Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 71 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Συνάντηση μετά από περιέργεια μιας κ διάβαζα στο νήμα τα σούπερ ντουπερ ..χωριάτισσα παντρεμένη.. φωτό καλές αν κ ακεφαλές κ με ψιλοφωτοσοπ(αυτό το διαπίστωσα από κοντά βέβαια) σε ότι δεν καλύπτεται από ρούχα και να τες οι καύλες..
λέω πάμε βουρ για ψητο.επαθα κ εμαθα..
Συνάντηση απόγευμα αργά στο μπιλ μετά από λίγα μυνήματα βαιμπερ..
Ήρθε 10 λεπτά νωρίτερα απ' το ραντεβού κ με βρήκε στο ντουζ..απογοητευση,δεν ταίριαζε αυτό που φανταζομουν μ αυτό που είδα..η όλη συμπεριφορά αν κ πολύ ευγενική κ καλοσυνάτη με έκανε να νιώθω ότι θα γαμισω μια φίλη της γιαγιάς μου απ' όταν ζούσε..γλυκό του κουταλιού μόνο δε μου βγάλε..σούπερ ευγένεια αλλά ρε παιδιά καλόγρια να γαμιεται για 70 κ χωρίς ενδυμασία δεν μου βγήκε..
Ηλικιακά -50 οριακα ..
Η κυρία δε φταίει εννοείται μάγκες μου αλιμονο κ μπράβο για τη θετική της ενέργεια!! Απλά εγώ τη πάτησα κ καλώς έγινε να σώσω αλλά 70αρια..
Πιστεύω πλέον μετά απ' αυτό ότι οι κριτικές δεν έχουν τοσο σημασία για να αποφασίσεις ειδικά όταν γράφονται από μπαρμπαδες που ενώ την έχουν τιμήσει δεν έχουν πει πουθενά τις εν λόγω διάφορες φωτο-ηλικιας άσχετα με το αν την θεωρούν για τα δικά τους δεδομένα vfm...κ στις κριτικές καλό θα ήταν να γράφετε κ την ηλικία σας κύριοι να καταλαβαίνουμε κιόλας με ποια ματιά βλέπετε τη καθεμία..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 04, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
70€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Kinkey
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
16 Απρ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
531
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Εκλεκτικός, T-DRIVER, chris1955 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Νοεμβρίου, 2019
Η δική σας ηλικία? Χμμμ;
09 Νοεμβρίου, 2019
Και τωρα ετοιμασου να πεσει επανω σου ολη αυτη η γνωστη ομαδα που αν γραψει καποιος την αληθεια πεφτουν κατα ριπας επανω του να τον φανε γιατι εχουν τα δωρεαν τους ραντεβουδακια με τα σαπακια που τα κανουν θεομουνα
10 Νοεμβρίου, 2019
Συμφωνω απολυτα μαζι σου ισως καποιοι δεν εχουν ξαναδει μουνι η νομιζουν οτι γραφοντας καλα λογια θα εχουν την ευνοια της κυριας ,εγω ειμαι ενας απο αυτους που πηγα και εφυγα οταν την ειδα
10 Νοεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εγώ θα γράφω αλήθειες που βλέπω...οποίος χαλιεται δικαίωμα του..
10 Νοεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δε πειράζει φίλε μου...εγώ την είδα κ δεν την εδιωξα έτσι για να δω τι διαφορετικό κ ψεύτικο έχει πάνω της σε σχέση με όσα γράφονται..με 70 Γιούρα Κούβα κατάλαβα πολλά περισσότερα με το τι γίνεται γενικά στο bou με τα πρόμο κ τους αγαπουληδες επί εκπτώσεις..
10 Νοεμβρίου, 2019
Μπραβο φιλε που γραφεις αληθειες! Η καθε θειτσα πλασαρεται για θεομουνο Κεφάλι σε τοίχο!
10 Νοεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εγώ οφείλω να πω τι είδα κ τι έζησα..ίσως λανθανω στο τρόπο αλλά έτσι είναι δυστυχώς .κ γω ήθελα να μου 'βγει' το ραντεβού ..αλλά όπως είπε κ κάποιος στο νήμα οι απόψεις κ τα γούστα είναι αντικειμενικά ..ας αποφασίσουν όσοι δοκιμάσουν να μας πουν ..όπως κ εγώ κ ας μας πουν.
10 Νοεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Να δοκιμάσει ο κόσμος να καταλάβει..τι καλύτερο..η αλήθεια κρύβεται σε 70€
11 Νοεμβρίου, 2019
Ρε φίλε έλεος με τις συνωμοσίες… Τι σαχλαμάρες είναι αυτές που λες? Όλοι είμαστε βαλτοί και κάνουμε τσάμπα ραντεβού? Σοβαρά? Κι από που βγάζει κέρδος τότε? Α ναι, από τους παραπλανημένους σαν εσένα που τρώνε τις φόλες. Ωραία, και που είναι τότε όλοι αυτοί οι παραπλανημένοι? Γιατί δε μιλάνε? Ειλικρινά πιστεύεις ότι μόνο εσύ είχες τα αρχίδια να γράψεις αρνητική κριτική κι όλοι οι υπόλοιποι φοβούνται?

Θα σου δώσω την εξής άσκηση (μιας κι απ’ ότι βλέπω έχεις άπλετο χρόνο να ασχολείσαι μαζί της): Πιάσε το νήμα της από την αρχή και βρες όλες τις κριτικές που γράφτηκαν εκεί. Είναι αρκετές και ως επί το πλείστον από διαφορετικά άτομα απ’ αυτά που έχουν γράψει εδώ στην καρτέλα. Θα δεις ότι κι εκεί οι περισσότερες (θεωρώ το 70-80%) είναι θετικές. Ίσως τότε καταλάβεις το εξής απλό -ότι η κοπέλα αυτή όντως αρέσει στο 70-80% όσων τη συναντούν, κι εσύ απλά είσαι στη μειοψηφία. Δεν είναι κακό, απλά είναι η πραγματικότητα. Και ναι, σίγουρα υπάρχουν κάποιοι με αρνητική εμπειρία που δε γράφουν, όπως σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι με θετική που επίσης δε γράφουν. Ακόμα κι αν έγραφαν όλοι κριτική, η αναλογία δύσκολα θα άλλαζε.

Αν κάνεις την άσκηση που σου έδωσα, θα παρατηρήσεις και κάτι άλλο. Ότι απ’ όλες τις φορές που γράφτηκε αρνητική κριτική στο νήμα της, μόνο 2-3 έγινε της πουτάνας το κάγκελο. Και πάντα υπήρχε ένα κοινό χαρακτηριστικό. Ότι οι κριτικές αυτές ξεχείλιζαν από αγνή, ανόθευτη και αχρείαστη κακία. Έτσι καταρρίπτεται και η άλλη συνωμοσία ότι δήθεν υπάρχει κάποια ομάδα που επιτίθεται σε όσους γράφουν αρνητικές κριτικές. Πίπες. Καμία “οργανωμένη” ομάδα δεν υπάρχει. Μόνο κάποιοι άνθρωποι που όταν βλέπουν κάποιον να αδικείται τον στηρίζουν.

Κι εσύ φίλε ήρθες στο νήμα και δεν έκανες καν κριτική. Σου έφταιγαν οι πάντες και τα πάντα. Μόνο με τους διαχειριστές δεν τα βαλες που ενέκριναν τις κριτικές που σε “παραπλάνησαν”.

Αυτά από εμένα, δε θα ασχοληθώ άλλο. Το θέμα έχει κάνει τον κύκλο του κατά τη γνώμη μου.

υγ1: Δεν είναι κοντά στα 50. Έχει ακόμα περίοδο.
υγ2: Οι φωτογραφίες είναι αληθινές. Ακόμα κι αν έχουν λίγη χαζοεπεξεργασία (δεν ξέρω), λένε και πάλι το 98% της αλήθειας. Δε μπορώ να καταλάβω πως σε έφτιαξε το σώμα της στις φωτο όπως λες, και τελικά έρχεσαι και της βάζεις 5. Το ίδιο σώμα είναι, τουλάχιστον κατά 98%. Τώρα αν σου φάνηκαν αντιαισθητικές κάποιες τομές στην κοιλιά από τις γέννες, σηκώνω τα χέρια. Κεφάλι σε τοίχο!
υγ3: Και τέλος, για να σου λυθεί κι η απορία, είμαι μικρότερος από σένα. Κι από εμφάνιση μια χαρά. Και, ω του θαύματος, την Έλενα τη βρίσκω πολύ ωραία.
XR
Xeryus Rouge
11 Νοεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

37 φίλε μου
14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2