Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 10 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ένα κενό μεγάλο από το meeting με έβγαλε σε γνωστό ξενοδοχείο ημιδιαμονης των νοτίων προαστίων.Νωρις το μεσημέρι πήρα τηλέφωνο δύο γραφεία το πρώτο δεν είχε καμία κοπέλα να μου στείλει από τις δύο που ανεφερα.Το δεύτερο είχε αυτή που ήθελα.Και στα δύο είχα βάλει δύο επιλογές όχι παραπάνω.
Ήθελα μελαχρινή όχι ξανθιά και όχι μεγάλη σε ηλικία.Η Καρλινα φαινόταν πως ήταν από τις επιλογές που αξίζει να δω.Το γραφείο τυπικό και σωστό.Μου την έστειλε στο ξενοδοχείο την ώρα που τους είπα, καθυστέρηση δεν ειχε.
Άκουσα τα τακούνια της να πλησιάζουν την πόρτα μου.Πηγα κοντά και όταν άκουσα να χτυπάει άνοιξα με αγωνία.
Μου χαμογέλασε δίνοντας μου το χέρι της.Πολυ όμορφο μωρό όπως το βλέπουμε στις φωτογραφίες και ίσως πιο όμορφη.Καυλα με τα μαύρα που φόραγε.Της ζήτησα να τα βγάλει και την πινελιασα παντου.Της εγλυψα τα πάντα και το μουνακι της το μουλιασα στην κυριολεξία.Ειχε φτιάχτει και αυτή και της πήρα ένα γλωσσοφιλο.Το τσιμπούκι της ήταν το αποκορύφωμα για να χύσω...Με το που τον πήρε στο στόμα της και ξεκίνησε το γλυψιμο έχυσα πάνω στα βυζια της και τριγύρω με κάποια να την παίρνουν στη μάπα της...
Σκουπιστηκε στο μπάνιο έκανε και ντουζακι μετά έκανα και εγώ και αραξαμε...Ήμουν φουλ καυλωμένος και αμέσως άρχισα να την χαμουρευω για το δεύτερο χύσιμο.Τσιμπουκι ξανά μετά γλυψιμο στο μουνακι της πέρασμα λάστιχου και πήδημα δυνατό.Καναμε το δωμάτιο πεδίο μάχης χαχα.
Την πηδαγα στα όρθια και την ξαναεχυσα στα βυζια της.
Πολύ γαμάτο μελαχρινό μωρό που αν είχε λίγο παραπάνω ένταση στο πηδημα και έπαιρνε και πρωτοβουλίες θα ήταν πολύ δυνατή.Χωρις αυτό να σημαίνει ότι δεν αξίζει να τη γαμησει κάποιος.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
A
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Aragorn135, hornyasfuck, TOMCRUISE και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού