Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 2 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
βασικά ό,τι λεει ο τίτλος, δεν ειναι ωραία η κοπέλα, αλλά το κύριο της πρόβλημα ειναι ότι ειναι κουραστικά πονηρή κ πιστευει ότι εμεις είμαστε γενικά τελείως χάνοι.
Λοιπόν ας πω κάποια πράγματα. 1ον ηρθε με ένα κανονικό φόρεμα, οκ, αλλά παιδιά, όπως σας το λέω με τσόκαρα σαν τις θειες που γυρνάνε από λαική (γαι καποιο λόγο πιστεψα στο σερβις της για αυτό δεν τη σούταρα. Εμφανιση δυστυχώς, αρκετά μικρή σχέση με τις φωτό - να υπενθυμίσω εδώ ότι ο γκλάμουρας τις φωτό τις φτιάχνει λίγο, αλλά δεν τις ξεσκίζει, αυτές ήταν από άλλο agency, ε και ήταν ξεσκισμένες. Σωμα ΣΙΓΟΥΡΑ το χειρότερο που έχω δει, τελείως αγυμναστο, με μπάκα και πολύ χειρότερο από μεση Ρωσίδα, πραγματικά νομιζω το χειρότερο που έχω πάει γενικά Money Mouth free η paid. Φατσα εντελώς πιο βλάχικη από τις φωτό όπου δείχνει μοντέλο, σχημα προσώπου πολύ πιο πλατύ όσο κατεβαίνει.
ε κ λες, νταξει, λογικά θα ιδρώνει φανέλα. Εντάξει κι εγώ προφανώς δεν ξεκίνησα να καίγομαι από πόθο, αλλά μιλάμε η τύπισσα ειναι τελείως βαρετη απλα. οχι κομοδίνο, βαρετη.
κ βεβαια γενικά επειδή είπαμε ειναι τρομερα πονηρη και κανεις δεν το καταλαβε, αποφασισε να με τελειώσει 2 φορές βασικά με τη λιγότερη προσπάθεια με αργό τσιμπούκι στο οποίο δε λέω, ειναι καλη, να τα λεμε κι αυτά. βεβαια πάθος όυτε εκει, αργό αλλά καλό, έμπειρη στο αρμεγμα γενικά. α κ εννοειται όταν είπε ότι τελειωμα στο στόμα έξτρα έλαμπε ότι μπορέι να παρει 20Ε παραπάνω.
Τελος πάντων, αρκετά την έθαψα, δε μου έκανε κάτι, αλλά σίγουρα not value money
fuck long and prosper

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 23, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
19 Νοε 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
816
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, satyrus, mallias20 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού