Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.8 23 10
Call-Girls 16973
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Καύλες απόψε. Παίρνω τηλ yourangels καθώς μια πρόσφατη κριτική κάποιου εδώ μέσα μου θύμισε την ύπαρξη της Mika. Το σηκώνει η Άντζη. Της λέω έχω βάλει στο μάτι τη Mika. Μου λέει «κόβει το μάτι σου» Μεγάλο χαμόγελο Μου προτείνει να την πάρω για μιάμιση ώρα τουλάχιστον. Λέω θα την ακούσω και καλά έκανα.

Το καταλαβαίνω ότι το θέμα της εμφάνισης είναι υποκειμενικό. Για μένα λοιπόν η κοπέλα είχε το τέλειο σώμα. Αδύνατη, τατουάζ, piercing στον αφαλό, σιλικονάτο βυζι που όντως δεν ήταν καλή δουλειά αλλά εμένα και το σκληρό στήθος με φτιάχνει τρελά. Καμία αρνητική αίσθηση. Και χαμόγελο δυνατό.

Ξεκινάει γλωσσόφιλα αμέσως. Μετά μια πίπα πραγματικά ονειρεμένη Προσκύνημα την άφησα πολλή ώρα. Μου τον έκανε μούσκεμα από τα σάλια και συνέχεια προσπάθειες για deepthroat που πάντα τα κατάφερνε, ενώ άλλαζε συνέχεια στάση ενώ μου έπαιρνε πίπα και η θέα της κωλάρας της ήταν απίστευτη. Τρελό ταλέντο στην πίπα πραγματικά. Καθόλου δόντι και κατά διαστήματα χέρι τόσο όσο. Επίσης καταλάβαινε τι ήθελα.

Στο σεξ παίχτηκαν δύο γύροι. Κινηθήκαμε σε GFE ρυθμούς αλλά πού και πού ανέβαζα γκάζια. Επίσης, παιδιά, κάτι που δεν είδα να ανέφερε κανένας: έχει πολύ στενό μουνακι και όλα ήταν φοβερά σε αίσθηση. Εναλλαγές στάσεων, με άκουγε τι ήθελα και ενώ έπαιρνε πρωτοβουλίες την ενδιέφερε πάρα πολύ να με ικανοποιήσει. Στα 39 μου τελείωσα δύο φορές σε μιάμιση ώρα και την δεύτερη φορά είχα καυλες σαν την πρώτη φορά οπότε μπορώ να πω ότι το κορίτσι με έκανε πύραυλο. Ευγενέστατη και πάντα να με ρωτάει τι θέλω. Στο ενδιάμεσο κάναμε μπανιο μαζί όπου και πάλι με περιποιήθηκε.

Στο μόνο που δεν της βάζω 10 είναι στο πρόσωπο. Σε αυτό που θα επιμείνω κλείνοντας είναι και πάλι ότι το κορίτσι προσπάθησε πάρα πολύ να με ικανοποιήσει και έχει κορμί που θα μπορούσα να πηδάω για πάντα. Σίγουρα όταν ξαναέρθει θα την πάρω πάλι. Με έκανε να νιώσω ότι είμαστε ζευγάρι. Δε συνίσταται σε αγαπούληδες, θα την ερωτευτείτε.

Αυτά από μένα, παίδες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 26, 2019
Διάρκεια
1μιση ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
IvanTheGreat
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
5.682
Πόντοι:
24.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, petergsp, THV και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Νοεμβρίου, 2019
** να προσθέσω ότι και τις δύο φορές τελείωσα στο στόμα της, τα κατάπιε και το έξτρα δεν το ζήτησε.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1