Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 43 10
Call-Girls 76950
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Είχα βάλει στο μάτι την Ινέσα, καθώς έχω μεγάλη αδυναμία στα πιπίνια που είναι 1.60+ ύψος και κάτω από 53 κιλά. Κριτικές είχε πολύ καλές - και κατάλαβα τον λόγο όταν την κάλεσα.

Στην εμφάνιση ήταν πιο ωραία από κοντά. Το πρόσωπό της λαμπερό, χαριτωμένο, γλυκό και όμορφο μαζί. Το σώμα της μινιόν με πολύ σέξι τατουάζ - έχει αρκετά για όσους δεν τα γουστάρουν, εμένα μου αρέσουν. Μέση δαχτυλίδι, όμορφη, σέξι και χαριτωμένη ταυτόχρονα. Επέλεξα ελαφρώς επεξεργασμένες οι φωτός και από τις λίγες φορές που η επεξεργασία έχει αρνητικό αποτέλεσμα σε σχέση με την πραγματικότητα.

Μοναδικό "κακό" : ζήτησε τα χρήματα εξαρχής. Πραγματικά όμως παιδιά εμένα αυτό δε με χαλάει καθόλου. Κάνει μπάνιο και μου έρχεται.

Ξεκινάει μια πιπάρα - δεν μπορώ χωρίς πιπάρα - και με απογειώνει. Μου έπαιρνε για κάνα τέταρτο, τα πρώτα 5 λεπτά ήμουν αγχωμένος και δε μου σηκωνόταν καλά. Ακούραστη όμως και δε μάσησε. Με καυλώνει και μετά αρχίζει το σεξ. Όπου και έκανε τα πάντα για να με ικανοποιήσει.

GFE και PSE. Ανταποκρινόταν σε όλα, άπειρα φιλιά στο στόμα με γλώσσα, πολύ θερμή, αγκαλιές στο ιεραποστολικό, πορνοστάρ στα τέσσερα, αντέχει σφαλιάρες στον ποπό και της αρέσουν όπως και να την σκίζεις.

Τελείωσα στο στόμα της, τα φτύνει αλλά πολύ διακριτικά, δε βιάζεται.

Ήταν από τις καλύτερες GFE που έχω ζήσει με έσκορτ. Το κορίτσι τιμάει τη δουλειά της και τα χρήματα που παίρνει με το παραπάνω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 05, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
IvanTheGreat
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
5.682
Πόντοι:
24.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, petergsp, Anderssen_ και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού