Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 25 10
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Θα τα γράψω λίγο βιαστικά λόγω έλλειψης χρόνου, αλλά με την ελπίδα να σώσω έστω και έναν συνάδελφο από το να πετάξει τα λεφτά του, καθώς και με την ελπίδα το κατά τα άλλα πολύ αξιόλογο γραφείο Glamour να βελτιώσει τον ποιοτικό του έλεγχο.

Συνάντηση σε γνωστό ξενοδοχείο της Καλλιθέας για μια ώρα. Η κοπέλα μιλάει καλά Αγγλικά, είναι ευγενική αν και κάνει μπαμ ότι η ευγένειά της είναι προσποιητή, είναι πανέμορφη και με καταπληκτικό σώμα (τέλειο σιλικονούχο στήθος, σφιχτό κορμί κτλ).

Το πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ. Πρώτη φορά στη ζωή μου που κοπέλα ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ, όχι μόνο να μην της κάνω γλυφομούνι (το οποίο είναι από τα πιο αγαπημένα μου πράγματα στο σεξ, και άκρως σημαντικό για μένα ώστε να «φτιαχτώ» πριν συνεχίσω με τη διείσδυση), αλλά ούτε καν να το ακουμπήσω π.χ. την ώρα που μου έπαιρνε πίπα. Η τελείως γελοία (και προσβλητική για τη νοημοσύνη μου) δικαιολογία της, ήταν ότι την πονάει πάρα πολύ όταν της το αγγίζουν.... Ενώ μετά στη διείσδυση ξαφνικά δεν πονούσε....

Λοιπόν. Είμαι εδώ και πολλά χρόνια καλός πελάτης του Glamour, το θεωρώ από τα σοβαρότερα γραφεία στην Ελλάδα και έχω ζήσει πανέμορφες εμπειρίες με κοπέλες που έχω πάρει από αυτό. Αν το γραφείο θέλει να διατηρήσει την καλή του φήμη οφείλει με κάθε τρόπο ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ, υπηρεσίες οι οποίες αναγράφονται ξεκάθαρα στην ιστοσελίδα του γραφείου και στο προφίλ της κάθε κοπέλας. Όταν π.χ. στις υπηρεσίες αναφέρεται «french kiss» η κοπέλα οφείλει να είναι διατεθειμένη να φιλάει τον πελάτη με γλώσσα για όση ώρα επιθυμεί ο πελάτης, ΜΕ ΓΛΩΣΣΑ ΦΟΥΛ και όχι με κοροϊδίες (μισάνοιχτο στόμα, μόνο η άκρη της γλώσσας να προεξέχει) όπως κάνουν πολλές κοπέλες του γραφείου. Επίσης εξυπακούεται ότι μέρος του σεξ είναι και το άγγιγμα/χαϊδεμα σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος επιθυμεί ο πελάτης, για όση ώρα το επιθυμεί. Αν δεν τους αρέσει αυτό τότε προφανώς επέλεξαν να κάνουν λάθος δουλειά, ας βρουν μια άλλη. Δεν έχουν όλες οι κοπέλες τα προσόντα να γίνουν call girls, όπως και δεν έχουν όλες τα προσόντα να γίνουν νηπιαγωγοί, δασκάλες, νοσοκόμες, πωλήτριες, γιατροί κτλ. Ας βρουν κάτι άλλο που να τους ταιριάζει.

Η συγκεκριμένη είναι προφανές ότι δεν γουστάρει να κάνει σεξ και ΑΠΛΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ. Ξενέρωσα απίστευτα με τη συμπεριφορά της και πολύ κακώς συνέχισα μαζί της, έπρεπε τη στιγμή που μου έλεγε τα παπατζιλίκια για το ότι δεν θέλει να την αγγίζουν απλά να την ξαποστείλω, εννοείται χωρίς να της δώσω φράγκο....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 27, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
29 Μαϊ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
248
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, T-DRIVER1, billGor και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Νοεμβρίου, 2019
εγω δεν καταλαβαινω γιατι πατε σε αυτην αφου ξερετε
11 Νοεμβρίου, 2019
τυπε σορυ αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις φταίτε....
Έχουν γράψει όλοι ότι είναι φόλα και πας??????Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
11 Νοεμβρίου, 2019
Φίλε μου μαλακια σου που έμεινες.
Αν το είχε κάνει σε μένα, θα την είχα αφήσει παγωτό.
Επίσης υπάρχουν ΉΔΗ αρκετές κριτικές και όλες άσχημες/κακές!
Γιατί συνεχίζετε και πάτε βρε παιδιά? Μαζοχες είστε..?
31 Δεκεμβρίου, 2019
Παλι καλα που δε σου ειπε οτι δε σε αφηνει να τη γαμησεις Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4