέβηκε από 140 σε 170. Αυτό αντισταθμίζεται όμως από το ότι cim + cif συμπεριλαμβάνονται τώρα. (τα πήρε και στόμα και δε μου ζήτησε το έξτρα) Κατά τα άλλα...

1. Περισσότερα ηχητικά εφέ. Το παράκανε, του γάμησε τη μάνα πραγματικάMoney Mouth μου άρεσε, αν και έκανε μπαμ ότι είναι ψεύτικο.
2. Πίπα παραμένει καλή αν και την πρώτη φορά την θυμάμαι πιο βαθειά, πάλευε για deepthroat συνέχεια.
3. Πρόθυμη σε ό,τι και να ζητήσω.
4. Την έχυσα παντού!!!! Πρόσωπο, στόμα, βυζιά και τα πασάλειβε.. μετά από 10 λεπτά πήγε στο μπάνιο, δε βιάστηκε όπως οι περισσότερες να πάει να σκουπιστεί. Εγώ αυτό πάντα το εκτιμώ. Τα σπερματοζωάριά μου έρχονται στον έξω κόσμο για σένα, μωρή, άστα λίγα λεπτά πάνω σου πριν τα σκοτώσεις. Είναι το αποτέλεσμα της κάβλας που μου προσέφερες.
5. 20 λεπτά μετά μου έκανε ένα φανταστικό μασάζ, εντελώς χαλαρωτικό, με λιπαντικό durex που είχα εγώ, σχεδόν με πήρε ο ύπνος.

Εν κατακλείδι, πέρασα πολύ ωραία την πρώτη φορά, απλά ωραία την δεύτερη φορά. Θα την ξαναέπαιρνα;... ίσως. Επειδή όμως θέλω ποικιλία, για να επιστρέψω σε κάτι απλά καλό τρίτη φορά, θα πρέπει πρώτον να μην υπάρχουν άλλες επιλογές τελευταία στιγμή και δεύτερον να έχω τις καύλες του "πρέπει να γαμήσω τώρα αλλά όχι και ό,τι να'ναι".

Η κοπέλα είναι φιλότιμη πάντως και συνίσταται κυρίως για PSE. Δέχεται ξύλο και σφυροκόπημα με χαρά, όχι απλά αδιαμαρτύρητα. Όμως αλλιώς την θυμόμουν από την πρώτη φορά.

Υ.Γ. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι είχαν περάσει έξι μήνες περίπου και θυμόταν πράγματα που της είχα πει που είχα ξεχάσει εγώ. Γερή μνήμη το κορίτσι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 29, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
IvanTheGreat
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
5.682
Πόντοι:
24.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, alpula, mixalis mixoy και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού