Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 25 10
Call-Girls 51554
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Δευτέρα απόγευμα εκεί που χαζευα στο site βλέπω το βίντεο απο την Βανέσα , το νέο μελανουράκι πιπινάκι να κουνάει την κωλάρα του και η καύλα μου χτυπάει κόκκινο. Μηνυματάκι κατ'ευθείαν και μου λέει διαθέσιμη στη 1 και η ώρα ήταν ακομα 7.30. Καρτερική υπομονή μέχρι να περάσει η ώρα και κατά τις 12+ φεύγω για χοτελ. Δωματιάκι , ντουζάκι και αναμονή.
Στη 1 ακούω χτύπο στην πόρτα ανοίγω και αντικρύζω ενα κοντοπούτανο καυλακι όλο νάζι και αέρα. Εμφανισιακά πρόκειται για ένα μετρίου προς του κοντού αναστήματος μωράκι, μελαχρινό με σγουρό μαλάκι μικρό 2αρι βυζάκι και κωλαράκι πολύ πεταχτό. Μόνη παραφωνία για μένα είναι μια μικρή τριχοφυία στα χέρια που εμένα με ενοχλεί.
Γδύνεται και μου λέει να κάνουμε μπανάκι όπως και έγινε, εκεί πέφτει στα γόνατα και αρχίζει μια δυνατή πίπα μέχρι πνιξίματος. Συνέχεια στο κρεββάτι με πολύ πίπα και DT που το κατέχει πάρα πολύ.
Μετά απο λίγη ώρα την γυρνάω για να την περιποιηθώ και εγώ καταλλήλως, το μωρό υγράνθηκε κατ'ευθείαν και σπαρταρούσε σαν το ψάρι , η συνέχεια ήρθε με εναλλαγή στάσεων με έμφαση κυρίως στα 4 για να απολαμβάνω την κωλάρα της. Παρά τις ανεπάλληλες παροτρύνσεις μου, αρνήθηκε να μου την δώσει και έμεινα με την όρεξη. Δεύτερο γύρος παίχτηκε εύκολα γιατί το μωρό σε καυλώνει αμέσως με την πιπάρα που κάνει και στήσιμο κατ'ευθείαν στα 4 αφού ξέρει οτι είναι το δυνατό της σημείο. Λίγο πριν τη λήξη του χρόνου ήρθε και το δεύτερο τελείωμα και για τους δύο όπως μου εκμυστηρευτηκε, αν και εγώ δεν την πίστεψα για να είμαι ειλικρινής!!
Σε γενικές γραμμές πέρασα ωραία με ένα ομορφούλι μωράκι που έσταζε καύλα αλλά δεν μπορώ να πω οτι ενθουσιάστηκα γιατι δεν πήρα το κωλαράκι της και χωρίς κώλο το σεξ δεν είναι ολοκληρωμένο για μένα, εξ'ού και το όχι στο αν θα την ξανασυναντούσα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 11, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ανώτερος
Εγγραφή:
13 Οκτ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
39
Likes:
2.589
Πόντοι:
6.745
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 vaggelis 80, lagonisian, chris1955 και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Νοεμβρίου, 2019
Κρίμα που δεν σου έδωσε το κωλαράκι της, γιατί φαίνεται δουλεμένη η τρυπούλα!!!
15 Νοεμβρίου, 2019
χρυση την έκανα, μόνο δακτυλοσκόπηση και αυτή οχι πολύ άνετα!!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2