Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 25 10
Call-Girls 51631
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Βανέσσα είναι μια λατινοελληνίδα όπως ακριβώς τη βλέπετε στις φωτό. Μπήκε στο δωμάτιο στην ώρα της με διάθεση να περάσουμε καλά, και έτσι έγινε. Τα πρώτα φιλιά, με γλώσσα και βαθιά, έπεσαν στα όρθια. Αμέσως μετά γύρισε και άρχισε να κουνά και να τρίβει τον καλοσχηματισμένο κώλο της στο εργαλείο μου που άρχισε να ανταποκρίνεται κάτω από το μπουρνούζι.

Ακολούθησε ντουζάκι μαζί. Έπεσαν φιλιά και αρκετά χουφτώματα κάτω από το καυτό νερό μέχρι που γονάτισε και άρχισε μια πιπάρα με τα όλα της. Deep Throat αριστοτεχνικό, δέχεται mouth fuck, γλείψιμο όρχεων, τα πάντα όλα. Μετά από κανα 5 λεπτο πίπας σηκώθηκε και άρχισε να χωρεύει σάμπα τριβόμενη στο εργαλείο. Επειδή λίγο ήθελε να γίνει το σώσε εκει μέσα της ζήτησα να συνεχίσουμε στο κρεββάτι.

Στήνεται στα 4 και συνέχισε να κουνάει την κωλάρα της όπως στο βίντεο. Την έγλειψα καλά σε κώλο και μουνί. Μου ζήτησε να ξαπλώσω για να συνεχίσει εκείνη με εμένα. Η πίπα της όπως είπα παραπάνω εξαιρετική. DT με πορνο βλέμματα, φτύσιμο, πνήξιμο καθώς τον κρατούσε για δευτερόλεπτα όλον μέσα στο λαρρύγι. Στον πρώτο γύρο κάναμε σέξ με εκείνη από πάνω. Απόλαυσα τις κινήσεις της μέχρι που άρχισα να επιταχύνω με δύναμη μέχρι το απολαυστικό τέλος.

Στο μεσοδιάστημα μέχρι το 2ο γύρο μιλήσαμε σαν φιλαράκια, χαλαρά και άνετα σαν να γνωριζόμαστε καιρό. Ακολούθησε ντους και απο τους 2, η ίδια οσκαρική πίπα και σεξ. Αυτή τη φορά στα 4, αρκετή ώρα με εναλλαγή ρυθμού και έντασης. Η Βανέσσα προσφέρεται τόσο για GFE όσο και PSE. Μπορεί να είναι μικρή στην ηλικία αλλά είναι έμπειρη με τους άντρες και της αρέσει να κάνει σέξ. Αλλάξαμε σε ιεραποστολικό και μετά στην ίδια θέση της ύψωνα τα πόδια, τα σταύρωνα, τα έφερνα τέρμα στο στήθος της. Είναι εξαιρετικά ευλύγιστη και δεν διαμαρτυρήθηκε ούτε στιγμή. Η επόμενη στάση ήταν στα πλάγια όπου απολαύσαμε και οι δύο τη θέα των ενωμένων σωμάτων μας στον καθρέπτη οροφής. Το τέλος δεν ερχόταν αλλά το κορίτσι δεν πτοήθηκε ούτε όταν το γραφείο (φάουλ εδω και ο λόγος της μέτριας βαθμολογίας γιατί κατά τα άλλα η συνεννόηση στο τηλ ήταν μια χαρά) της έκανε κλήση 10 λεπτά πριν κλείσει ώρα. Το χειρίστηκε πάραυτα και άψογα. Το δεύτερο τέλος ήρθε με εκείνη να με κοιτάζει στα μάτια ρουφώντας τις μπάλες κι εμένα να τον παίζω μπροστά στο όμορφο προσωπάκι της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 13, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Διαγραμμένο μέλος 179312
Σεβαστός
Εγγραφή:
18 Φεβ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
3.048
Πόντοι:
1.431
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kwstasxat, vaggelis 80, magicgirls.tv και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού