Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 4 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Κυριλέ μιλφάκι. Το κυριλέ με γνώμονα την ρωσική κουλτούρα πάντα, μην περιμένετε λονδρέζα ή παριζιάνα, για να εξηγούμαστε. Οι φωτό ως συνήθως, ειλικρινείς και αφού γίνουν οι κατάλληλες εκπτώσεις, τότε έχετε την πραγματική εικόνα. Το πιο βασικό που πρέπει να κρατήσετε είναι ότι δεν είναι πιτσιρίκα με ότι θετικό ή αρνητικό αυτό συνεπάγεται (εγώ το βλέπω γενικά θετικό αυτό το γεγονός) και επίσης ότι είναι μάλλον απόμακρη και άβγαλτη στο άθλημα. Εκτιμώ ότι δεν θα κάνει μεγάλη καριέρα σε αυτό το στοίβο. Πάμε στα τεχνοκρατικά.
Πρόσωπο: 8, αυστηρό πρόσωπο, από αυτά που μου αρέσουν, χωρίς ηλίθιες παρεμβάσεις (χείλια, φρύδια κλπ) με ένα ζευγάρι αστραφτερά μάτια. Έχει μία δόση αριστοκρατίας και σοβαρότητας το πρόσωπό της και οι εκφράσεις της, είναι θεαματική η αλλαγή όμως όταν πάρει στροφές. I like. Δεν βάζω 10, γιατί αντικειμενικά το πρόσωπο δείχνει την ηλικία της.
Σώμα: 7, επίσης χωρίς ηλίθιες παρεμβάσεις. Επίσης φαίνεται η ηλικία. Αλλά όλα καλά γενικά, χωρίς να πέφτουν όμως σαγόνια στο πάτωμα. Θα την ήθελα λίγο πιο αθλητική ίσως. Ωραία εικόνα, αλλά στις λεπτομέρειες ίσως χάνει πόντους.
Συμπεριφορά: 8, γιατί υπάρχει θέμα με την επικοινωνία και είναι δύσκολο να καταλάβεις τις διαθέσεις της. Είναι όμως κυρία, με ότι τυπικό αυτό συνεπάγεται (I like) και επιπλέον σε προσέχει (το σακάκι σε κρεμάστρα, το παντελόνι επίσης σωστά διπλωμένο, μόνο που δεν το σιδέρωσε κλπ).
Επικοινωνία: 1, γιατί δεν μιλάει γρι αγγλικά και επιπλέον επειδή είναι αρχικά μάλλον απόμακρη και παγωμένη, δεν σου βγάζει διάθεση για πολλές κουβέντες. Στην μία ώρα δεν λέει πολλά αυτό, αλλά για παραπάνω θα υπήρχε θέμα.
Σεξ: 8, και εδώ αρχίζουν τα ωραία. Η αλλαγή από ατσαλάκωτη κυριλέ κυρία σε τίγρη είναι θεαματική. Έγιναν όλα όπως πρέπει κατά τη γνώμη μου. Σίγουρα το ζει έντονα και δεν φοβάται όσο ανεβαίνει ο ρυθμός να παίρνει το πάνω χέρι. Από τεχνική δεν λέει πολλά (για αυτό και όχι 10), αλλά κατά τα λοιπά, παίχτηκε ένας έντονος αγώνας με πολύ ιδρώτα. Δεν μου άλλαξε τα φώτα, αλλά έφυγα και ένιωσα πολύ ωραία μετά το ραντεβού μαζί της. Τόσο που δεν κοίταξα εάν προλαβαίνω για άλλο ένα με κάποια άλλη. Με λίγα λόγια άδειασα/γέμισα.
Απόδοση: 7, για όλα τα παραπάνω.
Επανάληψη: "Σίγουρα" και αυτό επειδή πιστεύω ότι έχει ακόμη ταλέντο να ξετυλίξει. Φοβάμαι όμως ότι δεν θα την ξαναδούμε. Επίσης, παίζει να ήταν και η πρώτη της φορά και αυτό φαίνεται. Εάν όμως ξαναέρθει, πιστεύω θα είναι αρκετά πιο ζεστή και αυτό επειδή δεν θα φοβάται όπως τώρα. Ο φόβος αυτός είναι εμφανής και μάλλον την φρενάρει. Εγώ πέρασα καλά πάντως. Περί ορέξεως τα είπαμε....

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Jack Skellington
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
29 Ιαν 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
242
Likes:
22.258
Πόντοι:
31.628
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, rodriguez65, Annapurna και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Νοεμβρίου, 2019
ωραία η κριτική σου αλλά την έβαλες αργά, αυτό που λες ότι αλλάζει στο σεξ με έπεισε ότι αξίζει το ρίσκο παρά την αρνητική γνωμάτευση του προηγούμενου συναγωνιστή. Μόνη μου ένσταση ότι έχεις βάλει 8 στο πρόσωπο ενώ στη Bella 7. Αν μια ψιλή ξανθιά που πέτυχα έξω από το χοτέλι τους πριν 2 εβδομάδες με κάπως ψυχρή έκφραση ήταν η Σοφία δεν μου φάνηκε και τόσο εντυπωσιακή (στο πρόσωπο εννοώ).
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1