Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 3 10
Call-Girls 3285
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Είδα την παρακάτω κριτική, είδα και το βιντεάκι στο site που δεν λέει ψέματα και είπα να το δοκιμάσω γιατί μου αρέσουν πολύ τα φρέσκα, μοντελέ κοριτσάκια. Τέτοιο είναι και με το παραπάνω η εκ της ρωσικής πρωτεύουσας ορμώμενη δεσποινίς. Απίστευτο petite / slim σώμα, μικρό καλοσχηματισμένο βυζάκι με ρόγα όμως περήφανη και ένα απίστευτο κωλαράκι, όλα τα λεφτά! Επίσης γλυκό προσωπάκι με πανέμορφα ματιά και μακριά, ίσια κάστανα μαλλιά.
Κάτι άλλο που μου αρέσει είναι οι κοπέλες να συμμετέχουν ενεργά και να δίνουν gfe αίσθηση όσο πιο πολύ γίνεται. Εδώ ατυχήσαμε... Όπως λέει και ο τίτλος, η κοπέλα είχε πιεί το αμίλητο νερό! ΟΚ, τα ελάχιστα αγγλικά της είναι μια δικαιολογία αλλά όπως όλοι ξέρουμε το παν είναι η διάθεση και όχι η γλώσσα. Διάθεση δεν υπήρχε. Βρε ούτε λέξη κατά τη διάρκεια της πράξης, ούτε καν να μου απαντήσει σε κλασσικές ερωτήσεις του τύπου αν της αρέσει κτλ, ίσα-ίσα για να ακούσω τη φωνή της! Τίποτα! Άρα επικοινωνία μηδέν, από συμμετοχή κάτι έγινε όταν την "περιποιήθηκα" με μικρά μουγκριτά και κραυγούλες προς το τέλος, με υποψία οργασμού (αληθινού ή όχι άγνωστο).
Στα της διαδικασίας μόνο ένας γύρος που τελείωσε γύρω στα 40' και δεν σήκωνε άλλο (από αυτήν ούτε κατά διάνοια να το επιδιώξει ή έστω να ρωτήσει) σε χαλαρούς ρυθμούς, 4 στάσεις, τις πιο κλασσικές όπου χαιρόμουν να βλέπω το κουκλί αλλά δεν ήταν πολύ διαδραστικό οπότε έχανε στο σύνολο η εμπειρία πολύ.
Η πίπα ψιλοαπαράδεκτη, το μισό με το ζόρι έπαιρνε (και δεν μιλάμε για κανένα παλαμάρι μέχρι απέναντι!). Δεν επέμεινα βέβαια γιατί δεν είναι το φόρτε μου και ήθελα να περάσω σχετικά γρήγορα στο σεξ.
Κάποιες λεπτομέρειες για όσους ενδιαφέρονται: Με δέχτηκε με λεοπάρ baby doll αρκετά σέξυ, χωρίς άλλα εσώρουχα και με παντοφλίτσες... γατάκια!! Νυχάκια εντελώς απεριποίητα (άβαφα) πάνω - κάτω που με χάλασε. Καθαρή στα επίμαχα σημεία αλλά είχε λίγο τσιγαρίλα η αναπνοή και μια μυρωδιά τα μαλλάκια που σημαίνει ότι δεν ήταν σίγουρα φρεσκολουσμένη. Το ξενοδοχείο το μεγάλο στη Συγγρού καταπληκτικό, ειδικά το μπάνιο τα σπάει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 23, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Ιουν 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
278
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, billGor, chris1955 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Νοεμβρίου, 2019
φίλε καλή η κριτική σου, το σκεφτόμουν για την κοπέλα αλλά τώρα μάλλον θα πάω για την άλλη "ισουψή" την Στελλα αν και αυτή ίσως αποτελεί μεγαλύτερο ρίσκο Χμμμ;
πάντως όταν λες "petite" πως το εννοείς; στο προφίλ της γράφει 1.75
ξενοδοχείο εννοείς το ίδιο με του glamour;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1